Lähi-itätaustainen nuorukainen harrasti vessatinderiä – tuomittiin pieneen nuorisohoitoon

0
Kuvakaappaus 2018-03-30 12-40-42
30.3.2018

Minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa. 15-vuotias lähi-itätaustainen nuorukainen harjoitteli raiskaamispuuhia työntämällä kikkeliään 12-vuotiaan tytön suuhun koulun vessassa. Tästä seurasi pieni ”nuorisohoito” lapsen raiskauksesta.

Poika ja tyttö olivat tutustuneet toisiinsa mm. Snapchatissa. Snabbailun jälkeen oli vuorossa treffit, jotka tehtiin koulun vessaan. Nuoripari tapasi ensi kertaa siis koulun vessassa ja tämä tapahtui viime syksynä.

Treffit eivät kuitenkaan menneet ihan kuten ensitreffit alttarilla vaan pikemminkin vessatinderinä. Kun ovi lyötiin lukkoon alkoi lähi-itäläinen riisumaan tytön vaatteita ja pussailemaan. Sen jälkeen poika uhkasi työntää tytön pään vessanpönttöön, jos tämä ei ota suihin. Poika kiisti oikeudessa syytteen siltä osin, että hän olisi pakottanut tyttöä siihen vaan kertoi, että tyttö teki kaiken vapaaehtoisesti.

Lundin käräjäoikeus kuitenkin uskoi tytön kertomuksen todempana ja sitä myöten tuomitsi musliminuorukaisen 85 tunnin nuorisohoitoon ja 115 000 kruunun (11 980 euron) vahingonkorvauksiin.

Advertisements

8 thoughts on “Lähi-itätaustainen nuorukainen harrasti vessatinderiä – tuomittiin pieneen nuorisohoitoon

 1. Tuo kaiken jääräpäinen kiistäminen – vaikka tilanne olisi täysin selvä – on asia, mihin monesti itsekin törmään. Se on pienille lapsille tyypillinen keino, muttei enää 15-vuotiaalle. Jouduin kuluvalla viikolla poistamaan julkisesta tilasta kaksi ilmeisesti somalilasta heidän käytöksensä johdosta. Se ei ole kovin erikoista, että kouluiän molemmin puolin olevilta pojilta lähtee mopo käsistä, mutta heidän reaktionsa ei: isompi alkoi soittamaan poskea röyhkeän ylimielisesti. Jotain mitä en olisi itse lapsena voinut ikinä kuvitella tekeväni; soittavani poskea aikuiselle miehelle. Ja habitukseni on vielä sellainen, että pimeällä kadulla ihmiset tuppaavat vaihtamaan kadun puolta, vaikkei siihen tarvetta olisikaan.

  Ja sitten samat pojat tulivat uudestaan seuraavana päivänä: pienempi, ehkä 6-vuotias, alkoi ilmeenkään värähtämättä valehtelemaan edellisen päivän tilanteesta. Ei oltu kuulemma tehty mitään, se oli joku muu. Aivan absurdia! Niin älytöntä, että poikkeuksellisesti meni itseltäkin pasmat sekaisin: pieni poika kehtaa tulla valehtelemaan päin naamaa, vaikka oikeastaan hänenkin täytyi tietää, että minä tiedän hänen valehtelevan. Pois lähtiessä taas haistateltiin ovelta karkuun juosten. Eipä voinut ainakaan impivaaralaisille lapsille tyypillisestä ujoudesta syyttää.

  1. Valehtelu kuuluu ihan olennaisena osana muslimikulttuuriin, turha sitä on hämmästellä. Ihan sieltä imaameista lähtien puhutaan sontaa kantaväestölle suut ja silmät täyteen. Eikä tuo kulttuuri myöskään tule koskaan muuttumaan. Mitään muuta vaihtoehtoa ei ole, kuin poistaa kyseinen kulttuuri Euroopasta, menee siihen sitten sata tai kaksisataa vuotta.
   Nykyiset eurooppalaiset ovat vellihousuja, mutta tulevat eivät välttämättä ole. Siperia opettaa.

 2. En muista koskaan kuulleeni tapauksesta, jossa suomalainen koulupoika olisi tehnyt tällaista lähellekään näin nuorelle koulutytölle. Kyllä kulttuuri täällä Pohjolassa on todellakin rikastumassa. Se on helevatan hienoa, että tekniikan kehittyminen auttaa raiskaajia löytämään uhreja.

  On hälyttävää, että lasten tekoa lykätään länsimaalaisten keskuudessa yhäti keskimäärin vanhempaan ikään koulutuksen ynnä muun kivan merkeissä. Tätä menoa pikkutytöstä lähtien naiset oppivat ’tavoille’ ja lasta alkaa pukata jo alle 15 vuotiaana. Ne jotka haluavat tätä huutavat HEP!

  Tekniikan kehittyessä tullee mahdolliseksi kehittää aidon näköisiä ja oloisia 12- vuotiaita tyttörobotteja, joilla on leuoissa 100kN puruvoima. Siinähän raiskaavat rikastuttajat kokevat todellisen ylläripyllärin. Näin tekniikka ratkaisisi itse aiheuttamansa ongelman.

 3. Nykyään Örebrossa on iso moskeija ja laumoittain poikia jotka haluavat vain raiskata tyttöjä. Niitä on myös Lundissa, kaikkialla. sanoo:

  Hakemalla haetut, sisään vedetyt ja kouristuksenomaisesti kiinnipidetyt kelvottomat loiset rasittavat ja saboteeraavat nykyään yhteiskuntaamme aamusta iltaan, viikosta ja kuukaudesta toiseen, vuodesta vuoteen.

  Toista oli ennen, sata vuotta sitten eli 1918, kun Nils Brusberg- niminen 16- vuotias lastenkodissa asunut poika pelasti 12- vuotiaan tytön hukkumasta jäihin Örebrossa ja mahdollisti että tyttö selvisi, kasvoi aikuiseksi, sai lapsia ja lapsenlapsia. Nils itse menehtyi vain muutama viikko urotekonsa jälkeen espanjantautiin joka silloin levisi Euroopassa mutta sai Carnegie- säätiöltä kunniamitalit jotka kiinnitettiin hänen hautakiveensä:

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/gravens-hemlighet-darfor-ar-en-hjaltemedalj-fast-i-stenen

 4. Mitähän tapahtuisi jos tuollaisen uhriksi joutuva neitokainen puraisisi raakasti pippelin poikki tai puristaisi kovaa ”kasseista” Lähi-idän ihmettä? Ei ehkä toimisi ns. joukkorikastuskeisseissä mutta yksittäistapauksissa kyllä. Lähtisi ainakin Ahmedilta panohalut suht’koht nopiaan kun sukupuolielimet ovat vahingoittuneet.

  Näin vakavammin puhuen, tuo älyn jättiläinen ei tule koskaan maksamaan noita korvauksia, menee pikemminkin veronmaksajien piikkiin. Eikös tuohon vahingonkorvaussummaan tule viivästyskorot vielä päälle niin kauan kuin se on maksamatta? Ainakaan tuon jantterin ei kannata koskaan mennä töihin verokirjalla ja tuskin jäänee viimeiseksi kepposteluksi….

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.