Turun puukkoterroristi ei ehkä ollutkaan mikään luuserireppana

0
Kuvakaappaus 2018-03-25 17-20-38
25.3.2018

Turun Sanomien toimittaja Rebecca Härkönen kirjoittaa torstaina julkaistussa kolumnissaa Turun puukkoterroristista. Härkönen on siinä mielessä hyvä toimittaja, että hän osaa sysätä tekstiensä tulkinnan lukijalle.

Yhtäkaikki Härkönen kuvailee puukkoiskua ja tekijää seuraavasti:

… teon taustalla oli vain hutera, pelonsekainen ja umpimähkäinen suunnitelma. Köyhyyttä ja surkeutta kotimaastaan karkuun lähteneen nuoren marokkolaismiehen häilyvä näkemys siitä, että Syyrian sota on myös suomalaisten vikaa … Sekavan suunnitelman ajama surkea mies, joka ehti peloissaan enemmän kuin uskoikaan ja jonka jokainen kuolettavasti tähdätty veitsenisku olisi voinut riistää hengen kohteeltaan…

29345035_1020996581384780_889856306_n
Klikkaa kuva isommaksi.

Entäpä jos terroristi ei kuitenkaan ollut mikään epäonninen kulkija, joka halusia vain paimentaa lampaita? Entäpä jos terroristiksi ei tulekaan luusereita tai kantaväestön rasisteeramia syrjäytyneitä karviksia?

Muuan todistaja kuvailee Abderrahman Bouananea seuraavin sanoin:

– Tähän voin heti sanoa sen, että Abdulrahman ei ollut niin nuori mitä oli viranomaisille kertonut, vaan muutaman vuoden vanhempi. Tämän hän myönsi minulle, mutta ei sanonut miten vanha hän oli … hän oli valehdellut viranomaisille myös nimensä ja myös tämän hän kertoi minulle. Hän ei kertonut minulle oikeaa nimeään, mutta että oli antanut väärät henkilötiedot …

Todistaja jatkaa Abdulrahimin uskonnollisuudesta:

– Abdulrahman oli käytökseltään muutenkin hieman pelottava. Hän oli sunni ja kiihkouskovainen, kuuntelikin vain uskonnollista musiikkia, ei muuta ja puhui isis-järjestöstä kunnioittavasti. Abdulrahman kysyi minulta, mikäli tiedän miten isis-järjestöön liitytään. Kerroin hänelle, että olen väärä henkilö vastaamaa siihen, jonka jälkeen hän meni kysymään asiasta Mohamad Alishummarilta. Minun käsitykseni oli se, että hän halusi liittyä isis-järjestöön.

– Minä en pitänyt tällaisista puheista laisinkaan ja kerroin hänelle, että hänen puheensa olivat täysin typeriä. Minähän olin juuri paennut isistä Suomeen ja kerroin sen hänelle. Abdulrahman ei kunnioittanut laisinkaan muita ihmisiä kuin sunneja.

– Yritin puhua Abdulrahmanille järkeä, että miten hän voi halveksia länsimaita ja kristittyjä, vaikka hän on saanut sieltä [ … ] ja 312 euroa kuukaudessa käteensä kristityltä naiselta. Tästä hän ei pitänyt, joten lopetin asiasta puhumisen.

29341620_1021001151384323_321668456_n
Klikkaa kuva isommaksi.

Rebecca Härkönen yrittää kolumnissaan maalata kuvaa reppanasta raukkaparasta, joka jouti hieman väärille raiteille. Kunpa vain olisimme tarpeeksi halanneet tätäkin henkilöä niin kaikki olisi toisin. Sen sijaan Abdulrahmanin tunteva henkilö kertoo, että mies vihasi kaikkia muita ihmisiä, paitsi sunneja. Länsimaalaiset olivat hänelle se paha perkele.

Myös toinen todistaja kertoo Abdulrahmanin isis-sympatioista. Hän oli tavannut Abdulrahmanin, joka oli alkanut puhumaan tunnetuista terroristeista ja Syyriasta. Todistaja oli kysynyt Abdulrahmanilta, että tietääkö tämä jotain jihadismista.

– Tuossa yhteydessä hän alkoi puhua Abo Bakr Albasta (tunnettu terroristi) ja kertoi tämän olevan imaami. Sanoessani tuon miehen olevan rikollisten ja terroristien imaami hän hieman hermostui minulle. Kun hän kysyi minulta miksi puhun miehestä tuolla tavalla niin vastasin, että totta kai puhun, koska viattomien verta vuotaa.

Todistaja kertoo, että sai sellaisen kuvan Abdulrahmanista, että mainittu terroristi oli tehnyt häneen syvän vaikutuksen.

On hyvin kummallista miksi terroristi yritetään esittää jonain eksyneenä nuorukaisena, joka ajautui siihen mitä tapahtui. Todistajien mukaan Abdulrahman oli itseriittoinen sunni, joka piti aitomuslimin tapaan muita kuin omaan uskontoryhmäänsä kuuluvia ali-ihmisinä. Paljonko olisi ollut se pullahalien määrä, jolloin hän olisi alkanut arvostamaan muitakin ihmsiä.

Jos jotakin ulkopuolista pitää hakea syylliseksi, osoitettakoot silloin se oikea taho: islam ja sen kirjoitukset koraanista. Se on fakta ja vain se. Pullahalittomuus ja apeat verhot eivät tehneet hänestä puukkomiestä vaan islam ja koraani.

Härkönen lopettaa kolumninsa sanoihin:

– Jos meissä on riittävä määrä hyvyyttä kumoamaan pahuus sisällämme, se riittää myös lopettamaan terrorin.

Menee taas arvauspuolelle, mutta mikään hyvyys ei lopeta terroria. Maailmaan mahtuu kyllä pullahalia, mutta ainoa joka lopettaa muslimiterrorin on sata tonnia napalmia ja rajat kiinni kolmansista maista tuleville muslimeille.

Kuvissa otteita esitutkinnasta todistajien lausunnoista.


 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

28 thoughts on “Turun puukkoterroristi ei ehkä ollutkaan mikään luuserireppana

 1. Kun kaksivuotiaasta asti aloitetaan päivittäinen aivopesu ja veitsen heiluttelu, niin tulos on tällainen.

  1. Se 312 euroa on sitä diskorahaa mikä tulee sen päälle ruuan asumisen ja terveydenhoidin jonka yhteiskunta tarjoaa.
   Kenelläkä suomalaisella työttömällä jää tuomonen raha asumisen ruuan ja terveydenhoidon päälle ??????
   Työttömön peruspäivaraha taitaa olla jotaki 700 euroa ja siitä menee vero.Siitä ei jää diskorahaa se on aivan varmaa.

  2. Nuo islamistiteroristit on kaikki laitaluvulla pelkkiä ”LUUSERIREPPANOITA”! Käyvät viattomien aseettomien ihmisten kimppuun,,ei niille muuta arvonimeä tarvi keksiä***

 2. Rebecca muuten kävi hiljattain kovaa keskustelua rasmuksen suvaitsemattomien riidanhaastajien kanssa ja lopulta erosi koko ryhmästä 🙂

 3. Kun Suomessa tapahtui maan ensimmäinen islam-peräinen terroristinen isku, otsikoi Turun Sanomat etusivullaan jotenkin niin, että ”myös turvapaikan/matut auttoivat uhreja”. Eli lehdelle ei ollut pääuutinen se, että suomalaisia oli murhattu ja haavoitettu rauhan aikana keskellä kirkasta päivää Turun keskustassa vaan se, että joitkut matut saattoivat olla sankareita. Saatanan ääliöt.

  1. Turun jslamistimurhat ei mitään ensimmäisiä terrorimurhia olleet Suomessa.
   ’Onhan nuo murhanneet raiskanneet ja polttaneet ihmisä jo ennen Turkuakin.

   1. Turun keissi oli ensimmäinen ISLAMILAINEN TERRORIteko Suomessa. Mutta: jos näin ei ole, niin pistä muutama esimerkki islamilaisesta murhaterrorista Suomessa.

 4. Rebecca voisi ehkä myös kertoa jotain perusteita sille, miksi marokkolainen sai oleskella Suomessa turvapaikanhakijana, vaikka Marokossa ei ole käynnissä minkäänlaista tiettyyn kansanryhmään (johon tämä abuabdullah voisi valehdella muka kuuluvansa) kohdistuvaa vainoa, saati esittää mitään itsensä kohdistuvaa vainoa?

  Vainoksi kun ei lueta joutuminen poliisin kurmuuttamaksi ja keljussa vankilassa lusiminen seurauksena tieten tahtoen tehdyistä rikoksista. Mutta Rebecca ei ehkä tiedä tätä? Todennäköisesti kuitenkin tietää, mutta ei voisi vähempää välittää.

 5. Kaikki noi muslimapinat ovat samaa sorttia. Ei ne tänne tulleet kotoutumaan tai elämään Suomalaiseen tapaan, he tulivat tänne tappamaan ja raiskaamaan, eiköhän jo kymmenet murhat ja sadat raiskaukset parin viime vuoden aikana asiaa todista.

 6. Ei Härkönen mikään toimittaja ole vaan propagandisti,poliittinen agitaattori,joukkomurhaajien yhteistoimintahuora ja kollaboraattori.

 7. Mikään muu ei lopeta islamilaista terroria länsimaissa kuin islamin ja koraanin kieltäminen länsimaissa ja muslimien karkotus kotimaihinsa.

  1. Juuri niin. Ei siinä mitään napalmia tarvita ensikädessä kunhan poliitikot saadaan ruotuun ja kansalle järkeä päähän.

   1. Jos luulet että tästä selvitään ilman väkivaltaa, olet yksinkertaisesti naivi.Kyse on vain koska ampuminen alkaa? Ilmeisesti olemme niin reppanoita että jätämme lapsillemme tämän sodan koettavaksi.

  2. Näinhän se on.

   Tavoitteeseen pääseminen on tosin kiven takana. Media ja poliitikot yrittävät kaikin keinoin sumentaa ihmisiä näkemästä sitä todellista syylistä kaiken takana eli Islamia.

   On keksitty sanontoja kuten poliittinen Islam, äärimuslimi, ääri-islamisti, jihadisti, radikalisoituneet muslimit jne. Näitä selityksiä käyttävät länsimaiset toimittelijat ja poliitikot selitelläkseen asiat parhain päin ja väittääkseen, että oikealla Islamilla ei ole mitään tekemistä minkään kanssa.

   Onko joku muka kuullut muista uskonnoista toistuvasti käytettävän näin mielikuvituksellisia sanontoja. Ääri hindulainen? Poliittinen buddhisti? Radikalisoitunut ortodoksi?

   Niin kauan kun poliitikot eivät uskalla tai ymmärrä sanoa ääneen, että Islam pitää kieltää, niin Euroopan tervehtyminen ei pääse edes alulle.

   1. Kyllä politikotkin sen ymmärtävät islamin vaaran.Keskiarvoltaan politikot tuskin on tyhmempiä kun muutkaan ihmiset.
    Kyllä siinä uskalluksesta on kysymys, ei uskalleta islamisaatiota vastaan puhua.Pelätään tietenki islamistejä ja toisia politikkoja myös, jotka leimaavat vastustajan mielellään rasistiksi ja sehän se vasta kauheaa onki.

 8. Rebekka, milloin lopetatte terrorismin? Kuinka monen on vielä kuoltava? Mikä on mielestänne sellainen määrä ruumiita, että sitä hyvyyttä alkaa sisältänne löytymään? Riittääkö tuhat? Miljoona? Miljardi? Kaksi? Oletteko niin paha, että haluatte kaikkien kuolevan, myös muslimien? Puhuitte taannoin aseesta, aiotteko itsekin tehdä iskun harhojenne riivaamana? Milloin? Mihin? Aiotteko lyödä fanittamanne Abdelrahmanin pohjat?

  Siinähän niitä kysymyksiä tulikin, kiitos vastaamattomuudestanne.

 9. Ai että lisää pullaa ja puuroa pitäisi tarjota vaikka eivät ne entisetkään ole kelvanneet? Ei saisi tuomita vaikka tyyppi tulee 11 turvallisen maan läpi pieneen Suomen Turkuun tappamaan kadulla tavallisia ihmisiä ja varsinkin naisia? Uskomatonta skeidaa toimittelijalta.

 10. Sopisiko joku eksoottinen maa, jossa ei väkisin joudu käyttämään länsimaisia aakkosia kirjoittaessaan tai ajatellessaan?

 11. Härkönen ei kasvonpiirteiltään ole ihan tavan suomalaisen näköinen joten lieneekö itsekin jotain mongoolien sukua.

 12. Rebekka on oiva esimerkki suvaitsevasta ja hyvästä ihmisestä™. Moraaliposeeraus ja hyvelipun liehutus ei lopu edes ruumiskasan alta jos itse on ollut onnekas ja jäänyt henkiin. Puhutaan kansan kahtiajakautumisesta. Ei se pidä ihan paikkaansa. Vain pieni osa on näitä avohoitopotilaita ja vähämielisiä tylsimyksiä mutta he ovat päässeet näkyville paikoille yhteiskunnassamme kuten Rebekkakin. Sieltä nämä dorkat julistavat ylemmyydentuntoisina mikä on heidän kantansa ja poliittinen näkemyksensä joka välissä ja heille aivan sama missä asiayhteydessä. He ovat hyödyllisiä idiootteja joille voi laittaa tappavan myrkkykäärmeen taskuun, kertoa siitä heille ja valehdella että se on oikeasti rauhallinen ja kiva käärme. Silitä sitä ja saat uuden ystävän. Niin vähä-älyisiä ovat suvakit. Samaan aikaan kun ihmisoikeusautisti näkee julman tappajan olosuhteiden uhrina ja pelokkaana reppanana, hän unohtaa kylmästi uhrit ja heidän omaisensa. Joko alatte tajuamaan minkälaista ihmissaastaa tämä monikulttuuriväki on ? He ovat bolsevikkeja hullumpia raivotautisia jotka ovat valmiit uhraamaan tuosta vain kanssaihmisiään kunhan monikulttuurinen unelma toteutuu ja senmyötä punikkien internationalismi. Kavahtakaa heitä kun kohtaatte ja osoittakaa inhonne. Tehkää sama heidän lemmikeilleen.

 13. Lisää ”luuserireppanoita” sekä kovan luokan terroristeja kehiin vaan, kyllä meille mahtuu ja pääsee!

  Todella huomaa että vaalit ovat tulossa Ruotsissa: sossumigraatioministeri mokuttaa ja moderaatit alkavat pyörtää aikaisempia tuimempia sanomisiaan. Sossujen päälinja on tulevaisuudessa edelleenkin pysyvät oleskeluluvat eikä väliaikaiset kuten nyt. Sossut suorastaan halajavat takaisin pysyviin oleskelulupiin mutta muiden EU- maiden nuivea suhtautuminen on esteenä. Miljööpuolue on todella sekaisin ja paniikissa (3,8% kannatus): kaikille pysyvät oleskeluluvat ja migraatiota ja perheenyhdistämisiä on lisättävä! Moderaatit ovat pehmeämpiä kuin Tanskan sossut. Nyt moderaatit painottavat että tottakai kaikki saavat edelleeenkin tulla Ruotsiin anomaan asyylia blaa… blaa… blaaa

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/billstrom-ska-visst-vara-mojligt-att-soka-asyl-inom-eu

  1. Sen jälkeen kun meiltä lähdetään pääluvun mukaan yhtä runsain määrin Afrikkaan ja Lähi-itään, voi minun puolestani sieltäkin päin muuttaa meille.

   Sitä odotellessa maahamme ei päästetä internationaalista haaveilevia afrikkalaisia, koska eihän tämä mitään internationaalismia ole vaan haittamaahanmuuttoa sosiaalitukien pariin. Eikä pelkästään sosiaalitukiproblematiikka ole ainoa kompastuskivi -> katsokaa Ruotsin tilannetta.

 14. On niin ihmeellistä että Härkösen Rebekoilla, Lee Ändersöneillä ja muilla äärikiihkeillä suvakomsrxisteilla riittää loputtomiin ihailua, ymmärrystä ja suvaitsevaisuutta julmia ja brutaaleja ideoligisia murhaajia kohtaan, mutta samaan aikaan ei hitustakaan hyväksyntää tai suvaitsevaisuuttaa hyväntahtoisia realisteja kohtaan. Minulle tuo ilmenee sairaana käytöksenä, onko se sitä?

  1. ”Insanity – a perfectly rational adjustment to an insane world.” & “We are effectively destroying ourselves by violence masquerading as love.”
   – R. D. Laing

 15. Rebecca ei uskoisi kiihkomuslimista pahaa edes silloin kun puukko viiltäisi kurkkua auki. Vasta kun veri valusi valtoimenaan asfalttiin ja keuhkoihin, ehkä silloin sekunnin murto-osassa saattaisi välähtää, ei perkele kuoleman tulee mutta miksi. Tätä kiihkomuslimin murhakeissiä on yritetty valkopestä tietyissä medioissakin oikein urakalla, mutta kun tästä ei saa reppana hullua ei sitten millään.Ehkä seuraava isompi joukkomurha avaa myös median silmiä, tai sitten ei. Suvakki hullujen päätä ei käännä edes se että se on irrallaan ruumiista jonkun muhamedin irroittamana.

  1. Hyödylliset idiootit ovat historiassa aina lopulta joutuneet myös muslimien tappamiksi. Mitenkähän niin on päässyt käymään?

   Onko se niin, että aina tuntuu uudestaan niin nykyajalle, etteivät mitkään vanhat lainalaisuudet päde? Mennäänkö aina uudestaan esimerkiksi siihen ansaan, että islam ei enää voi olla sama uskonto kuin se oli Muhammadin sotimisen päivinä?

   Historiaa voi olla tältä osin tosin vaikea hahmottaa, koska islamia ei useinkaan mainita edes isomman linjan tapahtumissa vaan puhutaan vain eri kansojen (esim. ottomaanit) tekemisistä, ja niin islam yhteisenä nimittäjänä (noiden kansojen uskontona) jää tajuamatta.

   Aikaisemmat hyödyllisten idioottien kikkailut ovat lähinnä kommunististen valtioiden puuhasteluja, eikä moni ulkopuolinen ole kovin paljon myöhemmin surrut näiden kommunistien joukkosurmaamisia, jotka on tehty sitten, kun tarvittava hyöty ja etu heistä on saatu.

   Kannattaisi suvakkien (puoluekannasta riippumatta) sen verran kuitenkin heittäytyä myötätuntoisiksi ja paneutua asiaan, että ymmärtäisivät itse nyt toimivansa juuri kuten aiemmat hyödylliset idiootit.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.