Ruotsin Sosiaalihallitus julkaisi esitteen miehille, jotka ovat aviossa lasten kanssa

0
Kuvakaappaus 2018-03-29 12-20-45
29.3.2018

Ruotsin Maahanmuuttovirasto ja Sosiaalihallitus julkaisivat yhteistyössä oppaan kolmansista maista tulleille miehille lapsiavioliitosta. Lyhyt esite on otsikoitu ”Tietoa sinulle, joka olet aviossa lapsen kanssa”.

Esitteessä kerrotaan, että Ruotsissa on kiellettyä avioitua alle 18-vuotiaan kanssa. Viranomaisten mukaan lapsella on oikeus olla lapsi, käydä koulua je kehittää vaikkapa omia vapaa-ajan harrastuksiaan. Niin ikään kerrotaan, että liian aikainen avioituminen voi johtaa fyysisiin ja psyykkisiin sairauksiin,

Informaatiopaketissa kerrotaan edelleen, että lapsi, joka tulee Ruotsiin ilman huoltajaa, ei lapsiavioliitto silloinkaan käy päinsä. Tällainen lapsimorsian lasketaan jokatapauksessa yksintulleeksi.

– Sinä, joka olet aviossa lapsen kanssa, et voi ottaa lapsen vanhemman tai uskotun miehen roolia. Sinä, joka olet aviossa lapsen kanssa et niin ikään voi puhua lapsen puolesta, esitteessä sanotaan.

Lisäksi esitteessä opastetaan, että seksiä ei Ruotsissa saa harrastaa alle 15-vuotiaan kanssa.

– Alle 15-vuotiaalla lapsella on ehdottomasti oikeus kieltäytyä seksistä.

Lopuksi esitteessä vielä todetaan, että mies, joka on aviossa yksintulleen lapsen kanssa. voi joutua eroon puolisostaan sosiaalitoimen päätöksellä.

– Koska alle 15-vuotiaalla lapsella on ehdoton suoja seksuaalisia tekoja vastaan ei ole sopivaa, että henkilöt asuvat yhdessä, jos puoliso on alle 15-vuotias.

Esitte on siis ohjeistusta kolmansista maista tulleille miehille, jotka avioituvat ja raiskaavat nuoria serkkutyttöjään suvun suostumuksella.

Ruotsi vuonna 2018.

Esitteen voi ladat alta ja se löytyy myös Sosiaalihallituksen sivuilta.

2018-3-34

LISÄYS:

Sosiaalihallituksen esite on herättänyt jokatapauksessa laajaa kritiikkiä. Esimerkiksi lapsi-, vanhus- ja tasa-arvoministeri Lena Hallengren kertoo SVT:n uutisille, että on kauhistunut esitteestä.

– Olen järkyttynyt. Ei pitäisi olla mitään epäselvyyttäkään mitkä lait ja arvot ovat voimassa Ruotsissa. Lapsiavioliitto ei ehdottomasti ole sallittua Ruotsissa. Lapset eivät voi olla aviossa Ruotsissa ja piste. Mitään kompromisseja ei tehdä ja sen pitäisi olla päivänselvää.

Sosiaalihallituksesta ei ole vastattu kritiikkiin ainakaan julkisesti, mutta sen verran asia on kohauttanut, että Sosiaalihallituksen johtajat on kutsuttu pääsiäislomiltaan kriisipalaveriin.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

23 thoughts on “Ruotsin Sosiaalihallitus julkaisi esitteen miehille, jotka ovat aviossa lasten kanssa

 1. Että oikein ohjeet on ruotsalaiset laatineet kehitysmaalaisille mitenkä ollaan ”avioliitossa alaikäisten tyttöjen kanssa ” ?????

  Voihan perseensuti tuota ruotsalaisten teatteria.Ensinnäki annetaaan kehareille oikeus olla alaikästen kanssa naimisissa Ruotsissa, missä laki tuomosen kieltää yksiselitteisesti

  Toisekseen,kuinka ruotsalaiset uskovat keharien tarkasti heidän ohjeitaan noudatettavan, jos joku sattuu osaamaan yleensä ohjepaperia lukea ??? Lastenraiskauksiin annetaan lupa oikein viralliselta taholta.

  1. No nyt on asialle tehty jotain ja keskustelu saa loppua…eli annettu hyväksyntä ja homma jatkuu kuten ennenkin, omassa kotimaassa. Ainahan voi puolustatua lukutaidottomuudella ja kielimuurilla. Jos kielimuuri ei auta niin imaami kyllä siunaa perinnearvot.

 2. Kyllä lapsirakastajat nyt säikähtää, kun näkevät tuon tanttojen väsäämän läpyskän. Sitä vaan ihmettelen, että mitens ne lapsirakastajat, jotka pyyhkiin perseensä tuolla lehtisellä. Tuleeko tuolloin Ruotsin erikoisjoukot pamputtaan lapsirastajille järkeä päähän, vaiko vaihtoehtoisesti joku pehmeäkätinen ihmisoletettu kertomaan kovakankiselle luolamiehelle YKn ihmisoikeusjulistuksesta. Villi veikkaus, ettei tuolla vitun läpyskällä ole mitään virkaa suuntaan eikä toiseen itse ongelman rattkaisun kanssa.

 3. Ruotsalaisilla suvaitsevaisuus menee lain edelle. Sitä mukaa kun pedofiiliuskonto levittäytyy Swedustanissa, munattomat swedut antaa lisää myöten näille pervertikoille.

 4. Sosiaalihallitus värkkäilee pamfletteja omasta päästään ilman että eduskunta ja hallitus ovat niiden takana sanoo:

  Kerro Paavo myös se että lapsi-, vanhus- ja tasa-arvoministeri (S) tyrmistyi tästä ja sanoo etteivät lapset saa elää avioliitossa Ruotsissa. Piste.

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/socialstyrelsens-broschyr-om-barnaktenskap-sagas

  Tästä on kirjoitettu paljon viime päivinä:

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/wEbeXP/nej-regeringen-har-inte-rostat-for-barnaktenskap–detta-galler

 5. Hyi helvetti.Uuniin nuo kuuluvat.Sekä oppaan kirjoittelijat,sen julkaisun hyväksyjät ja sen kohteet.

 6. Ihan sama mitä nyt tehdään kun se on jo myöhäistä. Sharia jyllää koko voimallaan Ruotsin lähiöissä eikä sille kukaan voi enää mitään.

  Suomen pitäisi kaikin keinoin pitää huolta että vastaavaa ei pääse tapahtumaan meillä.

 7. ”Olen järkyttynyt. Ei pitäisi olla mitään epäselvyyttäkään mitkä lait ja arvot ovat voimassa Ruotsissa.”

  Kommentista saa hieman sellaisen kuvan, että ministerille tuli ihan puskista koko asia. Mahtaakohan sekin yllättää, että moniavioisia muslimiäijiä Ruotsin laki tai tällaiset valistusläpyskät eivät kiinnostaa kamelinpaskan vertaa.

  1. Ruotsin politiikka on kuralla.Suomi lähestyy samaan kaaokseen.Politiikan päättäjät uusiksi ! Laki ja järjestys ! Sillä mennään .sisäministeri uusiksi .paras koko hallitus vaihtaa. Tervejärkiset Esim.Perussuomaiaiset mitään ei kaunistella.vaan mikä totuus on.

 8. Alle 15- vuotiaalla on ehdoton oikeus kieltäytyä seksistä…kenellä ei ole? Kaikilla 15- 100 vuotiailla? Oikeen katteeks käyp näiden komeljanttareitten pohjaton tyhmyys. Elämä lienee helppoa kun ei paljo viiraa?

  1. Näin sen muslimi lukee:

   -Hejsan sinä armoitettu lapsenraiskaaja! Yli 15 vuotiaalla lapsella ei ole mitään oikeutta kieltäytyä panojuhlaasi osallistumisesta, kutsu myös kaverisi ”liukkaille”.

   Kannattaisi edes vähän miettiä, miten raiskailijoita opastetaan.

 9. Tossa oli imho melkeen jo järkeä: selitettiin, ettei näin sitten ole Ruotsissa, vaikka Paskastaniassa olikin.

 10. Yritän kirjoittaa jotain alentavaa ja rasistista. Ei minun tarvitse. Islam tekee sen puolestani. Minulla on tytär, vittuku en tajunnut aikoinaan että hänethän olisi voinut myydä vanhalle muslimille joka runkkasi uudessa volvossaan samalla reissulla kun vein hänet ekalle luokalle kouluun! JÄI HYVÄT MASSIT SAAMATTA!!!

 11. Ymmärtäkää tämä: KAIKKI muslimit haluavat naimisiin lapsesi kanssa. KAIKKI! Jopa ne ”söpöt ja mukavat” nappisilmäiset kolmekymppiset 16 vuotiaat. JOKAINEN NIISTÄ HALUAA NUSSIA LAPSIASI. Sinä suvaitsevainen huora joka ihmettelit miksi tyttäresi itkee aina kun tulet töistä kotiin vaikka ihana seksipoikasi Mohammed on sohvalla pelaamassa xboxia.. Juuri sinä olet tästä vastuussa.

 12. Näissä maissa .koska tiedä faktat.7v työelämässä ollut.vaikka miehenikö olisi 50 ja on säästettyä varallisuutta
  Pystyy ostamaan tytön 12-13 vuotiaan. 3-4 vaimoa.Tässä miettimistä nille jotka lehti lööppeihin uskoo.Eurooppalisessa kulttuurissa vaikea soveltaa. Samoin työhön joka on vuorotyö.tai fyysisesti raskas ei tuleonnistumaan. Heillä omassa maassa oli työ tekivät Sudanista Sadista Filippiineiltä .

  1. Sarjassamme: Nuku kunnon yöunet ennenkuin horiset netissä jotain käsittämätöntä mihinkäänkuuluvaa paskaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.