Rasisminvastusteluviikon päättäjäispaatospuhe

0
4428865C00000578-4872156-image-a-12_1505134339794

 

24.3.2018

Rasisminvastusteluviikko on takana, mitä opimme siitä? Emme tietenkään mitään muuta kuin sen, että silloin kun ne syyttävät meitä sormella osottaen rasistiksi, siihen voi vastata: ”Mitä sitten”.

Mitä sitten vaikka on rasisti? Rasismi ei ole laissa erikseen kiellettyä, joten jokainen voi rasisteerata miten parhaaksi katsoo.

Rasismilla on tarkastiottaen kaksi merkitystä riippuen hieman kuka on se, joka osoittelee sormella toisia ihmisiä rasistiksi. Rasisminvastustelupiireissä rasismiksi katsotaan kaikenlainen kritiikki kehitysmaahanmuuttoa kohtaan. Jos kertoo, että enemmistö afgaaneista ei edes tule Afganistanista vaan Iranista, se on rasismia. Jos kertoo, että Ruotsin tilastojen mukaan liki 90 % yksintulleista lapsista on aikuisia miehiä, se on rasismia. Kun kyseenalaistaa somalien tai eritreaanojen oleskelulupaperusteen, se on rasismia. Kun kritisoi Välimeren turvapaikkataksia, se on rasismia. Kun kertoo, että liki jokainen islamilainen maa on yhtä isoa ihmiskaatopaikkaa, ja tulomaa muuttuu samanlaiseksi, se on rasismia.

Ja niin edelleen. Listaa voi jatkaa loputtomiin. Jokainen varmaan ymmärtää, että tarkastiottaen mitään ei voi sanoa leimaantumatta rasistiksi. Joten olkaamme rasisteja. Mitä sitten.

 

 

Rasismin toinen merkitys taas tulee kun kolmannesta maasta tullut arabiino tai afrikaano sanoo kantalaiselle ”Olet rasisti”. Esimerkiksi, afrikaano on etuillut kassajonossa ja tulijaa ohjeistetaan. Vihamielinen vielä-minä-tapan-sinut-ilme ja sana ”Rasisti!” sihahataa vikkelään. Tai kun kantalainen kehoittaa rääkyvää somalilaumaa olemaan hiljempaa bussissa. ”Rasisti!”. Tai kun arabiaano ei saakaan ikuista loppuelämän kestävää ylläpitoa. ”Rasisti!”. Tai kun yksintulleen afgaanin ikä veivataan vuosikausilla vanhemmaksi. ”Rasisti!”. Tai kun esittää uskontokritiikkiä. Kristinuskon tms kohdalla siihen suhtaudutaan normaalisti, mutta islamin kohdalla, ”Rasisti!”.

Toisinsanoen kolmansista maista tullut tulija tarkoittaa rasismilla aivan eri asiaa kuin kantalainen. Useimmissa tulijamaissa ei ole edes olemassa sellaista käsitettä kuin rasismi. Sellaista sanaa ei ole esimerkiksi somalian tai arabian kielessä. Kun joku arabialainen tai somalialainen sanoo sinua rasistiksi niin luultavasti on tapahtunut jotain sellaista, että henkilö ei ole saanut jotain etuisuutta, jonka kuvittelee itselleen automaattisesti kuuluvan. Tai henkilöä on ohjeistettu normaaliin käytökseen, vaikkapa juuri olemaan etuilematta. Koska henkilö kuvittelee olevansa jumalasta seuraava, hänen rasismisyytöksensä ovat tosiasiassa vain närkästystä ja kolhittua egoa. Hän on niin tottunut siihen, että saa mennä ja tulla miten haluaa, ja koska useimmat ihmiset eivät rohkene sanoa.

Oikeastaan kehitysmaiden tulijoille opetetaan hieman tahattomasti tätä lajia rasismia. Normaaliin maahan muuttaessa, kuten vaikkapa Viroon, maahanmuuttajaa ei aseteta sellaiselle jalustalle kuin se lännessa asetetaan. Varsinkin kehitysmaista tulleet luku- ja kirjoitustaidottomat pökiöt joutuvat juuri siihen asemaan kuin pitää. Jokainen ihminen itse omalla työllään elättää itsensä. Mutta ilmaista ylläpitoa ei saa kukaan.

Kun taas lännessä tulijaa aletaan paijaamaan ensimmäisestä päivästä alkaen ja taskunpohjalle annetaan hieman discorahaa. Sadat RHC:n ja SPR:n naiset hääräävät posket punottaen ruskeiden miesten ympärillä ja opettavat heille, että kaikkea voi vaatia. Ja kun vaatii, monesti vaatimuksiin suostutaan. Oulun puurokenraali on aivan erityisen hieno esimerkki. Rasisti hei, voisitko tehdä hieman parempaa puuroa.

 

Mitä pieni ihminen voi sitten tehdä? Paljonkin. Älä syö arabien tai afrikaanojen tekemää pizzaa tai kepappia. Älä istu tulijan ohjastamaan taksiin. Älä leikkaa hiuksiasi tulijaparturissa äläkä ylipäätään tue heidän toimintaa.

Niin ikään osoita, että olet rasisti. Opettele sanomaan heti kun pitää. Kun somalilauma vähäkin alkaa mölisemään bussissa, sano heti shhhhhhhhhh! Silmämunat pyörivät ihmeissään ja katse on, että woooot. He yrittävät aloittaa uudestaan mölinän, mutta pitkä vaativa shhhhh! saa apinalauman hiljaiseksi. Olet voittanut.

Kun arabiaano kävelee portaissa tms ahtaassa paikassa kohti, eikä osoitakaan väistämisen aikeita, kävele päin. Arabiaano rähähtää heti, mutta opettele olemaan pelkäämättä. Arabin rähinä on teeskentelyä, he ovat oppineet, että rähinällä voittaa. He rähisevät myös omilleen, mutta ennenkaikkea kantalaiselle, koska ovat oppineet nopeasti siihen, että ovat jumalasta seuraavia ja voivat kulkea miten haluavat. Kävele päin ja kun arabi rähähtää, sano pitkä vaativa shhhhh! Geelitukka on nyt ihmeissään, mutta olet voittanut.

Ennenkaikkea opeta lapsiasi varomaan arabeja ja afrikaanoja. Varsinkin tyttölapsia. Opeta heille sen verran kunniallisuutta, että eivät hengaile kehitysmaiden tulijoiden kanssa ja pummaa tupakkaa heiltä. Opeta tyttärillesi, että eivät ota suihin ja nussi jo esiteininä heidän kanssaan. Pojille voi opettaa pelottomutta heidän edessään omalla käytöksellään.

Joten ei muutakuin kaikki rasisteeraamaan.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Rasisminvastusteluviikon päättäjäispaatospuhe

 1. Kohdista rasistinen vihatuijotus läpsyttelijään aina ja kaikkialla. Lopeta toiseudenpalvonta, toiseudessa ei ole mitään palvottavaa.

 2. Matu yritti pelotella minua autolla tämän viikon tiistaina. Olin menossa kävellen kotiin kun ajotiellä tuli kovaa vauhtia iso, musta, kiiltävä Mercedes, ratissa irakilaisen näköinen matu, musta tukka, parta ja viikset. Saimme katsekontaktin ja siinä samassa matu vempautti auton rattia ja auto koukkasi minua kohti. Jatkoi sitten taas matkaansa ja matu oli tietenkin tyytyväinen kun sai kantista peloteltua ja uhkailtua, tietäen että jos poliisille ilmoittaa asiasta ei yhtikään mitään tapahdu kun mitään ei voi todistaa.

 3. Minä taas pitäisin perseilytapakulttuurin, elinikäisen vastikkeettoman elatuksen, islam- ja etnopalvonnan vastustamisen tiukasti erillään rasismista, koska siitä ei yksinkertaisesti ole kyse. En vain niele idioottimaisuutta minkäänlaisessa paketissa.

 4. Rasismi on kohdannut inflaation ja nykyään on lapsellista syyttää jotakin rasistiksi. Ovatko he itse parempia kuin me? En usko.

 5. Rasismilla oli joskus ihan oikeakin merkitys, mutta termin nykykäyttö on tosiaankin järjetöntä. ”Rasistinen katse” lienee hulluinta, mitä suomalainen lehdistö on keksinyt. Suomi nyt vain sattuu näin vastuullisten aikuisten todellisuudessa olemaan yksi maailman tasa-arvoisimmista ja myös rasismivapaista maista, ja sekös tiettyjä piirejä tuntuu harmittavan.

 6. Me tällä palstalla emme kyllä ole rasisteja vaikka jotkut niin väittävät. Ei kukaan meistä vastusta jos Suomeen tulisi nettoveronmaksajia vaikka kuinka paljon.

  Näin paikattaisiin huoltosuhdetta tehokkaasti kun se nykyisillä tulijoilla huononee entisestään .

  1. ” Ei kukaan meistä vastusta jos Suomeen tulisi nettoveronmaksajia vaikka kuinka paljon.”

   Jos Suomeen olisi tulossa kymmenen miljoonaa nettoveronmaksajaa, jotka kaikki ovat muslimeja, niin kyllä vastustaisin.

  2. Jos Suomi ottaisi huomenaamulla vastaan kaikki Etelä-Afrikan brittiperäiset ja buurikansalaiset myöntäen heille turvapaikan, he varsin suurella todennäköisyydellä olisivat vuoden kuluttua integroituneet suomalaiseen yhteiskuntaan ellei nyt täydellisesti, niin kiitettävän hyvin.

   Afrojen käsiin jäänyt Etelä-Afrikka, josta intialaisperäinen väestö olisi vuoden mittaan mitä todennäköisimmin muuttanut jonnekin muualle, olisi samassa ajassa luhistunut matemaattisella varmuudella Zimbabweakin huonommin toimivaksi Paskastaniksi.

   Molemmat asiantilat raivostuttaisivat hirvittävästi maamme Hyviä Ihmisiä™ jo siksikin, ettei heillä olisi minkäänlaisia perusteluja raivolleen. Se pitäisi vain hyväksyä, koska heistä nyt vaan tuntuu siltä.

   Ja niitä hyväksyjiä saattaisi olla tuossa tilanteessa aina vaan harvemmassa.

 7. En käy karvakäsien ”ruokapaikoissa”ihan oman turvallisuuteni vuoksi koska ei koskaan tiedä mitä ullatuksia niihin livahtaa joko vahingossa tai tahallaan. Olen siisi rasisti ja suosittelen jokaiselle järkevälle omasta terveydestä huolehtivalle samaa.

  1. Ensimmäiseksi tarkistan onko paikka karvakäsien omistuksessa tai ylipäätään onko siellä karvakäsiä töissä. Jos jompikumpi ehto täyttyy, en tue paikkaa rahoillani. Esimerkiksi Helsinki-Vantaa lentoasemalla T2-terminaalin tuloaulassa on hampurilaispaikka, jossa työskentelee karviksia. Sama koskee lentoaseman Alepaa, jonka kassalla toisinaan voi olla ISIS-taistelijan oloinen karvis. En halua olla tuollaisten kanssa tekemisissä ja silloin vien rahani muualle.

 8. Tässä jutussa on termit sekaisin. En ole mikään rasisti. Muslimeja vastustava henkilö on vastuullinen ja ajatteleva henkilö, koska heillä ei ole mitään valmiuksia elää läntisessä Euroopassa ja heidän uskontoa ei pitäisi käsitellä uskontona vaan lähtökohtaisesti rikollisena toimintana niin erilainen se on verrattuna omiin lakeihimme; mm. tasa-arvolakiin. Islam pitäisi nopeasti kriminalisoida Suomessa, jotta sen eteneminen estettäisiin. Olemme nähneet mitä maille kuten Saudi-Arabia, Syyria ja Iran; on tapahtunut, kun tuo ”uskonto” ottaa tukevan otteen ja käytännössä peittää kaiken alleen. Noin ei saa tapahtua Suomessa. Japanissa koraani on kielletty ja se on käytännössä terrorismista vapaa maa.

 9. ”Kun arabiaano kävelee portaissa tms ahtaassa paikassa kohti, eikä osoitakaan väistämisen aikeita, kävele päin. Arabiaano rähähtää heti, mutta opettele olemaan pelkäämättä. Arabin rähinä on teeskentelyä, he ovat oppineet, että rähinällä voittaa.”

  Tämä pätee myös somalijuniorien kohdalla , aiemmin Vantaalla asuessani nämä räkänokat astelivat aina kävelytietä pitkin 3 tai 4 rinnakkain eivätkä väistäneet ketään.

  Pari kertaa kun kävelin päin kyynerpää edellä niin juniorit alkoivat oppia väistämään minua, mutta ei muita, paitsi jotain jäätävän kokoisia karpaaseja. Eli : pidä kiinni oikeuksistasi , älä anna matun tai heidän jälkeläistensä käyttäytyä huonosti !

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.