Tämä viikko pyhitetään rasismille

0
Kuvakaappaus 2018-03-27 12-19-05
27.3.2018

Nyt kun viime viikolla pidetty rasismivastusteluviikko on takana, voimme kai pitää tämän viikon rasismiviikkoa. Rasismi ei ole millään tavalla laissa kielletty toimi, teko tms tapa, joten, jos ne väittävät meitä rasisteiksi, olkaamme rasisteja. Mitä sitten.

Vihapuheradiossa Wiik ja Lokka puhuivat eilen Amnestyn asiantuntija Piia Puu Oksasesta, joka kertoi vuonna 2015, että Kempeleen raiskauksesta noussut kohu oli rasismia. Amnestyn asiantuntija? Ne ovat idiootteja eivätkä mitään asiantuntijoita. Piia Puu Oksanen väittää, että kun suomalainen nainen raiskataan juuri maahan tulleen karviksen toimesta ja siitä ”kohistaan”, niin tämä kohina on rasismia.

Mies matkustaa Irakista Turkkiin, sieltä Kreikkaan, Serbiaan, Bosniaan, Unkariin, Itävaltaan ja Saksaan. Turvapaikkaa? Ei tietenkään. Jatkaa matkaa Tanskaan, Ruotsiin ja päätyy jonnekin Kempeleen perämetsiin. Raiskaa siellä ensituimaan ensimmäisen vastaantullee nuoren tytön. Ja kun tästä puhuu, niin se on amnestyn asiantuntijan mielestä rasismia. Pitäisi mieluummin puhua suomalaisten miesten tekemistä raiskauksista.

Ei kannata siis kuunnella amnestyn tai punaisen ristin jorinoita. Henkilöt siellä takana ovat idiootteja ja heillä on oma lehmä ojassa. Puuhastelevilla naisilla on oma pieni afgaanipallero kotona tai pikimusta afrikaano ”aviopuolisona”. Heillä jokaisella on oma monikulttuurisuusmaskotti kotonaan. Se sokaisee. Henkilöt alkavat vaatimaan maskoteilleen kunniakansalaisen kohtelua, jolla on diplomaattinen koskemattomuus.

Joten, rasisteeratkaamme tällä viikkolla viime viikon edestä. Itse lupaan pääsiäisenä Suomessa viettämäni ajan kohdella jokaista vastaantullutta karvista rasistisesti. Pieniä piikkejä ”Osaatko kiivetä puuhun” tai ”Ottaako pojat banaania”.

Näistä elementeistä kasaantu hyvä ja arkipäiväinen rasismi.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

13 thoughts on “Tämä viikko pyhitetään rasismille

  1. Vihapuhe, vihakatse, ilkeästi sihiseminen hampaiden välistä ja etusormilla tehdyn ristin näyttäminen. Plus potku perseeseen. Siinä se on koko vihapaketti 1.0.

 1. Joskus tuli oltua Amnestyn kuukausilahjoittaja, mutta sitten ne huomasivat, että maailman hirvittävän ihmisoikeusongelma on suomalainen vankila. Ei viitsinyt enää maksella. Suvakkihuora-t-paita-kampanjan aikaan vielä kyselivät lahjoitushaluja – en hirveästi lämmennyt. Nyt kun ko. järjestö katsoo ihmisoikeudeksi vahvimpien ja varakkaimpien ohituskaistan Eurooppaan, voisin harkita lahjoittamista Amnestyn vastaiselle järjestölle.

 2. Aivan. Vihapuhe päivässä pitää mielen virkeänä. Rasismi kertoo normaalista aivotoiminnasta. Muistakaa kannustaa myös lapsianne rehelliseen rasismiin.

 3. Vertaa ruotsi venäjä.suomessa vielä joitain tosi-ihmisiä toistaiseksi sanoo:

  Kusipäitä joilla ei olisi oikeassa järjellä pyöritettävässä yhteiskunnassa valtaa.Siksi ovat niin ylimielisiä esittäjiä,itsekkin tietävät tekevänsä tuhoa mutta käskyt tulee valitettavasti muualta.

 4. Kehitysmaalaiset hoitavat omaa typeryyttään itsensä kuseen. He ovat jo täällä perseilemässä, sille emme vielä mahda mitään. He luulevat että tämä voi jatkua ikuisesti ja siedämme loputtomiin perusteetonta elukkamaista käytöstä ja julmia tekoja. Vesi kuumenee ja alkaa kiehumaan. Sitten se ryöpsähtää yli. Viha vaatii oikeutuksensa, kokonaisten kansakuntien raivo ei aivan pienistä syty kun sitä ylhäältä tehokkaasti hillitään. Jossain jonain päivänä vieteri napsahtaa poikki ja tapahtumat alkavat vyöryä. Muistakaa ranskalaismiehen ennustus Itis 3 miekkarissa. Oraakkeli nousi lavalle ja kertoi mihin perseily päättyy.

 5. Katson rasistisesti ihan joka viikolla, joka päivänä. Kannustan kaikkia tolkun ihmisiä tekemään samoin aina tilaisuuden tullen. Yhtenä rintamana.

 6. Piaa voisi ehdottaa katsomaan ylen 6 osainen dokumentti .Exodus Matkamme Eurooppaan. Sieltä sitä on tulossa vihapuheenkohteita laittomasti rajat ylittäen. Ei niitä Afrikasta tulijoita aidat pidättele . Miksi raja aitoja ei ole sähköistetty. Jos luoja on edes himpun verran antanut ihmiselle ajattelukykyä,
  niin pelkästään tuon pelkoa aiheuttavan dokumentin vilkaisu, saa ihmisen huutamaan RAJAT KIINNI JA ÄKKIÄ !

 7. Eikö älyttömyyksien huutelu satunnaisille vastaantulijoille ole vain yksinkertaisesti typerää, teki sen rasismin nimessä tai ei?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.