Sotapakolaisten asumisyksiköstä pääsiäiskokko Bjuvissa

0
sdltcb4d359-nh-jpg
31.3.2018

Helsingborgin kupeessa sijaitsevassa Bjuvin kunnassa polteltiin pääsiäiskokkoa viime yönä kun sotapakolaiset sytyttivät majoituspaikkansa tuleen.

Palolaitos sai klo 22.50 aikaan hälytyksen, että osa isosta rakennuksesta oli ilmiliekeissä. Kiinteistössä on 5-6 asuinhuoneistoa. Palolaitos teki päätöksen, että se rajaa palon ja antaa syttyneen osan palaa ja se, mikä ei ollut vielä syttynyt säästettiin.

Palo saatiin amuuseitsemään mennessä hallintaan.

Kiinteistö on maahanmuuttoviraston hallinnassa ja sitä käytettiin jonkinlaisena väliasuntona. Toimintaa oltiin lopettamassa, mutta rakennuksessa oli vielä asukkaita. Kukaan asukkaista ei kuitenkaan joutunut vaaraan.

Palo alkoi sisältä, mutta asiaa tutkitaan saadaanko murhapolttotutkimus alulleen. Ketään 3ei ole otettu kuitenkaan kiinni toistaiseksi.

Advertisements

10 thoughts on “Sotapakolaisten asumisyksiköstä pääsiäiskokko Bjuvissa

  1. Unelmanaapurit joka tavalla eli äläbäwäbälää ja kirkunaa ja sitten savua ja kirkunaa sanoo:

    Tässä on iso omakotitalo ilmeisesti remonteerattu 5-6 asuntoa sisältäväksi hotelliksi kehitysmaalaisille. Kannattiko?

    1. Kannatti tietenki,älä nyt semmosta epäile. Vaikka kummallisen tulenarkoja on nämä uusruotsalaisten asunnot, jotka ruotsalaiset veronmaksajat maailmanvallottajille tarjoava ? Mutta tietenki maailmanvallottajia pitää ymmärtää,maailmanvallotus ei ole helppoa tyätä.

  2. Kyseessä lienee ”kehitysmaa-kuurupiilo” jossa sytytetään roskis, patja tms. jonka jälkeen mennään piiloon. Ja kun palomiehet etsivät piilosilla olevia lapsukaisia, niin se joka löydetään viimeisenä, sille taputetaan ja sille hurrataan. Se voitti.

  3. THIS IS the way will be next 10 year’s ,becouse to destroy muslim shit suck in with mothers milk .

  4. Oli varmaan liian kaukana discoista. Täysin ymmärrettävää. Minäkin polttaisin asuntoni jos tietäisin että niin saisin uuden, paremman, ILMAISEN joka on keskellä kaupunkia. Minua ei syytettäisi mistään vaan hemmoteltaisiin kahta kovemmin kun minä voin niin niin huonosti.

  5. Kätevin ja turvallisin kaikille osapuolille olisi asuttaa tarvitsijat Solifer- matkailuvaunuihin ___ niitähän tunnetusti ei edes palokunta saa syttymään !!!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.