Skip to content
Mainokset

Umeåssa liikkeellä sarja-ahdistelija

Kuvakaappaus 2018-03-23 13-27-30.png
23.2.2018

Umeåssa liikkuu sarjaraiskaaja, jota poliisi ei toistaiseksi ole saanut otettua kiinni. Keskiviikkona yritettiin vangita 18-vuotias uusruotsalainen, mutta oikeus ei lämmennyt vangitsemiselle.

Viime viikonloppuna yritettiin raiskata nuori nainen Umeån Ålidhemin alueella. Mies ryntäsi naisen kimppuun lumihangesta. (Umeåssa on tällä hetkellä todella paljon lunta. Toim.huom.) Raiskaus jäi kuitenkin yritykseksi, sillä naisella oli päällään sellaiset toppavaatteet, että niiden riisumiseen hiipuu kovinkin kiima. Mies poistui juosten paikalta lumikinosten taakse.

Nainen soitti poikaystävälleen, joka oli lähistöllä. Mies sai raiskaajan näköpiiriin ja seurasi tätä kunnes poliisi noukki miehen kyytiin.

Poliisi epäilee, että sama mies on syyllistynyt useisiin kuluvan vuoden aikana Ålidhemin alueella tapahtuneisiin naisten päällekarkauksiin. Kyseessä on raiskauksen yrityksiä, yksi törkeä pahoinpitely ja muutama seksuaalinen ahdistelu.

Syyttäjä vaati miestä vangittavaksi keskiviikkona vangitsemisoikeudenkäynnissä, mutta oikeus ei lämmennyt asialle ja päästi miehen vapaaksi. Paikalla afgaania tulkkaamassa oli darin kielen tulkki, joka jouduttiin vaihtamaan kahteen otteeseen, koska murre oli eri mitä mies ymmärsi.

Mainokset

4 Comments »

  1. Eli afghaani sai oikeudelta vapaakortin jatkaa taharrastustaan. Jos saa sakkoja tai ehtoollista päällekarkauksesta niin eihän ne näille vapaamatkustajille ole edes pelote. Jos on nega tai useampi plakkarissa niin mitäs tuosta. Lyhyt linnatuomiokin on vain ilmaisen loman pidennys. Antaa mennä kun on alamäki ja heja sverige. Ehkä tällä on senverran vaikutusta että kaksi SD äänestäjää lisää.

    Tykkää

  2. Eikö näitä perkeleitä saada kuriin? Surkeaa nysväämistä Ruotsin poliitikoilta. Ja miksi ottaa uusia kehitysmaalaisia maahan kun vanhatkin ovat jo todistaneet olevansa kelvottomia suurin osa?

    Tykkää

  3. Eli hangissa vaanii kiimaisia apinoita jotka eivät ymmärrä mitään kieltä. Odotamme innolla apinan ensimmäistä murhaa jolloin saadan se edes hangista pois hiipimästä. Nää on upeita nää turvapaikanhakijat!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: