SPR puuhaa taas kouluihin ”ystäväleikkejä” afgaanimiesten kanssa

0
2cb60c3a.png
Erään lukion opinto-ohjaajan oppilaille lähettämä meili.
23.3.2018

Suomen punainen risti häärää taas kouluilla. Tällä kertaa nuorille yritetään värvätä jonkinlaista kansainvälisyyskurssia siinä muodossa, että suomalaiset nuoret leikkisivät koulussa afgaanien kanssa.

Erään lukion opinto-ohjaajan nuorille lähettämässä meilissä kerrotaan, että SPR puuhaa ystäväkoulutusta, jonka avulla afgaanimiehet saisivat tuntumaa suomalaisista tyttölöistä. Ohjelmassa afgaanien kanssa tarjotaan mm. yhteistä ruuanaittoa, lautapelejä, rentoa yhdessäoloa ja tietenkin – kumbayaa.

Kun itse olin koulussa siellä opiskeltiin.

Kannattaa pitää edelleen se ohjenuora mielessä, että ne eivät tule yksin, eivät tarvitse mitään turvapaikkaa ja kaikkein vähiten ovat lapsia. Ruotsin tilastojen mukaan 85 % afgaaneista valehtelee ikänsä eivätkä he edes tule Afganistanista vaan Iranista. He vain käyttävät Afganistania keppihevosena, koska se on mahdollista.

Jos joku tietää kyseisen koulun niin ota yhteyttä. Voit laittaa vaikka nimettömänä meiliin tiedot. Koulun tiedon voi laittaa myös tänne kommenttiosioon, niin lähettäjää ei näy.

pt-media@mail.com.

Asiasta keskustelua:

https://ylilauta.org/satunnainen/80729643

Advertisements

34 thoughts on “SPR puuhaa taas kouluihin ”ystäväleikkejä” afgaanimiesten kanssa

 1. Kyllä tuo on hyvä. Koska nuohan ovat tai niistä tulee tohtoreita ja maistereita, on hyvä aloittaa lääkärihommat näin lääkärileikin varjolla.

  1. Ilman muuta tohtoreita ja maistereita vähintään nuista tulee. Mutta mitenkä oli SPR,eikö olis jo aika tutustuttaa niitä afkaaninaisiaki suomelaisille miehille.??????????????????????????? Vai onko afkaaninaisten tutustuttaminen jotenki kiellettyä,koska SPR ei niitä tutustuta ???????????
   SPR- teidän homma haiskahtaa kummalliselle.

  2. Mutta eikö nuissa yksintulleissa kehitysmaa tohtoreissa ja maistereissa ole yhtään naista,joku tässä hommassa mättää. pahasti.
   Jos nuissa olis naisia mukana edes kohtuullinen määrä,niitä vois paremmin kouluollaki päästää käymään,mutta pelkkiä jätkiähän nuo on, eikä todellakaan mitään lapsia.

 2. Tää on hyvä, niin muslimien ei tarvitse väijyä puskissa raiskatakseen. Tällä tavoin saadaan miehet kivasti sisätiloihin paneskelemaan, ehkäpä jopa omaan kotiisi! Niin sexyä niin sexyä! JA NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAAKIN!!!!

  1. Niin sellaista riisä ei saa mistään päin maailmaa mitä nämä moniosaajat kokkaavat. Myös etelä-pohjanmaalla pelastivat kanalayrittäjät kun kanamunien menekki suorastaan räjähti. Sellaisia keitettyjä ja pastettuja kanamunia ei kuulemma oltu saatu koskaan.Suorastaan taivaallisia.

   1. Ja yksi sankari, tosin ei afgaani, rakensi polkupyöränsä suojaksi sadekatoksen. Tästä oli juttu Pohjalaisessa. Siis lehtijuttu. Voitteko käsittää? Juttu tietenkin tehtiin, koska haluttiin tuoda julki, miten nerokkaita tulokkaita olemme tänne saaneet.

    Sadesuoja polkupyörään? Voi pyhä yksinkertaisuus. Ei liene koskaan sitten ketään harmittanut olla liikkeellä polkupyörällä sadesäällä ennen? Ja ei liene kukaan tajunnut myöskään sitä, miksi moista häkkyrää ei missään tapauksessa kannata lähteä polkupyörään asentelemaan?

    Mikä lienee seuraava liikenteen mullistava matuinnovaatio? Purjekäyttöinen polkupyörä?

    1. Kiitos tiedosta. Luulisi nyt Pohjalaisen menettäneen ainakin muutaman tilaajan. Tällaiset uutiset ovat omiaan vähentämään valtamedian uskottavuutta. Eli lähdetiedot, kuvakaappaukset ja mahdolliset linkit talteen. Niille voi olla myöhemmin käyttöä.

 3. Sairasta on, ei muuta voi sanoa. Mikä saatanan vimma noilla SPR:n suvakkieukoilla on tähän touhuun ja mikä siinä TODELLA on takana. Elämme outoja aikoja. Pian alkaa tapahtumaan kun kesä saapuu. Merkkejä tulevasta on tänään Ranskasta, kaksin kappalein. Saksassa jysähtää seuraavaksi tai no vaikka miksi ei Ruotsi. Molemmista löytyy potentaalia ja isot massat ovat vaikeita hallita.

 4. Ystäväkoulutus 2-3 tuntia? Mitenkähän spr käsittää sanan ”ystävä”? Ilmeisesti samalla tavalla kuin basaarikauppias huutaessaan ”special price for you, my friend”. Tai ”I kill for money, but because you are my friend I kill you for nothing”. Normisuomalaisten käsitys ystävistä on vähän eri asia.

 5. Tässä SPR hei! Hyvä vanhempi, lähestymme teitä näin kunnioittavassa hengessä. Kevättä on rinnoissa ja afgaaniukot kiimassa. Tyttärenne on huora, sun suku on huaraa! Nythän on niin, että Ruotsista tulleet elintasopakolaiset ovat kiinnostuneet jälkikasvunne peräaukoista. Emme yhtään tiedä, keitä he ovat, voivat olla terroristejakin. Ei meitä kiinnostakaan, mehän tienaamme tällä. Kuitenkaan tyttärenne neitsyyden viemisestä ei laskuteta, paitsi mutkan kautta verotuksen muodossa. Voidaan se viedä väkisinkin, muistakaa Pori…

  P.S. Vastaattehan pikimmiten, sillä keski-ikäisten lapsostemme ei tarvitse kysellä keltään mitään, he vain haluavat olla kohteliaita.

 6. Heihei +40 Suomalaismiehet,anteeksi,korjaan 17v Suomalaispojat: Järjestetään sellaisia ”ystäväleikkejä” Pattayalla tyttöjen kanssa.SPR varmaan maksaa.Ihmisoikeuksien ja kansainvälisten sopimusten nimissä.

  PS:Tuo omat spärdärit ettei rasismi leviä.

  1. Miksi Pattayalle? Aletaan lääkärileikit muslimityttöjen kanssa Suomessa SPR tahtia lyöden. Tasapuolisesti. Ystäväleikkejä, ju nou. Ahmed on nyt hyvä ja menee ostarille kun me täällä vähän ystävistytään.

   1. Siksi että se kaapuhuora on jo täällä.Katsos kun pitää mennä ainakin 57:n maan läpi hakemaan turvapaikkaa ja ihmisoikeuksia.

 7. Hävettää noi kauppojen ovilla KERJÄÄVÄT suvakkihuorat. Jos haluat elättää muslimi-seksilelusi, MAKSA ITSE saatanan syöpäläinen.

 8. Vai semmosia integroitumis leikkejä. Ettei vaan joku integroituisi jonnekkin liiankin syvään.
  Mitähän sille Sipilän 17-vuotiaalle kuuluu? Vieläköhän lonnii suomessa? On varmaan jo integroitunut ja lukenut lääkäriksi parissa vuodessa? Pelastaa siis verorahoillaan eläkejärjestelmän, kestävyysvajeen ja kuittaa valtionvelan. Rikkautta vaan kaikille eikö. Ja hyvää viikonloppua!

 9. Miten tietämätön hölmö tai umpihullu pitää olla että lähtee henkensä uhalla tuollaiselle kurssille?

 10. Kurssi on osallistujille maksuton. MUTTA maksaa veronmaksajille verta paskaa ja peräsuolen pätkiä. Erilliskustannuksina sitten raiskattujen hoitokulut, asianajajarottien superlaskutuksen mukaiset saatanalliset kustannukset sekä muslimisyöpäläisten elinikäiset elätyskustannukset ja lomamatkojen lennot ja päivärahat sinne mistä muslimisyöpä on lähtenyt leviämään. Kiitti suomen punainen rikollisjärjestö sekä idiootti suvakkifemakkovihervassarikommariantifassarihyyssäri älykääpiöt.

 11. Tämän järjestön työntekijät voisivat työntää omat lapsensa näihin tapahtumiin ja kursseille joita järjestävät..

 12. Vaimon valinta viikot on taas alkamassa. Ensin käymme katsastamassa päiväkodit sitten navetat.

 13. Älkäähän nyt , nämä tyypit valmistavat varsin hyviä kaarnalaivoja, se on uusi Nokia !

 14. Todella sairasta touhua kun tiedetään näiden mieltymykset nuoriin tyttöihin ihan hulluja ovat tuolla spr:ssä näköjään.

 15. Erilainen lukiokurssi ! Ja valmennuksen jälkeen toisena ensiapukurssia. Kiihkeän kumbaijan jälkeen voi olla tarpeen saada ensiapua tai jos ruoalaittokurssilla veitsi lipsahtaa. Tuos puhutaan asumisohjaajista valvojina. Onko nämä tyypit jo saaneet Olen ? No miten vain mutta jospa lukiojätkät tekis källin ja ilmoittautuis kurssille tyttölöiden sijaan. Mitähän siitä tulisi vai peruutus ? Sukupuolikiintiöt on erään tahon agendalla kovasti mutta ei jostainsyystä ulotu näihin karkeloihin.

 16. Maahanmuuttajataustaisia -matuja ei osaa lukea ja kiirjoita ,mutta voivat opetta suomalaisille miten raiskata +tappaa ,raiskata+polta tyttö ,tai paneskela persesseen , tai miten pitäisi valehtela väräuskoiselle (tagiaa -kuffaaille) , missä paperit ,passit ja niin edelleen .

 17. Samaan aikaan islamistit uhanneet iskeä kouluihin ja päiväkoteihin ympäri Eurooppaa.
  Ja kukaan ei tiedä turvisten oikeaa henkilöllisyyttä. Unelmatilanne?

 18. Onkohan kyseessä vaimonhakukurssi? Päiväkodit käyty läpi, nyt seuraavaksi lukio. Löytyyhän sieltä 16-17-vuotiaita tyttöjä. Onneksi itse kaksoistutkinnon suorittaneena olen välttynyt moiselta. Ja jos olisivat musta etsineet vaimoehdokasta ollessani opiskelija, olisi afgaani varmasti lentänyt lattialle.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.