Afgaanilapset vievät ruotsittarien sydämet – punaniska, ole varuillasi

0
26.3.2018

Kuva alla: 17-vuotias Zaher Ahmadi on niin peloissaan, että mami halaa häntä lujasti. ”Mami, mikki paha poliisisetä halluaa pallauttaa minua Italiaan?”… ”Ja minä niin itkin koko yön, miksi rakas Zaherini ei vain saa mennä takaisin peruskouluun täällä Ruotsissa.”

2593589_600_337

 

Kuva alla: Yksintulleet afgaanilapset osoittavat mieltään pakkopalautuksia vastaan. ”He ovat niin kauniita ja rohkeita nuoria. Kun olen tutustunut heihin niin olen huomannut millainen suunnaton voimavara he ovat Ruotsille. He ovat niiiiiin paljon intohimoisempia kuin ruotsalaiset vässykät”.

”Jag kan inte säga hur mycket jag älskar dom. Dom är mitt liv, mitt hjärta och..”… ”Sydämeni pakahtuu näiden lasten kauneudesta”.

Advertisements

16 thoughts on “Afgaanilapset vievät ruotsittarien sydämet – punaniska, ole varuillasi

 1. MIettikääpäs nyt mitä noi tekee. Ne koittaa määrätä Ruotsin yhteiskunnassa siitä mitä mieltä sielä saa olla. Niillä ei laillisesti ole mitään oikeuksia, kuten ei Suomessakaan, mutta sormia ne heristää ja tekee koko ajan terroritekoja. On ampumista, puukotuksia, raiskauksia… Ja silti ne määrää yhteiskuntaa että niitä ei saisi lähettää sinne mistä ne on tullutkin.

  Omituista. Niillähän on käytännössä suurempi valta kuin lainlaatijoilla ja kansalla, joka on politikot äänestäneet asemiinsa.

  1. No empäs annakaan kun se ei ole tarpeeksi turvallista pienokaisille.Annan siis teidän vaimonne ja lapsenne pakolaisten käyttöön,koska itselläni ei ole niille nyt käyttöä.

 2. Jos olisi 14v tyttöjä suuret laumat ja keski-ikäiset kaljamahaiset miehet kirkumassa itselleen ainakin kolmea, niin kuinka moiseen suhtauduttaisiin? Aivan, ei suhtauduttaisi. Löfven rakennuttaisi keskitysleiriä pedareille?

  Naislapsennussinta on sitä parempaa hyväksikäyttöä, kun on afgaani nuohoamassa joka reikää. Hopsan ja vuoron vaihto!

  Ei sillä, että kenellekään tulisi sallia lasten paneminen, paitsi ehkä ikätovereille. Ei kuitenkaan ”ikätovereille”, eli niille keski-ikäisille…

  1. Ruotsin eduskunnassa oli äskettäin äänestys siitä kielletäänkö lapsiavioliitot Ruotsissa vai. ”Ehdottomasti kielletään” sanoivat kaikki muut puolueet PAITSI Löfvenin sosdemit, Miljööpuolue ja Vasemmistopuolue.

 3. Tuollakin tätillä vielä alapää herkkänä Zaher Ahmadin hellän hetken jälkeen. Tästä on tullut Ruosissa sallittua ja hyväksyttävää pakoliskeissin nimissä, kiiima vie näitä rouvia vaikka läpi harmaan kiven että saisivat pitää seksilelunsa. Varsinaista Milf touhua. Kuten olen aina sanonut hyvä puoli tässä on se että nämä ”uhrautuvat” muorit vievät kiimaisten afgaanien huomion pois nuorista alaikäisistä ja paras, nuo eivät onneksi lisäänny kovin helposti. Mutta vaikeuttaa palautuksia, siinä ainut haitta. Tuostahan ei varsinaisesti muuta haittaa ole, noiden vanhenevien kiimatätien kiinnostus lopahtaa muutaman vuoden sisällä kun aika tekee tehtävänsä. Seuraavat sukupolvet ovat ehkä vähemmän alapäällä ajattelevia.

 4. On se kummallista että keski-ikäiset ja vanhat eukot päättävät maahantulleiden tekemisistä ja siitä saavatko jäädä maahan. Eikö päätösten pitäisi perustua turvaa hakevan todelliseen avuntarpeeseen?
  Tällä hetkellä se näyttäisi olevan vain se tarve mikä noilla mummeleilla alapäässä vaivaa.

 5. Tulee mieleen eräs puolituttu nainen, joka on vaihtanut nuita arabeja kuin sukkia. On aika yksinkertainen ämmä. Syyttelee suomalaisia miehiä siitä kun ei saanut muita kuin viinamäenmiehiä. Tuntee itsensä prinsessaksi kun se arabimies avaa oven ja kantaa kauppakassit. Tätä samaa hehkutusta sain kuulla hänen ulkomaan matkoilta mm. Turkissa. Heti Suomeen palattuaan kertoo ”Kauppakassit kannettiin, jopa laukunkin kantoivat, naiselle avattiin ovi ja vielä auton penkistä noustessa mies ojensi käden.” Tästä saanut aina niin parhaat naurut kun ei naisraukka ymmärrä tuon herrasmiesmäisyyden olevan pelkkää teatteria. Kait nuo käden ojennukset ja kauppakassien kantamiset ovat pehmentäneet tuon naisen pään.

 6. ”…näiden lasten kauneudesta” ?😂 Rumiahan nuo ovat, sieluttoman ja tympeän näköisiä. Älyn puute, vetelyys ja ahneus loistaa jokaisesta naamasta. Nuo ikääntyneet naiset ovat eläneet liian helpon elämän, vailla yhtään mitään haasteita, pehmoyhteiskunnan hyysääminä. Se on rapauttanut heidän moraalinsa. Toivottavasti nuorempi polvi löytää selkärankansa ja itsetuntonsa ennen kuin on liian myöhäistä.

 7. En ymmärrä miksi syyttää näitä naisia?

  Siinä mielessä, jos aiheuttavat parittamista verovaroin niin olen vihainen.

  Jos tekevät pariutumistaan ilman verorahoja, niin pariutukoon vaikka banaanin kanssa.

  Veronmaksajaa ei kiinnosta!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.