Somaliterroristi nosti luultavasti sosiaalirahaa Suomesta ollessaan isiksessä

0
Kuvakaappaus 2018-03-24 18-29-46
24.3.2018

Suomen maailmankartalle vienyt somaliterroristi Joel Nur ei varmastikaan ollut ihan mikä tahansa pikkutekijä, sillä hän tunsi ja liikkui aiemmin Manchesterin terrori-iskusta epäillyn tekijän Salman Abedin kanssa.

Manchesterin terrori-iskussa viime toukokuussa ammuttiin ja räjäytettiin pommilla nuorison suosimassa yökerhossa 22 henkilöä kuoliaaksi. Yksi tekijöistä Salman Abedin oli siis Joel Nurin tuttava.

Ystävyys on luonnollista, nimittäin Joes Nur on syntynyt kyllä Suomessa ja sitä myöten saanut Suomen kansalaisuuden. Hän on kuitenkin asunut ainakin osan lapsuuttaan Manchesterissa ja tietojen mukaan tuttavuus Abedinin kanssa on tältä ajalta. Vaikka Nuria ei epäillä itse Manchesterin terrori-iskun osallisuudesta, on selvää, että hänellä on jos ei tietoja, niin ainakin sympatiaa iskua kohtaan.

Koska Nur on siis Suomen kansalainen, on hän luultavasti nostanut työttömyys- tai muita sosiaalirahoja ollessaan isiksen leivissä Syyriassa. On paljon todennäköisempää, että hän on nostanut niitä kuin ei olisi. Jos vertaa Ruotsin esimerkkeihin niin jokaisella isiksessä olleella on juossut työttömyys tm tuki, joten on selvää, että Nur on harjoittanut isisksessä koraanin lukua suomalaisten veronmaksajien kustannuksella.

Nur muutti Tanskaan Esbjergiin 2016 ja opiskeli Aalborgin yliopistossa Esbjergin pisteessä. Kiinni hänet otettiin tammikuussa 2017, jonka jälkeen on siis istunut lukkojen takana.

Advertisements
,

26 thoughts on “Somaliterroristi nosti luultavasti sosiaalirahaa Suomesta ollessaan isiksessä

 1. Tämäkin tapaus tuo esille tarpeen järkeistää ulkomaalaisia koskevaa lainsäädäntöä. Kansalaisuutta ei tulisi antaa automaattisesti Suomessa syntyneelle henkilölle, jos hänen vanhemmistaan ainakin toinen on Suomen kansalaisuutta vaille. Tällainen henkilö on voinut saada kasvatuksen tai sellaisia vaikutteita vanhemmiltaan, että pitää suomalaisia vihollisinaan. Periaatteena voisi olla, että Suomen kansalaisuutta ei tule antaa ulkomaan kansalaisille. Oleskeluluvan tulee riittää.

 2. Miten niin luultavasti?Totta helvetissä se on nostanut.Aivan kuten ne kaikki muutkin vastaavat tapaukset.Siitähän piti oikein tehdä virkamiespäätös jossain välissä että ei voi poistaa tukia herrakansalta joukkomurhaamassa lähi-idässä koska ihmisoikeudet ja rasismi.

  1. Aivan varmasti puoltajia läytyy supisuomalaisistaki sille ajatukselle,että muslimimaihin Suomesta siirtyneille on tukia maksettava aivan kuin he olisivat Suomessa enelleenki.On se joittenki suomalaisten (sosiaalisuus) viety niin pitkälle,että ei siinä valtioidenrajoilla ole mitään merkitystä.
   Isismiehenä tai ei,mutta suomalaisten velvollisuus on elättää.

 3. Somali nosti sossurahaa? MITÄS VALEUUTISIA NÄÄ NYT TAAS ON SAATANA! Minä tunnen tuhansia Somaleita ja jokaikinen ovat kovia duunareita! SOMALIT MAKSAA SUN SOSSURAHAT!!!!!!

  1. Somalit maksavat eläkkeet vaikka maailman vankiloista. Mitähän koraanin resitointia tämäkin tapaus on yliopistossa opiskellut? Helsingin yliopistohan vaihtoi raikkaan ennakkoluulottomasti japanin opetuksen somalin opetukseen.

  2. Tottakai tunnet,koska kuulut juuri siihen klaaniin.
   Somalithan ne suomalaisten sossurahat on maksaneet jo pitemmän aikaa.Hyvä että tämäki totuus selvisi.

  3. Ja ajattele mitä yhteiskunnan eteen somaliakat joutuvat tekemään Suomen kestävyysvajeen paikkaamiseksi. Jatkua kestotiineys päällä ja se hirveä duuni sosiaalitukien kanssa. Vähemmästäkin jälkeläisitä tulee masentuneita ja ei niin töistä kiinnostuneita. Mutta tämähän on systeemin vika kun pakottavat tähän.

  4. Viestin kirjoittaja on heittänyt tuon läpällä. Jos tuollaisia somaleita olisi olemassa, he saisivat Somalian asiat kuntoon hetkessä.

   Muukalaisten Suomessa olo ei ole hyväksi Suomelle, jos heidän maksamansa verot eivät kata heidän perheineen yhteiskunnalle aiheuttamia kustannuksia. Esimerkiksi bussikuskin veroilla ei kateta hänen itsensä ja vaimojensa sekä lapsiensa asumis-, terveydenhuolto-, koulutus- ja elinkustannuksia. Yksinhuoltajina esiintyviä vaimoja voi olla useampia ja lapsia yli kaksikymmentä.

   Jos Suomi sallii väestön muuton rempallaaan olevista maista ja muuttajat pitävät kiinni niistä tavoista, jotka ovat aiheuttaneet heidän lähtömaiden surkean tilanteen, niin samat olosuhteet leviävät myös Suomeen.

 4. Tottakai on saanut sossurahaa. Muuan kokoomusministeri taannoin ihan selkeästi sanoi, että taistelu ulkomailla ei ole mikään syy keskeyttää sossutukia.

  1. Mt kirjoitti: ”Muuan kokoomusministeri taannoin ihan selkeästi sanoi, että taistelu ulkomailla ei ole mikään syy keskeyttää sossutukia.”

   Hyvin mahdollisesti näin on sanonut. Mutta voisitko tarkentaa kuka, milloin ja missä. Jos asiasta on video, sekin olisi hyvä. Asian voisi sitten esille netissä silloin tällöin.

   Tulipa tässä mieleen, jos ”taisteleminen” ulkomailla ei ole syy keskeyttää tukia, niin onko päteekö sama ulkomailla lomailuun ja työntekoon.

   Olisi suotavaa, että suomalaiset pistäisivät näitä asioita muistiin nettiin. Mahdollisimman paljon blogeja, joissa olisi lähdetiedoilla varustettuja juttuja.

   1. Eiköhän tuo ihan laadukkaan valtamedian lehdissäkin ollut.Taisipa vielä verrata voimavaroja sotaveteraaneihin tjsp ja oli huolissaan kuinka hoito järjestetään jos sattuu allah haluamaan että joku ampuu takaisinkin..

 5. Koska rajavalvonnalla ei valvota henkilöiden liikkumista oikeilla eikä väärillä papereilla eikä papereitta, voi Joel Nur hyvinkin todennäköisesti saada suomalaisia etuuksia edelleen. Sosiaaliedut ovat asumisperusteisia. Olemalla kirjoilla jossain osoitteessa, perusturva ja ehkä myös asumistuki juoksee. Jos on vielä kirjoilla jossain oppilaitoksessa, voi olla opintotuenkin saaja. Järjestelyt on tässä se tekijä ja sen kunniavieraat osaavat. Ottakaapa suomalaiset mallia tästä. Vuokratkaa luukkunne pimeästi vaikka raksamiehille jotka ovat jostain muualta pitkästä matkasta. 2-3- ukkoa ja niin että ainakin vuokrasumma tulee katetuksi sähköineen vesineen. Tehkää diili jonkun luotettavan kanssa että käy hakemassa postit luukusta säännöllisesti ja kerää vuokran. Samalle tyypille halpiskännykkä prepaidilla ja numero viranomaisille. Ja sitten reppu selkään ja vaikka ihmeelliseen Indiaan tms. halpismaahan missä korvauksilla elää jopa kohtuullisen hyvin. Esim. työttömyysilmoitukset onnistuvat netillä ja riemulomaa voi viettää pitkiäkin aikoja kaukomaata vaihtamalla. EU:n sisällä vuosia. Portugalin huhtikuu voi alkaa houkuttaa. Epsanjan flamenco ja Kreikan ouzon maku kielellä kauas kurjuudesta ja tylsyydestä kohti seikkailuja. Hyvää matkaa järjestelmän sponsoroimana. PS. Muistakaa tarkistaa jujutuksen ykstityiskohdat tarkasti ettette narahda, säännöt ovat vain rehellisiä ihmisiä varten.

 6. Maksaa kuffari maksaa ,sitten kun etäpesäkkeitä riittävästi matu syöpä ottaa kokko vartalo .

 7. Quantanamo taitaakin olla ihan tarpeellinen olemassa. Täältä lähtisi heti 350-400 muslimia loppuelämäkseen leireilemään. Koraani, taikamatto ja eväs, ylläpitoa parhaimmillaan.

 8. No tottakai ulkomailla taistelevalle kuuluu tukirahat ja vähän kun miettii niin eikös tuota lapsilisää voisi heille maksaa takautuvasti, samoin vammaistukea, liiton päivärahaa sen mukaan paljonko henkilö ilmoittaa pimeäksi tulokseen ja tietenkin päiväraha huomioitava korotettuna 120% vähintään, sitten vielä päälle ulkomaan päiväraha ja toimeentulo tuki 8-lapsisen perheen mukaan ylläpitokorvauksella ja tietenkin harkinnan varaisella uudet kulta lego implantit 50000e ja medialaitteisiin jokut kivat ensi vuoden malleihin läppäri, ipod ja tablet ja nämä x10. Jos tuo ei riitä niin ministereiden ja kansanedustajien sopeutuseläkkeet tuolle vapaus taistelijalle. Tuo on minimi minkä Helsinki, Espoo ja Vantaa voisi tarjota eli x3.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.