Kuolemaan johtaneet väkivallanteot lisääntyneet selvimmin Tukholman alueella

0
Kuvakaappaus 2018-03-28 19-29-33.png
28.3.2018

Väkivaltaisesuudesta johtuvat kuolemantapaukset ovat lisääntyneet selvimmin Tukholman alueella. Brå:n tilastojen mukaan viimme vuonna kirjattiin 117 murhaa tai tappoa. Luvussa ei ole mukana pahoinpitelyn seurauksena aiheutettu kuolemantuottamus.

 

Kuvakaappaus 2018-03-28 19-15-16.png
Ilmoitetut rikokset 2015-2017. Lapsitapot, murha tai tappo ilman ja aseen kera.

 

Näistä 117:sta poliisin kansioon kirjatuista väkivaltakuolemista noin 50 tapausta on edelleen tutkinnassa väkivaltakuolemina, eli ilmoitetuista on valkattu pois dublikaatiot, selvät onnettomuudet, jotka aluksi kirjattiin murhana jne. Luku 50 ei ole kuitenkaan vielä lopullinen lukema, vaan sellainen saadaan joskus aikaisintaan loppuvuodesta, kun oikeuden päätökset alkavat tipahtelemaan lainvoimaisiksi.

Suur-Tukholman alue pitää näin ollen kärkipaikkaa ja 100 000 asukasta kohden saadaan sellainen luku 2,1, jossa ovat mukana kaikki kuolemaan johtaneet väkivallanteot. Lukuun 50 on laskettu myös pahoinpitelystä aiheutuneet k.uolemantuottamukset.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

7 thoughts on “Kuolemaan johtaneet väkivallanteot lisääntyneet selvimmin Tukholman alueella

 1. Eiku kuolemaan johtaneiden väkivallantekojen ILMOITUKSET ovat vaan lisääntyneet! Rasismin takia! Aivan niin kuten raiskausten ilmoituksetkin. Ei Rutsissa ole yhtään väkivaltaisempaa nyt kuin verrattuna esim vuoteen 1958! RASISMIA VAAN ON ENEMMÄN!!!!

  1. Tähän voimme soveltaa psykologiaa: Jos metsässä raiskataan ja murhataan Ruotsalainen lapsi, eikä kukaan kuule sitä, onko silloin lapsi raiskattu ja murhattu? EI TIETENKÄÄN! Nää on kaikki näitä susi tulee susi tulee-juttuja, ja keisarilla ei muka oo vaatteita. Ruotsissa on kaaaaaaaikki hyyyyyyviiiiin ! Miksi ihmeessä muuten kaikki sinne haluaisivat?????? Ruotsi on maanpäällinen taivas!

   1. Kyllä.Tämä on totuus.Natsit vain ilmoittelevat herkemmin neekerien tekemistä murhista.Kyseessä on siis julma rasismi ja kotouttamiseen tarvitaan nyt paljon lisää rahaa.

 2. https://www.expressen.se/nyheter/kasselstrand-stanger-dorren-for-sd-vildarna/ sanoo:

  Paavo! Tutkippa tämä: SDstä on tullut 2.0- versio ”Alternativ för Sverige”. 1000 jäsentä liittynyt parissa viikossa, puoluejohtajina SDsta poispotkitut Gustav Kasselstrand ja William Hahne:

  https://alternativforsverige.se/

  1. Miten sinä Jarkko pärjäät elämässä kun et tunnista sarkasmia ollenkaan? Jos asiat sanoo Mietaamaisesti suoraan niin kohta on SUPO oven takana, eli sanotaan sitten kierrellen tai vaikka kuten valtamedia: kysymyksen muodossa. Onko muslimi valehteleva varas,raiskaaja ja pedofiili?. Enmävaantiedä, kunhan kysyn. Hyvää illanjatkoa.

 3. Väkivaltainen kuoleminen kuuluu suuremmaksi osaksi muslimien arkipäivää. Se on niikun niitten ohjekirjassa ja sisäinen pakko, ei ne rauhassa osaa elää. Johan tuo on vuosituhansia todistettu. Se puutarha satu lisää kiihkoa päästää päiviltä toisia ja siinä samassa toivotaan että joku kiltti poliisi teilais hengiltä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.