Muslimi: Suomessa on vain suomalaisia, suomalaisia, suomalaisia

0
Kuvakaappaus 2018-03-23 09-10-02.png
23.3.2018

Rasisminvastusteluviikon rasismikalenterista nostetaan Somaya Arianfar, joka suomalaisten joukkotuhoa. Ympäri Pohjolaa suurta huomiota saanut Junes Lokan esille kaivama filmi, jossa joku yliopisto-opiskelija Somaya Arianfar selittää, kuinka Suomessa on vain joka puolella suomalaisia, on saanut huomiota.

Aranfar kertoo filmillä kuinka Suomessa on vain suomalaisa ja sopeutuminen on vaikeaa. Hän kuitenkin odottaa, että tulevaisuudessa suomeenkin tulee enemmän tulijoita ja tilanne sitä myöten paranee.

Arianfarista ei löydy oikein mitään muuta kuin se, että hän on opiskellut jossain vaiheessa Aalto-yliopistossa.

Lausuma on herättänyt rasisminvastusteluryhmä Rasmuksessa myötämielisyyttä. Muuan rasmuslainen loihe lausumaan:

– Jos joku kokee, että Suomessa on vain suomalaisia, tilanne pitää muuttaa. On puhdasta instituutionaalista rasismia, että Suomessa on enemmistönä suomalaisia.

Mitä rasmuslainen mahtaa tarkoittaa?

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

25 thoughts on “Muslimi: Suomessa on vain suomalaisia, suomalaisia, suomalaisia

 1. Tuo kiihkomuslimi on sekaisin kuin seinäkello ja vahvistaa käsitykseni etteivät nämä käy kaikkilla pytyillä. Jotain kummaa ne varmaan ”nautiskelee” kun ajantaju on näin jo häiriintynyt. Ehkä muslimien suosittu huume khat selittää jotain. Seuraava paikka tuolle on naisten suljettu eristysosasto ja pakolla pitäisi viedä, voi olla jopa vaarallinen ihmisille. Supo voisi ainakin ottaa valvontaansa jos ei sitten jo ole.

 2. Laitetaanko vaikkapa juutalaiset siihen Suomalaisten tilalle?Kas vain – selvää kansanmurha retoriikkaahan se siinä.Mitäs jos aloitetaan se kansanmurha sitten noista mädättäjäterroristeista itsestään etteivät ihmisoikeudet nyt vain vaarannu niin loppuu se institutionaalinen ulinakin samalla??

  1. Juutalaisia on kautta aikain elänyt Suomessa,eikä heistä suomalaisille ole koskaan ollut mitään haittaa.
   Juutalaisia ei ole tarvinnut elättää,itse he on elantonsa hankkineet Suomessa ja muualla.
   Toista on nämä muhametit,heistä ei ole muuta kun haittaa+ pirunmoiset kulut köyhälle tundrassa elävälle kansallemme.

 3. Vuoden Darwin palkinto!

  Jos matkustan Haitille, niin siellä on pelkkiä Haitilaisia!

  IIIK!

  Rasmus ja muut mätämunat auttakaa!!!

 4. Epäilenpä vahvasti, että tuo uutiseen lainatti Rasmulaisen kommentti on puhdasta piruilua, samanlaista verhottua piruilua kuin Hesarissa mm. nimimerkki Vihreä Humanisti. Kestää vaan vielä hetki ennen kuin Rasmuksen pölöpäät tajuavat sen. Sitten kommentti häviää.

 5. http://www.dailymail.co.uk/news/article-5535253/Wife-flogged-100-times-public-adultery-India.html

  Jänskä että näitä uuden kulttuurin esimerkkejä tulee vain Intiasta eikä paskastanista jossa meno on paljon eläimellisempää.
  Tuolla pohjustellaan sitä että kun Intian ja paskastanin välille tulee kähinät, ja aivan varmasti tulee, niin vaalikarja muistaa nämä Intian jutut kun muuta ei ole uustisoitu, tarkoituksella. Toisekseen koskaan ei kerrota että intiassa on myös paljon muslimeja, eikä ainoastaan hinduja. Mistäpä tuonkin nyt ottaa selville onko tuo video musukylästä vai ei.

 6. 1/ Miksi tällaisia päästetään maahan?
  2/ Miksei heitä poisteta maasta?

  1. Suomen oppiminen vaikeuttaisi sopeutumista samalla logiikalla kuin ympäristön yksikulttuurisuus vaikeuttaa sopeutumista.

  2. Nimimerkki 244 sen paljasti. Nainen on väitellyt tohtori tietotekniikan alalta. Siinä selitys, miksi ei välttämättä osaa suomea, vaikka hän on Suomessa opiskellut – ei näet vaadita moista taitoa.

   Suomen kaikissa yliopistoissa pätee teknisillä aloilla sama sääntö ulkomailta tuleville postdoc-tutkijoille ja väitöskirjatutkijoille (eli tohtorikoulutettaville), että vain hyvää englannin osaamista vaaditaan.

   Tieteessä (kovissa tieteissä) vertaisarvioituja artikkeita pitää pystyä ymmärtämään ja tuottamaan englanniksi – ja oikeastaan kaikki muu kielitaito on lähes turhaa. Valtaosa työstä tehdään joka tapauksessa englanniksi.

 7. Missäs vokissa se oli, kun aloittivat mellakan, kun eivät sietäneet samassa paikassa muunmaalaisia?
  Shiiat ja sunnit samaan asuntolaan, mukaan muutamia somaleita ja sitten big brother tyylinen striimaus nettiin.

 8. Unity unites – diversity divides.
  Ja muslimien tänne päästäminen on vain ja ainoastaan perverssin väkivaltaisen keskiaikaisen monokulttuurin tukemista.

 9. Ei ole kovin monikulttuurista.
  Kuulehan kaaputapaus suomi on aina ollut monikulttuurinen kysy vaikka rasmuksesta tai yleltä.

 10. Henkilö on väitellyt tohtoriksi. Siis suomalaisten rahoilla opiskellut. Näin hän kiittää. Näkee suomalaisten suhteellisen väestöosuuden, jos ei peräti absoluuttisen määrän, vähentämisen tarpeelliseksi.

  http://www.aalto.fi/fi/current/events/2015-01-15/

  Kyllä tässä tietysti vikaa on suomalaisissakin. Heistä liian moni auttaa, mielistelee, pokkuroi itseään parempirotuisina pitäviä. Tällainen toisen posken kääntely ei saa muukalaisia heltymään ja olemaan vastavuoroisesti reiluja.

  Mielestäni keharille annetun opetuksen kustannukset tulisi tulkita kehitysavuksi, joka vähennetään kehitysapumäärärahoista. Myös keharien elättäminen ja sossukulut tulisi vähentää kehitysapurahoista.

  1. Kiitti väitöslinkistä!

   Tuo teki valitusmarinasta vielä entistä törkeämmän asian.

   Väitös kuuluu tekniikan alaan, näköjään erityisen arvostetusta MIT:stä vielä vastaväittäjä, joten tyhmäksi naista ei voi syyttää. Hän ei siis ole pakolainen vaan on työperäinen muuttaja, (ainakin yleensä yliopistoon väitöskirjatutkijoiksi ulkomailta tulevat ovat teknisillä aloilla työsuhteen perusteella maahan pääseviä). Yleensä töihin ulkomaille tuleva ottaa hakemansa työpaikan ja ko. maan tavoista selvää ja hakee sinne, jonne haluaa sopeutua ja jonka kulttuurin osaksi oman elämänsä haluaa…

   Tekniikan tohtoriksi väittelevä saa Suomessa tietenkin palkkaa. Jo diplomityöstä maksetaan palkkaa, ja tietenkin väitöskirjatutkijan palkka on hieman suurempi (palkka maksetaan yliopiston oman palkkaussysteemin mukaan, vaihdellen hieman henkilökohtaisten suoritustasojen mukaisesti). Mistään huippupalkasta ei ole kyse, mutta varmasti tällekin huivipäälle on siitä n. 2000 €/kk käteen verojen jälkeen jäänyt.

   Verorahoilla tietysti osittain yliopistojenkin palkkoja maksellaan. Ei siis ole kyse vain ilmaisesta opiskelusta, on kysymys isommasta rahasta. Väitöstyössä menee yleensä aina 4 v. minimissään, eli tänne tullessa tiedetään 2 v:n ehdon täyttyvän. Niinpä tällainen työmuuttaja ja mukana tuleva ydinperhe on heti oikeutettu kaikkiin KELA- ja sosiaalipalveluihin.

   Miksi sitten suomalaiset yliopistot kasvavassa määrin suosivat myös EU- ja ETA-maiden ulkopuolelta tulevia väitöskirjatutkijoita tai jo maisteritason opiskelijoita. Tutkimusapurahasäätiöt ovat priorisoineet kansainvälisen yhteistyön puhtaasti kotimaisen edelle. Välillä oikein mainitaan, minkä maan kanssa tehtyihin projekteihin rahaa eniten rahaa heruu (esim. vuosia sitten Etelä-Amerikka on ollut Suomen Akatemian suosikki).

   Professoreilta työ on kasvavassa määrin rahoitusten hakemista. Joitakin vuosia sitten yliopisto opiskelun laatu vaarantui huomattavasti, kun talousnäkökulmaa alettiin painottamaan ja vaatimaan yliopistoilta enemmän sen huomioimista.

   Tohtoreita liukuhihnamaisesti tuottava Suomi on uhkakuva, joka on jo osittain toteutunut. Jokaisesta valmistuneesta oppilaasta yliopisto palkitaan ihan makoisalla rahasummalla – tohtorista n. 100 000 € valtion kassasta. Tämä palkitseminen pitäisi välittömästi lakkauttaa.

   Suomalaisten verorahoilla tuotetaan niin paljon tohtoreita, että osa jää työttömäksi Suomeen ja huomattava osa työlllistyy vain ulkomailla. Merkittävä osa verorahoilla turhaan tuotetuista tohtoreista on ulkomaalaisia.

   Erittäin eksoottisesta kulttuurista tullut ”erityislahjakkuus” saattaa tohtorikoulutuksensa (palkallisen väitöstyöjaksonsa) jälkeen saada ”suojatyöpaikan” yliopistoltaan jopa muutamaksi vuodeksi samalta laitokselta, josta on valmistunut. Sen jälkeen (koko ajan alan töitä muualta etsittyään) hän saattaa todeta, että on parempi uudelleenkouluttautua ammattikoulussa (Suomessa verorahoilla). Yllättäen ”monilahjakkuudelle” saattaa käydä niin, ettei tämäkään auta häntä työmarkkinoillla työllistymään uuteen ammattiinsa, mutta onneksi sitkeää työnhakua jatkettuaan tässä vaiheessa sinnikkyys vihdoin palkitaan ja lahjakkuus saattaa työllistyä toisen kaupungin tehtaan liukuhihnalle.

   Tässä vaiheessa eksoottinen lahjakkuus on hyvin turhautunut Suomen ”rasistisien” työnantajien takia (olisihan herra/rouva tohtori muuten töitä saanut), ja Suomen veronmaksajat ovat ottaneet takkiinsa raskaasti. Mitä hyötyä Suomelle on tästä systeemistä kasvatella näitä superturhautujia Suomeen jääjiä tai ulkomaille takaisin välittömästi tutkintopapereiden kanssa suuntaavia? Miksi heitä on pakko houkutella tänne maapallon toiselta puolelta?

 11. Näille seitsemännen vuosisadan sisäsiittoisille sivistymättömille lukutaidottomille barbaari vuohennu$$ijoille ei ole tilaa Euroopassa, menkööt takaisin mistä tulivat paimentamaan vuohiaan.

  1. Moni varmaankin muistaa takavuosilta lausahduksen: Ryssä on ryssä vaikka voissa paistaisi. No näihin musseihin sitä voi pienen soveltamisen jälkeen käyttää eli: muslimi on muslimi vaikka sianihrassa paistaisi.

  2. Tuo nainen on Suomessa väitellyt tohtoriksi (alana tietotekniikka), joten englannin kielen taito (etenkin kirjallinen) kyseisen tieteen alalla on pakosta erinomainen. Tutkinnon suorittaminen on muuten mahdotonta.

   En puhuisi lukutaidottomasta hänen kohdallaan. Videolla kuulee myös, että puhumisessakaan ei kielitaidon puolesta ole moittimista. Sisältö on eri asia.

 12. Tästä ihmisestä on ollut keskustelua myös Hommalla.

  https://hommaforum.org/index.php/topic,125326.msg2853261.html#msg2853261
  ”Suomessa Somaya arvostaa vapautta ja kunnioitusta, joista vähemmistöt täällä nauttivat. Hänellä on positiivisia kokemuksia työelämästä Suomessa miesten hallitsemalla alalla ja työyhteisönsä ainoana naisena. Muslimina oleminen on ollut helppoa, sillä työkaverit olivat jo etukäteen ottaneet selvää mahdollisista kulttuurieroista. Hän arvostaa esimerkiksi sitä, kuinka hänelle annettiin koko konttorin isoin ja paras huone. Myöhemmin hänelle selvisi, että huone oli kuulunut esimiehelle, joka oli muuttanut toiseen huoneeseen, jotta Somaya ei tuntisi itseään kiusaantuneeksi.”

  Siis naista on kohdeltu kuin kukkaa kämmenellä. Silti suomalaisia on liikaa.

 13. mutiaiset eivät ole eikä niistä koskaan tule suomalaisia. Voivat antaa etuja, passin, kansalaisuuden, MUTTA koskaan niistä ei tule suomalaisia.

 14. Hyppää koneeseen ja menee sinne mistä on tullut. Ei ole suomalaisia siellä.

  Ja jonkunhan on ne työt yehtävä jotta hänkin saa rahansa seinästä.

 15. Tottakai on Suomalaisia
  Täältä pääsee kyllä helposti pois
  Sinne missä on muita
  Kuin Suomalaisia.
  Tervemenoa vaan.

 16. Tässä lähelläni on muslimien rukoushuone. Miehet käyvät siellä mihin klo aikaan vain. Ovi käy vilkkaasti. Tekopyhää. Ilmeiseti tyttölapset käyvät sunnuntaisin. Oppia saamassa muhametin edesottamuksista. Islamuskoiset tekee terroritekoja. Paha uskonto.
  Myös tyttöjen sukuelinten silpominen. Jos kantasuomalainen antaa lapselle luunapin, tulee sossut ovelle. Entä silpominen, pyöritellään päätä?
  Somalinaiset ovat kas kummaa yksinhuoltajia. Lapsimäärä kasvaa ja isä on sama. Miehet naivat jossakin ja lisääntyvät. Ja taas yksi yksinhuoltaja. Somaliaan voi myös perustaa perheen ja elellä siellä suomen kela rahoilla.

  Tuohon videoon naiselle. TÄÄLLÄ EI OLE PAKKO OLLA. Lähde pois.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.