Tuleeko Växjöstä Ruotsin ensimmäinen islamilainen kaupunki?

0
Kuvakaappaus 2018-03-22 23-16-08
Växjön islamilainen keskus.
23.3.2018

Växjössä on noussut pikkuhiljaa outo asetelma kristittyjen ja muslimien välille. Homman voidaan katsoa alkaaneen helmikuussa kun Växjön muslimiyhdistys haki poliisilta lupaa huudattaa rukouskutsua kaiuttimista.

Hakemus räjäytti luonnollisesti keskustelun puolesta ja vastaan. Muslimiyhdistys perusteli rukouskutsua sillä, että heitä on jo niin paljon Växjössä, että heidän vaateita ei yksinkertaisesti voi jättää enää huomiotta. Tämä oli suurin yksittäinen perustelu, jonka pohjalta poliisi lähti harkitsemaan asiaa. Jos Ruotsissa kerran on olemassa uskonnonvapaus, silloin yhä isonevan muslimiyhteisön vaatimuksia ei periaatteessa voi mitenkään kieltää. Jos kirkko soittaa kelloja, silloin myös rukouskutsun on kuuluttava maailmalle.

Rukoushuudon puolesta on puhunut mm. Växjön piispa Fredrik Modéus, joka loihe lausumaan, että monikulttuurinen yhteiskunta on luonnollista ruotsalaisille ja muslimit ja kristityt pystyvät elämään rinta rinnan.

– Hyvässä yhteiskunnassa monikulttuurisuus ja moniuskonnollisuus näkyy, kuuluu ja vaikuttaa hyvällä tavalla yhteiskuntaan, Piispa kertoi hiljattain.

Sverigedemokraatit taas ovat olleet suurin vastarannan kiiski, jonka piiristä on esitetty, että rukoushuudosta pitää järjestää kansanäänestys.

Asia on kuitenkin toistaiseksi auki eikä rukouskutsua ei ainakaan vielä kuulu.

maxresdefault
Islamilaisen keskuksen sisältä.

Nyt on tullut esille uusia mielenkiintoisia asioita Växjön muslimiseurakunnasta. Muuan irakilaistaustainen tulkki Bassam Al-Baghdady, joka harjoittaa sekularisoitumisen ehkäisevää verkostoa, kertoo kääntäneensä useita kuvia ja tekstejä Växjön islamilaisesta keskuksesta ja hänen mukaansa arabiankielisissä teksteissä harjoitetaan karkeaa kiihotusta kristittyjä ja juutalaisia vastaan. Esimerkiksi:

– Tänä vuonna keräämme almuja veljillemme ja siskoillemme Palestiinaan, jonka jumala tulee vielä säilyttämään, ja tuhoamaaan jumalan viholliset juutalaiset.

– Hän antaa tyttäriensä pukeutua kuten he haluavat, länsimaalaisiin vaatteisiin, perustellen sitä tyttärien nuoruudella. Kun nainen kasvaa vanhemmaksi häntä on vaikea enää oikaista. Joten, opettakaa tyttärenne pukeutumaan oikein jo lapsena.

– Voi muslimit, he jotka juhlivat Jeesusta Jumalan poikana, tämä on jumalanpilkkaa. Jumala auttaa meitä. Kuinka voit osallistua ”kuffarien” (vääräuskoisten) ja uskottomien juhlintaan.

https://www.svegot.se/2018/03/21/vaxjo-muslimer-hetsar-mot-kristna-och-judar/

 

Bassam Al-Baghdady on tutkinut paljon kuinka islamismi tunkeutuu ruotsalaiseen yhteiskuntaan erilaisten yhdistysten avulla:

– Islamilaiset yhdistykset puhuvat ruotsiksi soopaa kuinka he haluvat tukea integraatiota, tasa-arvoa ja ihmisten vapautta. Politiikot ostavat tällaisen puheen. Samoissa yhdistyksissä kiihotetaan kuitenkin arabiaksi ruotsalaista yhteiskuntaa ja kristittyjä kohtaan.

Tällaisilla paljastuksilla on sikäli merkitystä, että ensinnäkin Växjön islmailainen keskus poisti kaikki tällaiset epämielyttävät lausumat näkyviltä. Bassam Al-Baghdadyn mukaan he tekivät sen siksi, että asia herätti vain liikaa huomiota. Ei siksi, että he olisivat jotenkin katuneet niitä.

Toiseksi, monet tahot ovat kuitenkin olleet piispaan yhteydessä ja kertoneet, että kyseinen islamilainen yhdistys levittää juutalais- ja kristittyvihaa. Monet ovat kysyneet mitä piispa ajattelee tällaisesta. Piispa ei toistaiseksi ole vielä ikäänkuin perunut kantaansa, mutta asia on sillä tavalla nytkähtänyt eteenpäin, että hän on luvannut keskustella asiasta eri tahojen kanssa.

Kannattaa ehdottomasti katsoa oheinen filmi millaiselta näyttää kun muslimien määrä kasvaa tiettyyn pisteeseen. Filmi on kuvattu vuonna 2014 Växjössä Eid Al-Fitr-juhlan aikaan. Växjö on pikkukaupunki, Vaasan kokoluokkaa, reilu 60 000 asukasta. Silti muslimien määrä kaupungin katukuvassa on merkittävä.

Advertisements

22 thoughts on “Tuleeko Växjöstä Ruotsin ensimmäinen islamilainen kaupunki?

 1. Seuraavaksi sitten vääräuskoisten mestauksia joikaamisen tahtiin kaupungin torilla koska se nyt vaan kuuluu parempaan uskontoon ja sitä pitää ymmärtää koska valtava rikkaus.

  1. Sitten viimenen sammuttaa valot, elikä ydinpommi kehiin. Sorry jos olet ihminen, sinut piti uhrattaman jotta islami kitketään planeetalta.

  2. Eurooppa tuhotaan vähävähältä ja tämä tapahtuu eurooppalaisten vässykkäpolitikkojen uskaltamatta asettua omien kansojensa tueksi.
   Ruotsi on ensimmäinen islmistinen valtio Euroopassa,mutta valitettavasti ei viimeinen.

   Kamalaa kuunneltavaa islmilainen ulina keskellä eurooppalaisia kaupunkeja ,edes taspuolisuuden nimissä.Onko tuomoseen todella pakko suostua? Jos tasapulisuus viedään nuin pitkälle,heitetään kirkonkellojenki soitto ennen pois ,kun annetaan lupa tuohon islmistiulunaan.

  3. Nyky-Ruotsissa taitaa vielä pystyä muuttamaan vähemmän islamisoituneelle alueelle. Lähtijöitä varmasti riittää. Siinä voikin olla tulta ruutitynnyrin alle, kun veronmaksukykyiset lähtevät pois ja kunnan talous sakkaa. Oma veikkaukseni on, että kun maksukyky loppuu, alkaa todellinen välienselvittely. Ihmisryhmä, jolla on vain oikeuksia, on helppo pitää tyytyväisenä rahalla, mutta kun täyselätettävä ryhmä kasvaa kovaa vauhtia, on seinän vain pakko tulla vastaan. Siinä kohtaa Unelma vaihtuu lopullisesti Painajaiseksi.

   Mutta onhan Ruotsi maailmanhistoriallisesti täysin poikkeuksellinen kokeilu: maailman onnistunein valtio hukkasi realiteetit ja tuhoaa itsensä. Yleensä utopioilla on korvattu sortovaltioita, kuten tsaarin Venäjä kommunismilla. Kaikki oli hyvin… tai oikeastaan upeasti, paremmin kuin missään koskaan – ja sitten me aloimme korjaamaan asiaintilaa. If it’s not broken, don’t fix it, stupid!

 2. Växjön al-Baghdadi on vissiin vähemmän radikaali, kuin se useasti tapettu sukulaisensa?

  Taas ne kertovat, miten homma tulee menemään, vaan ääliökansa ei tajua siltikään. Nyt pitää saada ulista tornissa, kohta halutaan raiskata lapsia (luvallisesti), sitten orjuutellaan väääräuskoiset. Kaikki on tiedossa, mutta vastustus erittäin lievää. Toisaalta tuskin lammaslaumakaan alkaa kapinoimaan, vaikka paimen kuinka rynkyttäisi suoleen.

 3. Siitä se etenee, tämä on vasta alkua. Suomen kannatais alkaa suunnitelemaan uutta puolustusstrategiaa kun muutaman vuoden sisällä vieressä on toisella puolella muslimivaltio, ja toisella puolella arvaamaton venäjä. Torniosta ylöspäin rajavahvistuksia tai rajat kokonaan kiinni venäjän rajan tapaan. Jos tämä alkaa näyttää tulevaisuudessa todelat, NATO taitaa olla paras vaihtoehto kun vihollisia on joka puolella rajaa.

    1. Kuka hyötyy valtioiden velkaorjuudesta? Paras asiakas pankin kannalta on valtio. New Yorkin pankkiirit osallistuvat bolsevikkivallankumouksen rahoittamiseen Venäjällä.

     Kun pankin asiakkaana on valtio, siitä saatavilla tähtitieteellisillä tuloilla on mahdollista ostaa poliitikkoja mistä tahansa maasta.

     Pankkiirit hyödyntävät edustuksellisten demokratioiden kansalaisten tyhmyyttä, jotka äänestävät poliitikkoja jotka lupaavat ”ilmaista” sitä ja tätä kansalle.

    2. Ei Växjön pankinjohtaja vaan se taho, joka antaa lainaa Ruotsin valtiolle.
     islamilainen maahanmutto=lisää valtion menoja=lisää valtion velkaa=lisää tuloja luotonantajalle

  1. @ huugo Fri, 23 Mar 2018 05:37:00 +0200

   > toisella puolella muslimivaltio, ja toisella
   > puolella arvaamaton venäjä

   Erittäin hyvä huomio. Ruotsissa tapahtuvan muutoksen seurauksena Suomen geopoliittinen asema tulee lähivuosikymmeninä muuttumaan ratkaisevasti. Jos suljemme silmät näiltä lähiympäristön muutoksilta, oikeutus itsenäiseen valtioon lakkaa.

   Olennaista varautumisessa on sen ymmärtäminen, että hyvinkin nopeasti ystävät voivat muuttua vihollisiksi ja viholliset ystäviksi. Juuri näin kävi Saksan suhteen edellisessä sodassa.

   Ruotsista, meidän parhaasta ystävästämme tulee 30 vuodessa muslimivaltio, jonka julkituotuna sotilaallisena tehtävänä on Suomen islamisoiminen.
   — Olemmeko valmiit tähän?
   — Pärjäämmekö yksin ja liittoutumatta?
   — Ja kenen kanssa liittoutuisimme Ruotsia vastaan?

   On täysin historian syklien mukaista ja vääjäämätön kehitys, että Ruotsi pyrkii laajentumaan ja laajenee niin kuin se satojen vuosien kehityksessä on jo monesti laajentunut.

 4. ”Tänä vuonna keräämme almuja veljillemme ja siskoillemme Palestiinaan, jonka jumala tulee vielä säilyttämään, ja tuhoamaaan jumalan viholliset juutalaiset.”

  Se on u-s-k-o-m-a-t-o-n-t-a, että Ruotsissa voi heitellä tällaisia kommentteja! Mutta kukaan ei kuullut, kukaan ei nähnyt. Ei, ei voi Ruotsi selvitä. Nyt voi enää toivoa, että ensimmäiseksi ”lentotunneille” osallistuvat ko. piispa ja muut itsetuhoa aktiivisesti edistäneet. Jos sen verran maailmassa olisi kohtuutta.

 5. Haluaisin antisemitistisesti huomauttaa että ruåtsin valitun kansan yhteisö puoltaa muslimien tornista ölähtelyä. Eipä tässä muuta.

 6. 1/ Miksi näitä yhteiskunnallemme vahingollisia tyyppejä päästetään maahan?
  2/ Miksi ei heitä käännytetä rajalla tai poisteta maasta?

 7. Looks like this viirus is unstoppable .You feed them ,but at the end muslimi paska destroy your country .

 8. Huijaamalla he ovat asemansa saaneet.
  https://youtu.be/F2JQYPY7ueU
  http://www.jchelsinki.fi/sites/default/files/Hakehila_2_2015_web%20sivut%201%2C%203%2C%204.pdf
  –Tultaessa 2000-luvulle HIAS laajensi avustustoimintaansa koskemaan muitakin kuin vain juutalaisia pakolaisia. Hätää kärsiviä ja hengenhädässä olevia ihmisiä on autettu uuden elämän alkuun ympäri maailmaa, ja muun muassa Syyrian ja Afrikan pakolaiset ovat viime vuosina tulleet HIASin tuen piiriin. Apu ei rajoitu vain maasta poispääsyyn, vaan se sisältää myös uuteen maahan kotoutumiseen liittyvää laajaa avustus- ja tukitoimintaa. Kaiken kaikkiaan HIAS on vuosien varrella ojentanut auttavan kätensä noin 4,5 miljoonalle pakolaiselle.
  http://torikahvila.foorumi.eu/viewtopic.php?f=12&t=908&p=11507
  http://torikahvila.foorumi.eu/viewtopic.php?f=5&t=4073

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.