Internetsin juttusarja Turun terrori-iskuista, osa 6: Turun terroristin manifesti

0
2.4.2018

Mediassa on ollut paljon puhetta tämän teron manifestista. Manifestia en julkaise kokonaan, koska täällä Hommassa ei suvaita vihapuhetta ja törkeää kiihottamista kansanryhmää vastaan, vaan tämä on kunniallinen palsta.

Poliisi on todennut sen teron kirjoittamaksi käsiala-analyysillä ja se löytyi Kauppatorin kulmalta teron laukusta, Jehovantodistajanaisen ruumiin vierestä. Siis se oli kirjoitettu ruutuvihkoon teron kertoman mukaan noin kello 12. Iskupäivänä hän siis kuvasi Brahen puistossa sen puheeksi kahdelle videolle noin tuntia ennen iskua ja lähetti sen Telegramin Daesh-ryhmiin ennen kuin alkoi murhaamaan.

Lisää tästä manifestista voi lukea helpoiten siten, että käytätte selaimen hakutoimintoa niin tekniikka etsii ne kohdat noista kuulusteluista. Ja syytteestä.


Manifesti itsessään on tärkeä todiste ja tärkeä seikka on sen lähettäminen Daesh-ryhmiin. Se on melkein kokonaan kopioitu yhden imaamin puheesta ja väliin on tero itse lisäillyt kohtia koraanista. Manifestista on käännös, siis paperisesta ja sitten on käännös myös niistä kahdesta videosta. Tuossa syyttäjän johdantokappaleessa on kolmen asiantuntijan lausunnot siitä (1+2, ei kokonaan) sekä kääntäjä-tutkijan kommentteja tai tulkintaohjeita.

Manifesti on hyvin pitkälti vihapuhetta ja aivan sekavaa koohotusta. Tässä muutama näyte ja kommentteja näistä pätkistä.

Lainaus käyttäjältä: Turun teron manifestista

Totuudenmukaisin puhe on Jumalan sana ja paras tie on Muhammadin tie, rauhaa ja rukoukset olkoon hänen päälleen. Pahimmat asiat ovat keksittyjä. Jokainen keksitty asia on harhaoppi. Ja jokainen harhaoppi vie pois oikealta tieltä. Ja oikealta tieltä eksyminen vie helvettiin.

Tämä on sieltä helpoimmasta päästä, suurin osa on sekavaa tai erittäin sekavaa. Tästä kyseisestä kappaleesta on Helsingin yliopiston kääntäjä-tutkia tarkentanut eli siis selittänyt auki sen mitä me ”kuffarit” eli vääräuskoiset emme tajua. Tuo ”pahimmat asiat ovat keksittyjä” siis asiantuntijan mukaan, että ”ajatellaan, ettei Islamia saa muuttaa ja että kaikkia pitää tehdä kuten Muhammadin aikana.”

Lainaus käyttäjältä: Turun teron manifestista

Jumalalle valitamme kansoista, jotka ovat kiinnostuneita vain jalkapallo-otteluista.

Oli pakko laittaa tämä, kun olen kuullut potkupallon olevan se avain kotouttamiseen.

Lainaus käyttäjältä: Turun teron manifestista

Länsi julistaa intellektuaalisen sodan, joka iskee eniten naisiin. He tekevät parhaansa tehdäkseen Musliminaisesta alastoman. Lännessä ajatellaan Niqabia takapajuisena ja sektaarisena asiana.

Saatte tulkita ihan itse.

Lainaus käyttäjältä: Turun teron manifestista

Kiusaus! Kiusaus on vakavampi kuin tappaminen! Turvaudun Jumalaan paholaisesta.

Video on siis kuvattu Brahen puistossa. Asiantuntijan mukaan tässä kohtaa viitataan siellä sillä hetkellä ohikulkeviin naisiin.

Välissä menee sanat sekaisin, välillä pyydetään apua yläkerrasta, sekavaa koohotusta.

Linkki Hommalle:

https://hommaforum.org/index.php/topic,125342.60.html

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.