Dagens Nyheterin valeuutisessa käytettiin suomalaisten sotalasten kuvaa harhaanjohtamisessa

0
Kuvakaappaus 2018-03-29 15-04-23
29.3.2018

Mitä olette mieltä Dagens Nyheterin taanoisesta twiitistä? Aika hienovaraista, aika totuudenmukaista ja aika… no miten sen ottaa.

Teksti kuuluu: ”Viimeisten vuosien aikana Ruotsiin on tullut yli 22 000 lasta ja nuorta ilman vanhempiaan. Uusi tutkimus osoittaa, että tämä ryhmä on eritysen altis pyykkisille oireille”.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

14 thoughts on “Dagens Nyheterin valeuutisessa käytettiin suomalaisten sotalasten kuvaa harhaanjohtamisessa

 1. Suomalaislapset eivät todellakaan tulleet ”de senaste åren”. No, eihän tässä muuta kuin mailaamaan päätoimittajalle että ottavat pois 80 vuotta vanhan kuvan joiden henkilöiltä ei ole edes kysytty lupaa:

  peter.wolodarski@dn.se

  Peter Wolodarski on itse juutalainen. On todettu että myös ”tämä ryhmä on erityisen altis pyykkisille oireille”.

 2. Yli 22.000 ”lasta” ei pidä ollenkaan paikkaansa. Lähempänä totuutta olisi 500.000 karvaperseistä äijää.

 3. I någrä bilder är barn o i andra potentiella krigskriminaler och terrorister. Kan Du se skillnaden? Misstänker.

  1. Mailatkaa tämä Wolodarskille:

   Ta bort den 80 år gamla bilden på de finska krigsbarnen på Twitter. Krigsbarnen har inte blivit tillfrågade och många av dem är döda nu. Många har inte ens bott i Sverige annat än en kort period. Det är inte på något sätt rimligt att jämföra finska krigsbarn med muslimsk religiös och ekonomsk massinvandring.

   Mailaa tähän osoitteeseen:

   peter.wolodarski@dn.se

   1. Tuli kirjoitusvirhe, i putosi pois. Näin se kuuluu olla:

    ekonomisk massinvandring.

 4. Keskellä kuvassa Isompi pitää veljeään kädestä. Isäukko ja veljensä. En oo satavarma…itken varmuuden vuoksi💔

 5. Valitettavasti tämä ei yhtään yllätä. Siellä vissiin kilpaillaan siitä että mikä valtamedia onnistuu luomaan uuden pohjanoteerauksen. Hyvänä puolena tässä on se että tämä todennäköisesti punapilleröi lisää ruotsalaisia.

 6. Isäni oli sotalapsi ja Ruotsissa 1941-1944. Sai siitä koko ikänsä traumat. Oli vanhemmilleen katkera, mutta Ruotsin perheelleen kiitollinen. Pitivät yhteyttä isäni kuolemaan saakka. Mutta tilanne oli silloin JOTAIN_IHAN_MUUTA kuin näillä Iranin afgaaneilla ym Turkista tulijoilla. Jotain tolkkua toivoisi Ruotsin medialta. Mutta toive ei taida auttaa. Vasta kun pyytävät SA:lta virka-apua, voisi tilanne muuttua. En pidätä hengitystä odotellessa.
  P.S. Vaimoni serkku oli Ruotsissa muslimin (turkkilainen) kanssa naimisissa. Ei ollut auvoista eloa, joten otti eron. Miehen sukulaiset uhkasivat tappaa, joten piti ottaa uusi nimi ja muuttaa paikkakunnalta. Normisettiä ilmeisesti.

 7. Psyykkinen oire: Uskoo Koraanin sanomaa. Voi sen tuolla lailla kiertoilmaista, ettei kukaan kiihotu, eikä moni tajua. ”barn och unga” Itsekin olen äitini lapsi ja ehkä monen vanhuksen mielestä suht nuorikin. Tuossa on koluttu kaikki arkistot läpi ja nuorimmat löytyneet lapset keski-ikäisiä kaskenpolttajia. Varmuudeksi isketty kuva, joka kertoo miltä sotalapsi oikeasti näyttää. Ruattalainen vaan on niin tyhmä, ettei millään tajua. Selkokielellä kertominen on rasismia, joten minkä teet.

 8. Ruotsi julisti täten sodan. BRING IT, NIGGERS !!! Turbaaniin tulee niin että on vaikeeta nussia siskoaan! Tulkaa VALLOITTAJAT lahden yli, TULKAA.

  1. Sekoitamme SOTASUUNNITELMANNE täysin: nettiin ei ilmoiteta sossun aukioloaikoja. Rajoille laitamme banaaneja ja kylttejä jossa lukee SOCIALBYRÅ 50m till vänster. Vasemmalla teitä odottaa teloitusryhmät.

 9. Samanlainen vertaus ja paskajuttu kuin että Suomen evakoita verrattiin näihin i-phone sosiaali surffareihin. Varsinkin RKP ja Elisabeth Rehn levitti tätä valheellista rinnastusta. On saatanan varma että esim. oma isäni olisi saanut samanlaisen kohtelun valtioilta raha apuineen kaikkineen. Sai käskyn astua armeijan harmaisiin 17-18 vuotiaana -40 ja siitä pikakoulutuksella rintamalle rukajärven suuntaan, pikakivääri aseenaan ampumaan ryssiä.Vapautui-43 Siinä on melkoinen ero.

 10. Ruotsalainen valtamedia pettää ruotsalaisia harhaanjohtavalla uutisoinnillaan. Mutta ilmeisesti myös tavalliset ruotsalaiset haluavat pettää itseään. Silloin syntyy kysyntää harhaanjohtaville uutisille. Halutaan elää kuvitelmissa vielä hetki ja pitää kurssi kohti tuhoa. Se hyvin lyhytnäköistä.

  Ratkaisua ongelmaan ei ole helppo käynnistää. Pitää saada muutama ruotsalainen heräämään unestaan. He sitten herättelevät muita. Syntyy ketjureaktio. Yhteisö tietysti kriminalisoi heränneiden mielipiteet ja yrittää rankaisemalla lannistaa heidät. Ehkä nyt elämme ketjureaktion varhaisvaihetta. Jotta reaktio ei sammuisi vaan kiihtyisi, Ruotsiin tulisi suunnata reaktion kiihtymistä tukevaa informaatiota.

  Ruotsin asia on meidän asiamme. Se on myös Tanskan ja Norjan asia. Ruotsin sisäisiin asioihin on puututtava ulkopuolelta, koska ruotsalaiset ovat siihen kykenemättömiä. Muussa tapauksessa Ruotsin tauti leviää naapurimaihin ja tuhoaa myös ne.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.