Somalitaustainen suomen kansalainen tuomittiin Tanskassa osallisuudesta isikseen 4 vuoden vankeuteen

0
1603835_600_980_0_11_1000_625_2.jpg
24.2.2018

Tanskassa Esbjergin käräjäoikeus tuomitsi Suomen kansalaisen somalitaustaisen 24-vuotiaan Joel Nurin neljän vuoden vankeuteen osallisuudesta isiksen toimintaan. Nur oli ollut hyvin aktiivinen ja mm. koraanin avulla edistänyt isiksen toimintaa.

Mies otettiin kiinni reilu vuosi sitten. Hän itse ei ole varsinaisesti osallistunut lahtihommiin, mutta on ollut hyvin aktiivinen operatiivisella koulutuspuolella. Hänen kauttaan on annettu niin taistelu- kuin asennekoulutusta eritoten lännestä Syyriaan menneille muslimeille. Hänen pääpaikkanaan oli isiksen vallassa pitämät alueet Syyriassa.

Tuomio perustui siihen, että Nur liittyi isikseen ja toimi kentällä eräänlaisena kenttäimaamina. Nur itse kiisti syytteet ja väittää, että ei kuulu isikseen eikä ole mikään kenttäimaami.

Neljän vuoden vankeuden lisäksi Nurin tuomiolauselmassa oli, että hänet karkoitetaan Tanskasta tuomion jälkeen. Hänet tuodaan toisin sanoen siis Suomeen kolmen vuoden päästä.

http://www.domstol.dk/esbjerg/nyheder/domsresumeer/Pages/24-aarigstraffetmedfaengseli4aarforathavefremmetIslamiskStatsaktiviteteriSyrien.aspx

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Somalitaustainen suomen kansalainen tuomittiin Tanskassa osallisuudesta isikseen 4 vuoden vankeuteen

  1. Hoppsan! Luulin että näitä pököpäitä tulee vain Ruotsista mutta olinkin väärässä. Nooo- kannattiko päästää poju/pojan vanhemmat Suomeen?

    1. Suomen kansalaisuusoikeuksia jaetaan kehitysmaalaisille kun tontalle vittua,tä’tä se sitte on.

  2. Suomi haluaa kaikin keinoin kansainvälistyä. Tässä on sitten sen kansainvälistymisen synkkä puoli eli kaikenlaiset maahan tulleet idiootit jotka haluavat viedä normiskantiksen rahat ja/tai hengen.

  3. Varmaan se Englantiin lähtö ”unohdettu” mainita, tuskin syytä edes epäillä.. Tanskan opintotuet (SU) satavarmuudella ainakin juoksivat. Jännää muuten, että Suomen valtalehdistössä ei tästäkään juuri löydy mainintaa, Hesarillahan muutenkin niin paljon aihetta ylpeillä monikulttuurisesta rikkaudesta ja vähän muustakin. Ei taida istua agendaan tällaiset jutut?

    1. Ja on olennainen osa meidän Kaarnalaiva(TM) bisnestä [kaarnalaivat = uusi Nokia]

    2. Ja keitetty riisi on suorastaan taivaallista, sellaista joka laittaa suvakit suorastaan polvilleen näiden ihmeidentekijöiden edessä, tietenkin suu ammollaan. Kuulemma tuo niiden salaattikastikekin on parempaa imettynä joka valuu kurkkuun kovan lutkutuksen jälkeen.

  4. Pyh ja pah, musta tulee kenttäpaavi, kunhan saan uskonnon perustettua. Mitkä mahdollisuudet! Muslimeilla ei ole oikeutta olla olemassa minun kirjani mukaan ja käskyjeni kyseenalaistaminen on rasismia. Siitä on hyvä jatkaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.