Tukholman pohjoispuolella kymmeniä autoja poroksi viikonloppuna

0
bilbrand-jpg
Upplands Väsbyn viimeöistä paloa.
26.3.2018

Tukholman pohjoispuolella Upplands Väsbyssä laitettiin autokantaa uusiksi viime viikonlopun aikana. Viime yönä paloi parikymmentä autoa parkkipaikalla sytytetyssä suurpalossa ja lauantaiaamuyöstä puolenkymmentä autoa.

Palolaitos sai hälytyksiä viime yönä klo 01.00 jälkeen ja soittajat kertoivat, että useita autoja oli tulessa. Ardennergatanilla Smedbyn kaupunginosassa sytytetyssä paloryppäässä oli sytytetty arviolta kymmenen autoa tuleen, joista tuli levisi kaikkii viereisiin autoihin. Poliisin tiedotteen mukaan 12 autoa palo poroporoksi ja saman verran poroksi.

Palo levisi viereiseen autokatokseenkin ja riski levitä asuinrakennukseen oli suuri, mutta palokunta sai paloryppään parin tunnin letkuttelun jälkeen hallintaan. Paikalla oli kahden palokunnan miehistöä.

Paikalla nähtiin juuri ennen paloa useita naamioituneita nuorukaisia. Poliisi ei kuitenkaan aamuun mennessä ollut ottanut ketään kiinni epäiltynä teosta ja ritsivihkoon kirjailtiin rikosnimikkeeksi tuhotyö.

Samalla paikalla poltettiin myös lauantaiaamuyöstä autoja. Tuolloin tuleen tuikattiin ainakin kolme autoa.

Kuvakaappaus 2018-03-26 10-22-20

 

Naapurikunnassa Märstassa harrastettiin myös autogrillausta. Parkkihallissa sytytettiin neljä autoa tuleen, jotka paloivat poroksi. Savu- ja nokivahinkojen takia kymmenkunta muuta autoa meni käyttökelvottomaksi.


 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

11 thoughts on “Tukholman pohjoispuolella kymmeniä autoja poroksi viikonloppuna

 1. Jokohan tähän on Ruotsissa turruttu? Meinaan, että huomaan itsestäni tämän jossain määrin muuttuneen Ruotsin ’normaaliksi’. Että tarvitseeko Svenssonin enää teeskennellä, ettei huomaa vai onko asia jo niin? Seuraavalle sukupolvelle se tuleekin jo luonnostaan, koska muunlaisesta ei edes tiedetä. Näinhän se islamisaatio iloisesti rätisten etenee.

 2. Vaikka Miljööpuolue olevinaan välittää ympäristöstä haluaa se silti maahan rajattomat määrät uusia autonpolttajia ja heidän omaisiaan ja tulevia autonpolttajasukupolvia.

 3. Miksi he eivät pidä autoista? Mitä pahaa autot ovat tehneet heille, seisovat parkissaan ihan hiljaa hiiskahtamatta. Ja sitten täytyy tulla ja polttaa sellaiset rauhanomaiset esineet. Mitähän muuten mahtaa vakuutusyhtiöt puuhailla, tuleeko pian sellainen järjestelmä, ettei parkissa ollutta poltettua autoa korvata, ainoastaan liikenneonnettomuudessa tapahtuneet vauriot.

 4. Miksi nämä homopiiperöt ei itke saasteista joita autojen polttaminen aiheuttaa?

  Pari diesel henkilöautoa siinä sivussa on kuin ISO pieru Saharassa

 5. Mikä vittu siinä on, että Suomessa poliisi yleensä ainakin viellä saa jonkun kiinnni, mut Ruottis 95 prosenttisesti mitä ikinä tapahtuukin niin loppukaneetti on että ”ketään ei ole otettu/ saatu kiinni”.

  1. Kertauksena kerron taas sarjasta, jossa Ruotsin ”poliisin” toimintaa kuvattiin. Sama kuin Suomen poliisit, mutta eri.

   Epäiityjen rötöjen perään lähti poliisi(t). Olipa liukasta. Loppui takaa-ajo, ettei vaan lähde sladiin uusi farmari Volvo, jossa uudet nastarenkaat, hui! Takaa-ajetut juoksentelivat muistaakseni pellon yli metsikköön. Perään ei tohdi lähteä, kun luntakin vähän on. Pakoautosta eivät nähdäkseni vilkaisseet edes avaimia, josko olisivat roikkuneet osin virtalukon ulkopuolella. Lohduttivat toisiaan, että auto saattaa tulla myöhemmin vastaan ja pysähtyvät ehkä sitten. Ei nyt kahtasataa kannatakaan joka taajaman läpi kepittää kepittää menemään, mutta kai ny ***tana näköetäisyydellä olevat saa juosten kiinni, vai onko niillä sykemittarit hälyttämässä, ettei ainakaan tule hiki. Hyi **tto sanon minä, säger jag.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.