Jyväskylässä yli-ikäisiä tulijoita urheilutetaan lasten kilpailusarjoissa

0
2987411.jpg
30.3.2018

Jyväskylässä järjestettiin toissaviikolla koulujenväliset sulkapallon mestaruusottelut. Ylläolevassa kuvassa poseeraavat Keskisuomalaisen 24.3.2018 julkaistun jutun mukaan kolmasluokkalaisten (3.) poikien palkitut pelaajat.

Luultavasti pitkän pojan ikä tiedetään, koska Suomessa tehdään ikätestauksia. Todennäkäisesti kyse on siitä, että hän on koulutaidoiltaan vuosikausia suomalaisia lapsia perässä ja hänen oppitaso on arvioitu kolmannelle luokalle sopivaksi.

Mutta urheilukilpailuihin ei tällainen henkilö saisi osallistua yli-ikäisenä. Se on todella epäreilua suomalaisia lapsia kohtaan ja toiseksi askeleen lähempänä samanlaista idiotismia, jollaista Ruotsissa harrastetaan.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Jyväskylässä yli-ikäisiä tulijoita urheilutetaan lasten kilpailusarjoissa

 1. Jyväskylässä esim vihreiden kannatus on huolestuttavan suurella tasolla. Siellä on paljon nuoria opiskelijoita jotka luulevat tietävänsä kaikesta kaiken ja menee ainakin 10 vuotta ennenkuin järki alkaa tulla päähän.

  1. Jyväskylän yliopistossa opiskelleena voin vahvistaa sanasi: se meni täsmälleen noin omalla kohdallani. Hyvä niin, sillä kaikille ei kasva aivoja koskaan 😁

   1. Muistan erään työkaverin lausahduksen teinien älynlahjoja: ”Niillä täytyy olla jokin järkipuheen esto aivoissaan.”.

 2. Pääsisköhän 100-kiloisena 30-kiloisten painisarjaan? Tai en tiedä, ehkä sitä tuntisi itsensä jotenkin tyhmäksi… 🤔

 3. Ei ole tuon jätkän syytä, että on laitettu hieman nuorempien ryhmään. Tuli väkisin mieleen maa, jossa potkunyrkkeily on kansallisurheilua, siinäpä lajissa olisi kätevää olla 2 päätä muita pitempi ja 2 kertaa painavampi.

 4. Tämä on malliesimerkki siitä miten Suomalaismiesten RASISMI ja alkoholismi sekä työnteko vaikuttaa sperman laatuun! Katsokaa noita nolon näköisiä, geneettisesti vajaita kääpiösuomalaisia! Aino ratkaisu on tuoda maahan YLIVOISEN LAADUKASTA MUSLIMISPERMAA!! HÄVETTÄÄ OLLA SUOMALAINEN LAHJATON VAJAA HOBITTI !!!!

 5. Sitä se tekee kun maahantulo-olioille syötetään päivästä 1. alkaen kunnon suomalaista kaurapuuroa. Pituuskasvu lähtee huimaan nousuun parrasta ja pippelistä puhumattakaan.

  1. Huikea klassikko! Itsekin palaan juttuun aika ajoin, koska se kuvaa tilannetta niin loistavasti.

 6. Tuo on vaan yli-ihminen..ei valkoisella..arjalaisella oo mitään mahiksiii yli-ihmisiä, rättiksiä vastaan. ei urheilussa, ei sivistyksessä eikä älykkyydessä

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.