Myös Ruotsin kela ohjeistaa lapsiavioliitoista

0

IMG_20180330_151335_504

30.3.2018

Myös Ruotsin Försäkringskassan (Kela) ohjeistaa lapsiavioliitoista. Lapsilisää koskevassa kohdassa kerrotaan, että lapsilisää ei tipu, jos lapsi on naimisissa.

Kohdassa ”Usein kysyttyä” kysymyksenä esitetään, että mitä tapahtuu lapsilisän suurperheen lisäosalle kun lapsi täyttää 16-vuotta. Vastauksena kerrotaan, että lisäosaa saa edelleen, jos:

– Lapsi asuu luonasi.

– Lapsi opiskelee kokopäiväisesti.

Lapsi on naimaton.

Kannattaa huomata, että lapsiavioliitto mainitaan kohdassa lapsilisän usein kysytyt kysymykset. Ruotsin kela saa siis useamminkin kysymyksiä vanhemmilta, jotka ovat naittaneet tyttärensä serkulleen josko he silti voivat nostaa lapsensa lapsilisää.

https://www.forsakringskassan.se/privatpers/foralder/nar_barnet_ar_fott/barnbidrag

Advertisements
,

23 thoughts on “Myös Ruotsin kela ohjeistaa lapsiavioliitoista

 1. Tämä kertoo sen kuinka pitkälle islamisaatio on jo nyt edennyt Ruotsissa. Hirvittää ajatellakin millainen naapurivaltio meillä on 20-30 vuoden päästä.

  1. Tuulen pyörittämä ydinsaastepölyn peittämä unelmavaltio. Sorry vaan ihmiset, mutta muslimit kuitenki lähti ko talkkari…

  2. Käy siellä katselemassa, voin sulle kertoa että hirvittää jo nyt. 20-30 vuoden päästä Ruotsi on sisällissodan runtelema sontaläjä.

  3. EIpäs tehdä hätäisiä johtopäätöksiä tällä kertaa, vaikka islamisaatio toki ihan oikeastikin näkyy Ruotsissa monessa asiassa; mutta tässä ei niin isoa skandaalia ole kuin voisi luulla.

   Suomen ja Ruotsin lapsilisiä vertaillessa on hyvä ottaa huomioon perustava ero. Suomessa maksu loppuu sen kalenterikuukauden viimeiseen päivään, kun lapsi täyttää 17 vuotta, mutta Ruotsissa lapsilisää voidaan maksaa sen vuoden kesäkuuhun asti ja se kesäkuu mukaanlukien, jona vuonna lapsi täyttää 20 vuotta. Sehän on näkyvillä ruotsalaisessa tekstissä PT-median juttukuvassa!

   EI SIIS IHME, ETTÄ AIKUINEN LAPSI VOI OLLA NAIMISISSA! Ruotsissa naimisiin menevältä lapsilisä katkaistaan.

   Juuri äsken Ruotsin ehdotus lapsiavioliiton mahdollisuudesta torjuttiin Ruotsissa. LAPSIAVIOLIITTO EI SIIS OLE LAILLINEN RUOTSISSA!

   http://www.oikeamedia.com/o1-59813

 2. Ei tästä mene kuin vajaat 10 vuotta kun kaikki kynnelle kykenevät svedut tulee pakolaisina Suomeen. Ruotsi on jo niin pitkällä muuttumassa paskastaniksi ettei kehitystä voi enää pysäyttää muu kuin avoin sota. Siihen sveduista ei vain ole, valitettavasti. Menetetty maa ja kansa.

   1. Suomi joutuu vielä pelastamaan Ruotsin muslimien valloitettua sen. Suomi kuittaa näin talvisodan ja jatkosodan velan ja avun tällä. Taistelusta tulee lyhyt mutta verinen. Uusruotsalaiset pakenevat keski-eurooppaan kun huomaavat ensiuhon jälkeen että Suomalaisten kanssa ei ole pelleilemistä. Kuten eräs muukalailegioonan soturi on sanonut, ei arbeista ole sotimaan, tosipaikan tullen he heittävät aseet menemään ja pakenevat kiljuen käsiään villisti heiluttaen. Suomesta tulee pohjolan johtava valtio joka laittaa asiat järjestykseen ja heittää muslimit helvettiin.

    1. On totta että arabeilla ei ole mitään muuta kuin ylimaallinen uho eikä hajuakaan sodankäynnistä. Sen on pieni mutta äärettömän voimakas Israel näyttänyt monta kertaa.

     Aikoinaan Nasserin johdolla arabit riitaantuivat jo siitä miten Israel ja varsinkin Jerusalem jaetaan sodan jälkeen. No kaikki tietävät miten siinä kävi moninkertaisesta miesylivoimasta huolimatta 🙂

 3. NYT RIKASTUMAAN LAPSILISILLÄ JA KAIKILLA MUILLA AVUSTUKSILLA AASTA ÖÖHÖN ! sanoo:

  Jos Ruotsin KELA olisi reilu niin se valistaisi miehiä että kannattaa pitää neljää nuorta ei-virallista vaimoa ja vaihtaa heidät heti nuorempiin kun lapsilisän tulo lakkaa. Jokaisen vaimon kanssa pitää tehdä nin paljon lapsia kun vain ehtii ja pimpura sietää. Siitä hallitus tykkää!

  Ai eikö tykkää? No miksi sitten mahdollistaa kaiken sen mädätyksen mitä Ruotsissa tapahtuu 24/7?

  1. Perheen lapsilisä on Ruotsissa hieman suurempi kuin Suomessa, mutta Suomessa yksinhuoltajan lapsilisä on taas ruotsalaista tukea suurempi – ruotsalaisella sivustolla ei lapsilisän kohdalla erikseen ainakaan kerrota yksinhuoltajakorotuksesta. Ruotsin ja Suomen lapsilisien keskinäinen vertailu ei toki riitä suurimman hyödyn selvittämiseen, vaan pitää vertailla myös eri perhemallien asumislisiä ja muita mahdollisia avustuksia.

   Näitä avustuksia ei ole yksinkertaista vertailla. Maahanmuuttajilla lähtömaa vaikuttaa tukioikeuteen myös. Jos vertaillaan vain Suomea ja Ruotsia kantakansalaisten kesken, ei kummassakaan maassa lapsilisillä tai lapsiperheiden tuilla pääse rikastumaan, ovathan menotkin sitä suuremmat mitä useampia lapsia perheessä on. Ruoka, vaatteet ja harrastukset maksavat. Asumisen ja muun elämisen hintatasoissa on pieniä eroja maiden sisälläkin.

   Viralliset lapsenhuoltajat, joita lapsella Ruotsin lain mukaan voi olla vain kaksi (olipa kyseessä sitten eronnut pari tai avio-/avoliittossa oleva pari tai rekisteröidyssä parisuhteessa oleva pari), voivat jakaa lapsilisän puoliksi molempien tilille. Rahojen jakaminen pitää olla sovittu yhteisesti ja hakemus jaosta pitää olla yhdessä tehty ja molempien allekirjoittama. Jos yhteistä hakemusta ei ole, vakuutuskassa tekee selvitystyön, kenelle lapsilisä kuuluu perustuen lapsen asuinpaikkaan jne.

 4. Näitä ruotsalaisia ihmeitä ja suomalaisiakin pitäisi
  kääntää ainakin englanniksi että laajempikin yleisö
  isojen vetten takana pysyy kärryillä.

  Kyllä nyt harmittaa, ettei tullut päntättyä ruotsia
  koulussa paremmin 🙂 Kerrankin olisi ”kouluruotsista”
  hyötyä!

  Jos joku sveduntaitoinen ottaa tästä onkeen, niin
  käännöstyö pitää sitten tehdä äärettömän huolellisesti
  ettei vastapuoli pääse käyttämään pilkunnussinta-
  taktiikkaa eli kielen on oltava 100% oikein asiayhteydet
  mielessä pitäen.

  Käännökset pitää sitten toimittaa mahdollisimman hyvin
  leviäville sivustoille linkkeineen ja mainita asiayhteydet
  kunnolla.

   1. No jos nuo hullutukset käännetään täysin
    oikein, selitetään kunnolla ja lähdeviitteistetään
    ja sitten toimitetaan sopiviin käsiin, kuten PJW,
    BPS, Milo, Rebel Media, jne. niin eiköhän sieltä
    löydy ruotsinkielentaitoisia tai edes tarkistavat
    googlekääntäjällä.

    Sitten jos homma lähtee leviämään ja valtamedia
    siellä alkaa ”faktantarkistelemaan”, niin luulisi
    menevän perille. Esim. FOX-kanava voisi napata
    näistä kiinni ja silloin homma saattaisi päätyä
    jopa itsensä Trumpin pöydälle 🙂

    Tässä olisi yksi keino millä saisi ilmaiseksi tehtyä
    aika isoa vahinkoa pohjoismaisille suvakeille ja
    miksei myös koko EU:lle.

    Tai sitten näitä voisi paketoida iivanoille ja antaa
    vaikka FSB:n levittää sanomaa omalla koneistollaan.
    🙂

    Jotain isoja vastatoimia suvakkien ja valtamedian
    hulluudelle on tehtävä! Ja kaikki tämä siis täysin
    ilmaiseksi ja laillisesti, vain pientä vaivannäköä
    vaatien.

    1. Olisi parempi kutsua joku ammattitaitoinen maahanmuuttokriittinen journalisti tänne näitä asioita kaivamaan yhdessä täkäläisten kykyjen kanssa.

     1. Eiköhän sellaisia vielä saada ajan mittaan.

      Yhteistyö jonkun merkittävämmän ulkomaisen
      natsimedian kanssa pitäisi saada käyntiin.

      Sitten vaan pikakoulutetut kotimaiset kuvaajat
      taltioimaan Suomen tapahtumia ja filmit
      yhteistyökumppanille joka leikkaisi niitä tarpeen
      mukaan.

      Tilastotiedoista voi kiistellä loputtomiin ja vääntää
      niitä kuin muovailuvahaa – videotallenteita
      ”faktantarkistajien” onkin sitten vaikeampi selitellä
      parhain päin!

      Kuva pohjoismaisesta ”toimivasta sosialismista”
      pitää romuttaa totaalisesti ja muuttaa realistisemmaksi:
      kuvaksi holhousvaltiosta jossa elää ja voi hyvin
      Neuvostoliittolainen kansan simputus.

      Tässä on vuosien varrella moni rikastus- ja
      simputustapaus Suomessa jäänyt täysin ilman
      kansainvälistä huomiota…

 5. Onko sulhanen yhä terroristina, vai kirkumassa Kreikan pakolaisleirillä? Meinaan vaan että kuinka lapsi, joka asuu vanhempiensa luona voi olla naimisissa. Oletan että lapsi otetaan käyttöön heti, kun se on ostettu ja maksettu.

 6. Saakohan kaikki ”ruotsalaislapset” lapsilisää 20-vuotiaiksi? Vai koskeeko se vain rikastavaisia? 😀

  Ja naimisissa olevan lapsilisähän menee tietysti lapsen aviomiehelle? 😉

 7. Kun avioliitto vahvistetaan imaamin ja sukujen sitein se on muslimeilla pätevä. Ei heidän tarvitse vahvistaa missään Ruotsin instanssissa liittojaan. Lapsilisät tulee morsiamen vanhemmille lain säätämään ikään asti eikä viranomaisia kiinnosta jollei liittoa ole vahvistettu Ruotsin maistraatissa. Loisrinnakkaisyhteiskunta ei tietoja luovuta isäntämaansa tahoille vaikka kysyttäisiin. Sama Suomen somaleilla. Rouvat ovat yksinhuoltajia vaikka ovat islamin mukaan tiukemmin avioliitossa kuin kantasuomalainen kristitty. Harva somali on ilmoittanut vihkimisistään ja jos on niin, piankos selviää että yksinhuoltajana saa enemmän rahoja. Ero vetämään kiiruusti ja ukko saa oman harrastuskämpän vielä bonuksena jota voi vuokrata pimeästi jollei ole omaa käyttöä. Tämä sopii myös moniavioliitoille oikein mainiosti mutta käy suomalaiselle veronmaksajalle kalliiksi. Musulmaanien systeemi on meidän lainsäädäntöämme ja viranomaisia ovelampi ja kyllä heille nauru maittaa. Husu vielä lyö Suldaanin kanssa löylyä vittuilemalla säännöllisesti ja mitään ei tapahdu. Ei tapahdu vaikka tämä kaikki on tiedossa ja he vielä irvailevat avoimesti elättävänsä meitä vaatien kunnioitusta ( rispekt on loisellekin tärkeää ) Kelan ja sossun vihervassariakoille tämä sopii eikä heitä haittaa lainkaan miten rahaa käytetään kunhan laki sen sallii. Kelalla tämä kaikki tiedetään mutta koska monikulttuuri on rikkautta jne….Alkaako valjeta, häh ?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.