Yksintullut afgaani tuomittiin Saksassa elinkautiseen raiskauksesta ja murhasta

0
4428865C00000578-4872156-image-a-12_1505134339794
22.3.2018

Saksassa Freiburgin oikeus tuomitsi 22-vuotiaan afgaanin Hussein Khavarin elinkautiseen vankeuteen 19-vuotiaan opiskelijatytön raiskauksesta ja murhasta.

Tapahtumat ajoittuvat lokakuulle 2016, jolloin Hussein Khavari kuristi tajuttomaksi 19-vuotiaan lääketieteen opiskelijanaisen ja sen jälkeen raiskasi tämän. Suoritettuaan raiskauksen afgaani asetti naisen Dreisam-jokeen siten, että naisen kasvot olivat vedessä. Oikeuslääkärin lausunnon mukaan naisen kuolinsyy oli hukkuminen. Oikeuden lausunnossa tuomari Kathrin Schenk totesi teon erittäin raa´aksi.

– Tekijä tiesi, että uhri oli vielä elossa kun hän laittoi tämän Dreisamiin sitä varten, että hän hukkuisi.

Khavari tuomittiin siis elinkautiseen ja koska tekijää pidetään erittäin vaarallisena ei vapautuminen ole ihan selviö.

Khavari on kertonut olevansa 17-vuotias yksintullut, mutta oikeuden mukaan tutkimukset osoittavat, että afgaani voi olla kaikkea väliltä 20-29 vuotta.

Kummallisinta, tai kuvaavaa asiassa on se, että Khavari tuomittiin jo 2013 Kreikassa vankeuteen raiskauksesta. Hän vapautui 2015 ja saapui sen jälkeen Saksaan ilman papereita yksintulleena lapsena. Hän asui Freiburgissa toisen lapsen kanssa sijaisperheessä huhtikuun 2016 loppuun asti, jolloin hänet otettiin kiinni.

Bild.de

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

20 thoughts on “Yksintullut afgaani tuomittiin Saksassa elinkautiseen raiskauksesta ja murhasta

 1. Onkohan niin että noita rakkeja kulkee vapaana ympäri eurooppaa vain odottamassa käskyä?
  Toiset eivät vain ihan malta odottaa.

  1. On siinä varsinaisia yksintulleita ”LAPSUKAISIA” Kuinkahan kauan euroopassa esitetään tätä helvetin teatteria ?

   Nuo afkaanit on semmosia pallinaamoja,että ne kyllä erottaa afkaaniksi,vaikka ei mikään rotutieteilijä olekkaan.
   Mutta mestri raiskareita ne on pienestä pitäen,se on myönnettävä.

 2. Minut muuten matut yritti ryöstää viime perjantaina. Kotona. Erehtyivät rapusta, kun naapurirapussa asuu n.90v Kurvinen. Somali oli kauppaavinaan taidettaan=kehystettyä postikottia. Vänkäsi väkisin sisään. Heitin sen niskaperseotteella ulos. Nurkan takana oli kytiksessä afgaani, myöhemmin poliisen kertomana,itse veikkasin irakilaiseksi. Pääsi yllättäen potkasemaan rintaan ja kylkiluu murtui. Juipit oli ihan kuikeloita ja pistin kyllä huolella lopuksi turpaan.
  Jäivät viellä kiinni, kun näin niiden auton ja Mikkelin VOK:ista löytyivät. Pistin oven kiinni ja hain vähän kättäpidempää. Kerkesvät karkuun, mutta auton näin. Olivat aiemmi jo tällä seudulla ainakin3 mummoa ryöstäneet.
  Nyt syyttäjän käsissä, saanko itse syytteen pahoinpitelystä. Vaikka kotiani ja vähäistä omaisuuttani puolustin.
  Poliisi kävi näyttämässä kuvia ja tunnistin. Kaikki tapahtui niin nopeasti, etten tajunnutkaan, miten niitä löylytin. Olivat VOK:ssa selittäneet vammojaan, että joukko rasisteja oli käynyt päälle.🤣 Minä yksin olin joukko…
  Poliisille kiitosta, että menivät VOK:iin katsomaan, näkyykö turpaan saaneita. Kun ryöstöjä oli ollut useita(vanhuksia), niin oli vähän tehoakin. Tuskin keski-ikäisen rasistiksi väitetyn juttuun olisi pelkästään laitettu rattaat kunnola pyörimään.
  Noh, nyt lähinnä odotellaan käräjiä ja saanko korvauksia enemmän kuin sakkoja.Mutta jos mulle tästä seuraamuksia tulee, nostan kyllä metelin. Jos ei kotiaan saa puolustaa, mihin tää maa on menossa?

  1. Hienosti tehty! On aina ilo kuulla, että sikailusta saa edes joskus rangaistuksen. Siinäpä olisi Tajulle skuppia tarjolla…

  2. On se huippusuvakki,joka ei tuomosen kokemuksen jälkeen ole pikkusen rasisti.

   Kyllä kai se niin on,että jotaki kättäpitempää keharivierailijoiden varalta on omaan ovipieleen hommattava,
   Näilläki nurkilla niitä kuitenki l’äpsyttelee kun vilkkilässä kissoja.

  3. Hmmm.kulttuurin rikastuttajia. Ei heissä mitään vikaa ole niinkauankun pysyvät omassa maassaan .

   1. Juuri näin ! Niin kauan kun pysyvät omissa maissaan,minulla ei ole ”paskasta sanaa” näistä kehareista sanottavana,enkä ole rasisti.Omissa maissaan saavat elää juuri niin kuin haluavat,se ei minulle kuulu.Mutta tänne heidän elämisentapojaan ei pidä tyrkyttää.

  4. Panehan.
   Viestiä siis, sitten kun tiijät onko paikallinen syytteliä ”Illmanni” vai tavallinen Hermanni.
   Katotaan saadaanko kymppiliikettä pystyyn.

  5. No voi saatana. Oikeastaan toivon että kotiini yrittäisi tunkea vastaavia hippeja niin olisi mukava katsoa kuinka suhatutuisivat pesäpallomailaan tai isoon fiskarsin halkaisukirveseen.Ei mitää armoa ja pääsisi rasistina iltapäivälehtiin.

 3. RASISMIAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!! PIKKUPOIKAHAN TÄSSÄ ON UHRI !!!!!!!!! BURKATON HUORA RAISKASI POJAN !!!!!!!!!!!!

 4. Yön pimeydessä kuuluu vieno ja viekoitteleva kuiskaus "Ethän sinä nuku, Lalmohammad? Minun tekisi nyt mieli..." sanoo:

  Onko se laittomien afgaanien puuhapetteri Fatemeh Khavarin velipoika? Voi voi, alkää nyt vankilaan. Hänhän voisi olla mukana vaikka teatteriesityksessä tai sitten muuten vaan olla jonkun mukava kotipoika:

  https://www.nvp.se/Varmdo/Varmdo/30-oppnar-sina-hem–fler-behovs/

  ”Vuosi sitten muutin erään naisen luo joka aikaisemmin auttoi minua läksyjen kanssa. Olemme oppineet tuntemaan toisemme ja meillä menee hyvin. Olen oppinut puhumaan parempaa ruotsia ja enemmän ruotsalaisesta kulttuurista. Hän (nainen) on oppinut enemmän meidän kulttuuristamme ja laittamaan meidän ruokaamme”, sanoo Lalmohammad Ozbak

  – För ett år sedan flyttade jag in hos en kvinna som tidigare hjälpt mig med läxor. Vi har lärt känna varandra och det går jättebra. Jag har lärt mig prata bättre svenska och mer om svensk kultur. Hon har lärt sig mer om vår kultur och att laga vår mat, säger Lalmohammad Ozbak. (NVP)

   1. Oli aika jolloin Värmdössä ei ollut matuja ollenkaan. Nyt on kunnanvaltuuston puheenjohtajana itse pakoloisena maahantullut naikkonen ja mokutus sen mukaista.

 5. Jos A Stubilla on naimaikäisiä tyttöjä, vink vink, tuossa olisi hyvä ehdokas mieheksi. Monikulttuurisuus on rik…. tai jotain.

  1. Stupidon lapset pitäisi laittaa paapomiskeskukseen arabien raiskausleluiksi niin säästyisi pari satunnaista ihmistä siltä hetken aikaa.

  2. Poikia net taisvatten olla. Mutta ainakaan afgaaneilla sillä liene väliä.

 6. Kreikalta rahat loppu, siksi laittavat mielellään kaikki raiskaajat, terroristit jne eteenpäin, ettei tartte elättää.

 7. Nämä näyttää todella kuin olisivat tulleet jostain jossa sisäsiittoisuus on monen sukupolven tulosta. Englantiin on synytynyt Pakistanilainen yhteisö jossa sukurutsa on arkipäivää.
  Wiki:
  ”Geneetikko Steve Jones on arvostellut muslimikulttuurissa tavallisia serkusavioliittoja, sillä ne johtavat sisäsiittoisuuteen ja vakaviin ongelmiin syntyvillä lapsilla. Englannin Bradfordissa 75 % pakistanilaista alkuperää olevista menee naimisiin serkkunsa kanssa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.