Muhiz Azizi: ”Ympärileikkaus ja silpominen ovat kaksi täysin eri asiaa”

0
Muhis-2
30.3.2018

Uusturkulainen Muhis Azizi kertoo tänään Turkulainen-lehdessä, että miesten ympärileikkauksia kritisoivat eniten ne, jotka eivät tiedä asiasta mitään. Azizi viittaa muutaman viikon takaiseen lausuntoonsa, joka nostatti kritiikkiä.

Azizi ei peräänny tuumaakaan vaan kertoo Turkulaiselle tyrmäten täysin kritiikin. Kyseessä ei ole silpominen tai loukkaus lapsen oikeuteen omaan ruumiiseensa.

– Ympärileikkaus ja silpominen ovat kaksi täysin eri asiaa. Mielestäni on tyhmää edes käyttää sanaa silpominen, joka ei terminä liity itse asiaan lainkaan. Eniten kritiikkiä esittävät ne, jotka eivät tiedä asiasta mitään, ja ennakkokäsitykset siivittävät voimakkaita reaktioita, Azizi sanoo.

Aziz jatkaa, että jokaisella vanhemmalla on oikeus ympärileikkauttaa lapsensa omakustanteisesti myös julkisessa terveydenhuollossa, tosin hän ei ihan suoraan halua kustannuksia veronmaksajien pussista.

En tarkoita, että julkisin varoin kustannettaisiin ympärileikkauksia. Mielestäni jokaisella olisi oikeus ympärileikkauttaa lapsensa omakustanteisesti myös julkisessa terveydenhuollossa. – Muhis Azizi

Suurin peruste Suomessa tehtävälle silpomiselle Azizin mukaan on se, että koska muslimit nyt joka tapauksessa silpovat sukuelimiä, olisi teko suoritettava hygieenisesti Suomessa eikä antaa vanhemmille vaihtoehtoa amputoida lastensa sukuelimiä kehitysmaissa, joissa leikkauksia suoritetaan perheiden käydessä lomilla kotimaissaan.

Mitä lausunto osoittaa? Tietenkin sen, että Muhiz Azizi ei ole millään tavalla omaksunut länsimaisia arvoja ja on täysin sopeutumaton elämään länsimaidessa yhteiskunnassa, jossa uskontorituaalisia ruumiinosa-amputaatioita ei tehdä.

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

24 thoughts on “Muhiz Azizi: ”Ympärileikkaus ja silpominen ovat kaksi täysin eri asiaa”

  1. Näinkö siinä on käyny,että se muslimien jumala ei olekkaan osanu ihmistä tehä valmiiksi,vaan sitä pitää ”parannella” silpomalla.
   Aikunen muslimimies voi vaikka leikkauttaa tuuman pois vehkeestään, jos se alkuperäisenä ei millytä.Siihen tuskin on kenelläkään mitään sanomista,mutta kustannuksia ei siitäkään pidä veronmaksajille sälyttää.Lapset jättäkää rauhaan silpomisilta,sen kieltää Suomen laki ja alkeellinenkin moraalikäsitys.

 1. Jois vaikka kamelin kustaa, mutta jättäis lapset rauhaan. Mikä ..itun fiksaatio noilla pervoilla oikein on. Menivät hoitoon.

 2. Muslimien vimma leikellä kikkeleitään saattaa olla onnenpotlku suomalaisille. Jos Suomi kriminalisoi uskonnolla perustellun leikkelyn, niin kikkelinleikkelijöiden viihtyvyys Suomessa laskee ja osa heistä saattaa muuttaa johonkin kikkelinleikkymaahan. Tässä ratkaisussa leikkely loppuu myös juutalaisilta ja tataareilta. Heillä järkevinä ihmisinä ei liene ole ongelmaa luopua kikkelikultistaan. Ainahan sitä Suomesta saa muuttaa pois, jos maan lait eivät miellytä.

  Suurin este ratkaisulle on suomalaiset itse, joilla ei välttämättä rohkeutta puolustaa omaa etuaan.

 3. Mitä se Muhis niillä esinahoilla sitten ajatteli tehdä? Jostain syystä hän niitä himoitsee irroteltavan. En irrottelisi keneltäkään mitään ilman hyvää syytä. Ehkäpä muslimit aikovat poiketa ulkoavaruudessa ja silloin pippelin puhtaanapidon oltava helppoa ja kätevää. Luulisin, ettei sinne pikkupoikia kuitenkaan ammuta.

  Oletetaan, että muslimin vinkuminen tuottaa tulosta, mitäs seuraavaksi? Tytöille sama oikeus tulla silvotuksi hygienisesti, ettei tartte lomailla sodan ja vainon keskellä, pimpin irtirepimisen tapahtuessa ruosteisella naulalla, jolla kylän viimeinen kristitty on ristiinnaulittu.

  1. Voiskohan niistä esinahoistakin tehdä lampunvarjostimia? Turhaan öyhötatte kaarnalaivoista. Essarilamppu on paljon vaikuttavampi.

 4. Tämä on kovaa textiä kikkelinraiskaajalta!
  Saako Suomen aboriginaali nostaa syytteen jormantuhoamisesta!?
  Ajattelen näin:
  Vanhempain olisi ollut hieman hankalaa selittää siittimeni, evoluution huipputuotos, modifiointi jonkun satukirjan oppien takia. Lääketieteelliset syyt ovat eri asia. Kaikki jorma-amputoidut eivät toki ole uskonnon uhreja. Sitten voimme ihmetellä letunreunain tasoitusoperaatioita; kaikkea sairasta paskaa, mikä siihen liittyy. Kuinka kukaan voi edes kuvitella ajattelevansa tämmöisiä, sairaita, perverssejä kidutuksia? Saatikka toteuttaa? #laskiämpäri läikähti.

 5. Miettikää miten monta esinahkaa maailmassa on vain heitetty ihan säälittä roskiin. Niistän olisi voinut tehdä jotakin! Vaikka uusia silmäluomia niille jotka ovat menettäneet omansa vaikka happohyökkäyksessä.

 6. Kas kunnei noiden terroristiuskovaisten mieleen ole juolahtanut ommella ämmiltä huulia yhteen etteivät voi harraastaa suihinottoa vituthan ovat jo ommeltu.

  1. Pirun oudolta kuulostaa kotimaanvierailut,jos sieltä mukamas on hengenhädässä ensin paettu ?

 7. Koko ajan syytetään ilmastomuutosta, kuivuutta, sotia ja vainoja siitä miksi kehitysmaalaiset alkavat vyörymään Eurooppaan. Suurin motiivi on kuitenkin ekonominen eli halu saada rahaa ja sen avulla edellä leveästi syöden ja shoppaillen kuten meilläkin tehdään. Syypäänä ovat ahneet ruotsalaiset yritykset (H&M, IKEA etc) jotka siirtävät tuotantonsa matalapalkkamaihin, nyt juuri Afrikkaan. Afrikka on uusi Kiina. Oman maan kansalaiset jäävät ilman työtä, afrikkalainen saa hommia ja alkaa unelmoida miten saisi lisää samanlaista kivaa kamaa kuin mitä tehtaassa joka päivä valmistaa. Katso kuva! Pitkällä tähtäimellä tämä on oman maamme, kulttuurimme ja hyvinvointimme tuhoamista.

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/afrika-ar-det-nya-asien

 8. Ainakin tuo ählämi on rehellinen ja lyö kortit pöytään niin kuin ne ovat eikä teeskentele jotain muuta. Valitettavasti suomalaisten energia menee suurimmalta osalta ilmiön taivastelulle, jotkut hyväksyvät ja pieni joukko antaa jopa tukensa. Sitten se unohdetaan.

 9. Ei kiinnosta pennin jeniä mitä muslimipaska valehtelee.Miksi tuo torakka muuten edelleen on Suomessa kun voi lomaillakin jo siellä kotipaskastanissa?Perkele alkaa riittämään noiden loisien lässytykset.

 10. Just watch this muhizpaskaazizi face ,pig is much more prity .Such kind muslim shit will be more and more ,till they cut your bools off ,kill your dog ,rape your wife and burn your house .

 11. Jos Suomessa on paljonkin tällaisia Muhisi Ähisi- tyyppejä niin minä en mene sinne enää koskaan. Sääli. En vaan kestä.

 12. Hieno periaate Muhizilla. Kun nyt kerran tapetaan ja ryöstetään ja raiskataan niin parasta olisi voida tehdä ne yhteiskunnan suojeluksessa ja poliisin valvonnassa.

 13. Meidän ei pidä hyväksyä minkään ideologian mukaisia silpomisritusaleja, emmehän hyväksy koirien hännäntypistyksiäkään. Maahantulijoijoden on hyväksyttävä maan kulttuuri, eikä päinvastoin

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.