Ranskassa menossa panttivankitilanne – isiksen kerrotaan olevan osallinen

0
1521802499_TrebesMappy2
23.3.2018

Ranskassa Trèbesin kaupungissa on menossa juuri tällä hetkellä panttivankitilanne, jonka seurauksena ainakin yksi poliisi on haavoittunut ampumistilanteen seurauksena. Reutersin mukaan kaksi henkilöä on vankina.

Aseistautunut mies ryntäsi ostoskeskuksen kupeessa olevaan kauppaan ja otti useita henkilöitä vangiksi. Ranskan poliisin erikoisjoukot saapuivat nopeasti paikalle. Eurooppalaisten medioiden mukaan paikalla on paljon poliiseja 200-300 virkapukuista. Koko kortteli on eristetty ja aluetta evakuoidaan juuri tällä hetkellä.

67e7060253d4294b10dd185d81dc97d581f92efd11999688e7cef0efcab8c739
Street view-kuvaa.

 

Poliisi kehoittaa ihmisiä pitäytymään sisällä. Viimeisten tietojen mukaan yksi henkilö olisi kuollut. Paikalta on kuultu allahu akbar-huutoa ja tekijä on ilmoittanut olevansa isiksen jäsen. Kyseessä on terrori-isku.

https://www.reuters.com/article/us-france-security/two-victims-in-french-supermarket-hostage-taking-mayor-idUSKBN1GZ1EY

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

16 thoughts on “Ranskassa menossa panttivankitilanne – isiksen kerrotaan olevan osallinen

 1. Kevät ei piristä pelkästään kehitysmaakikkeleitä vaan puukot ja pyssytkin kunnostetaan ja otetaan käyttöön. Mitäs päästitte maahan- nyt sitten kadutte. Itku lyhyestä ilosta joka ei edes ollut ilo.

 2. Kannattaisi jo pikkuhiljaa rynnäköidä paikka.Odotellessa sitä:
  Kaivavat panttivangeilta silmät päästä ja pakkosyöttävät ne.Sitten viiltävät puukolla pillusta napaan asti auki ja kasaavat suolet ruhon päälle jotta on mukava kuolla hitaanpuoleisesti.Aivan kuten Bataclanissa.Suomen laadukas valtamedia varmastikin kertoi tapauksesta eikös niin?Ihan siinä kaiken rasismi on lisääntynyt itkun ja muslimit ovat todellisia uhreja nyyhkytyksen seassa..

 3. Swedustanissa kestäisi varmaan monta tuntia saada 200-300 poliisia paikalle koska ensin pitäisi neuvotella vapaapäivä- ja ylityökorvauksista ja konsultoida ammattiyhdistystä. On Ranskassa ainakin resursseja ja tarpeeksi tulista luonnetta mutta perusmokaa se ei poista eli idioottimaista maahanmuuton sallimista.

 4. Teron kerrotaan olevan noin 30- kymppinen marokkolainen mies. Ties vaikka Turun teron serkkupoika. Tulkka meill’ vaa eikä tartte Kempeleelt asti asuntto hakke, kyll meilt löytyy lähempääki, ihan pääkaupunkist.

 5. Nyt poliisi ampui teron. Jalajallanjalajalavei! Ranskassa oli aamupäivälläkin jotakin häikkää jossakin toisessa pikkukaupungissa kun neljää poliisia oli yritetty ampua (SVTn mukaan) ja yhteen osuttiin.

 6. Macarooniin ne panttivangit olisi pitänyt vaihtaa. Siinäpä Isissankari ihmettelisi, että mitä tehdä oikein tosi-islamistille. Kauhea älämölö kaikuisi kolmoskäytävällä, kun omaimaamilta kyseltäisiin neuvoa. Sillä aikaa tarkk’ampuja tai kaksi…

 7. Kesä koittaa, silloin pärähtää taas vähän joka puolella Eurooppaa. Iskut tulevat aika ”sarjoissa” kuin dominopalikat. Poliisi alkaa varoittaa, välttäkää suuria tapahtumia jne.

  1. Katselin Ranskan television englanninkielistä uutiskanavaa tapahtuman jälkeen. Siinä ne pyörittelivät loputtomiin tapahtunutta, mutta itse pääasia jäi mainitsematta.

   Jo pelkkä islamille alistuminen tekee ihmisestä aikapommin. Marokkolainen ei tietenkään ole itse voinut ideologiaansa valita vaan hän on kasvanut islamiin. Tällaiset ihmiset ovat potentiaalisesti vaarallisia. Emme voi tietää kenellä ”niksahtaa”. Henkilö voi olla nuori, iäkäs, menestynyt, ”sopeutunut”, tyhmä tai älykäs. Ongelmaan ei pure muu kuin kokonaisratkaisu eli ideologialle alistuneiden poistaminen. Kaikki. Siis myös menestyneet, rauhalliset ja ”maallistuneet”. Jos henkilö ei ole täysin irtaantunut islamista ja sitä ei voi todentaa psykiatrisin tutkimuksin, niin hän on korkean riskin henkilö.

   Ranskalaiset eivät tietenkään voi puhua kokonaisratkaisusta julkisuudessa. Siitähän tulisi sota ”muslimit vastaan järkensä valon sammuttamattomat”. Siksi näemme valtamedioissa kiertelemistä ja kaartelemista. Kuvitellaan, että niiden keinojen käyttö, jotka ovat mahdollistaneet ongelman, lopulta alkavat tehota ja ongelma poistuu.

 8. On maahanmuuttoa ja on maahanmuuttoa. Montako kertaa olette lukeneet lööppejä jossa esim. Suomalainen maahanmuuttaja Australiassa olisi raiskannut ja massamurhannut Australian kansalaisia? Homma on nyt vaan niin että kaikki muslimit ovat järkyttävää syöpää. KAIKKI. Lapsetkin. Islam tuhoaa ihmiskunnan.

 9. Kävin hiljattain Pariisissa ja näytti että siellä valmistaudutaan sotaan. Poikkeustilahan siellä on Bataclanin jälkeen ollutkin.

  Suurin osa näytti olevan afrikaanoja joista tuskin kukaan on sotaa ja vainoa paossa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.