Tukholmassa raiskausyritys keskellä kirkasta päivää vilkkaalla kauppapaikalla

0
Kuvakaappaus 2018-03-31 17-21-28.png
30.3.2018

Pitkäperjantain iltapäivällä tehtiin Tukholman Brommassa merkillinen päällekarkaus. Naisen päälle käytiin keskellä kirkasta iltapäivää hyvin yleisellä paikalla ja yritettiin suorittaa raiskausrikos.

Nainen oli jalan liikenteessä ja hän puhui puhelimeen, kun toistaiseksi tuntematon mies kävi naisen kimppuun. Mies kaatoi naisen maahan ja yritti väkisin riisua tämän vaatteita. Teko kuitenkin keskeytyi ja mies poistui paikalta. Uhrin kanssa puhelinyhteydessä ollut sisko kuuli jonkinlaisia tappelun ääniä puhelimen välityksellä ja hälytti poliisin. Poliisi oli nopeasti paikalla ja uhri toimitettiin sairaalaan.

Poliisi alkoi heti tapahtuman jälkeen haravoida aluetta koirien ja helikopterin avulla, mutta ketään ei toistaiseski ole otettu kiinni.

Teko on siinä mielessä hyvin kummallinen, että tapahtumapaikan välittömässä läheisyydessä Ulvsundan teollisuusalueen kupeessa on useita isoja automarketteja kuten Bauhauss ja City Grossist, joiden parkkipaikat olivat tekohetkellä täynnä autoja. Tekijä ei siis välittänyt yleistöstä vaan yritti suorittaa raiskauksen vähät välittämättä yleisöstä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Tukholmassa raiskausyritys keskellä kirkasta päivää vilkkaalla kauppapaikalla

  1. Jos paikka on hyväksi havaittu raiskauspaikka. Silloinhan sitä pitää käyttää ympäri vuoden.

  2. Pistäkää nyt äkkiä alennusmyyntiin jonkunlainen tekotoosa että pääsevät himoistaan rauhaan. Ja raiskaajamatut ulos maasta tekotoosineen.

  3. Geeliläpsyn oli vain pakko saada pussit tyhjäksi, naisen olis pitänyt edes vähän ymmärtää kestävyysvajeenkorjaajan tarpeita.

  4. Normimeininkiä sweduissa, poliisilla kädet täynnä vihapuhejuttuja ja alaikäisten raiskausjuttuja. Kumpi on tärkeämpi taitaa olla netissä valittavat helpompi kohde. Raukat. Raiskareilta munat veks….

  5. Näinhän se menisi, jos olisimme eläimiä. Minkä johtopäätöksen tästä voi tehdä?

  6. Naisten alistaminen ja dissaaminen näkyy tällaisten tekojen muodossa; ja tämä tulee heidän ”uskonnostaan”. Tekijä ei siis ollut mikään radikaali vaan ihan tavallinen porukkansa edustaja.

  7. ”Tekijä ei siis välittänyt yleistöstä vaan yritti suorittaa raiskauksen vähät välittämättä yleisöstä.”

    Tiedoksi toimitukseen: jos tekijä ei välitä yleisöstä niin hän vähät välittää siitä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.