Taas raiskauksen yritys Tukholmassa – kuudes viikon sisällä

0
Kuvakaappaus 2018-04-02 19-14-25.png
2.4.2018

Raiskausilmoituksia tippuu Tukholman poliisille urakkatahdilla. Tänään iltapäivällä yritettiin raiskata nuori nainen Vasastanissa Norra Stationsgatanilla. Tapahtuma-aikaan klo 15.00 nurkilla liikkeellä oli paljon ihmisiä.

Nainen oli mennyt kerrostalon portista sisälle talon sisäpihalle kun entuudestaan tuntematon mies oli luikahtanut samalla ovenavauksella sisälle. Samalla hetkellä mies oli käynyt naisen kimppuun yrittäen lukita tämän kädet ja riisua vaatteita. Nainen alkoi kirkumaan ja potkimaan, joten päällekarkaaja menetti tilanteen hallinnan ja poistui juosten paikalta.

Poliisi etsii nyt noin 30-vuotiasta tummahiuksista ja partaista miestä, joka puhui ”huonoa englantia”. Tapahtuma kirjattiin raiskauksen yrityksenä. Ilmoitus on nyt kuudes viikon sisällä.

Polisen

Advertisements

13 thoughts on “Taas raiskauksen yritys Tukholmassa – kuudes viikon sisällä

 1. A.Stubbin mukaan Ruotsi on maailman vaurain ja turvallisin maa. Ei ainakaan siltä vaikuta näiden juttujen perusteella, ja nämäkin uutiset on vain jäävuoren huippu.

 2. Kevättä ilmassa kun kantaruotsalaiset taas ovat kontrolloimattoman kiimansa vietävissä. Ovelasti ovat Lennartit ja Sven-Åket värjänneet tukkansa, antaneet parran kasvaa sekä hämäävät puhumalla huonoa Englantia. Ja taas rasistit tietenkin syyttävät muslimeita.

 3. Kultamunat ovat siis jo ottaneet Ruotsin valtansa alle. Ja siksi heillä on oikeus islamin nimessä raiskata jo keskellä päivää. Tukholman kalifaatissa ei valkoiselle miehelle ja naiselle sympatiaa heru. Ja se näkyy yleisenä käytöksenä kultamunien puolelta.

  Ruotsi on epäonnistunut pahasti ottaessaan yhteiskuntaansa näitä pakolaisia. Mutta vieläkään sitä ei haluta tunnustaa.

 4. Annan vaimoni pakolaisten käyttöön.Yhdessä vaimoni kanssa näin päätettiin tehdä.

 5. Naapurimaassa se vaan monikulttuurisuus kukoistaa.Toivottavasti ovat nyt sitten onnellisia ja nauttivat.

 6. Psykiatrian ylilääkäri Stefan Krakowski kirjoittaa juuri tänään ruotsalaisen yhteiskunnan alamäestä, typeryydestä, naiviudesta, tasonlaskusta, vaatimuksien puutteesta jne. Juttua on jaettu melkein 12.000 kertaa tänään! Paavo kääntää, eikö. Tiesittekö mm että vielä vähän aikaa sitten pystyi yksintuleva ”lapsi” vaatimaan valtiolta 50.000 kr l a p s e n e l ä k e t t ä valehtelemalla toisen tai molempien vanhempien kuolleen. Siis joku 35- vuotias 15- vuotiaana esiintyvä Mohammed tai Alireza…

  https://www.expressen.se/debatt/var-svenska-kravloshet-gor-oss-alla-till-forlorare/

 7. Syiden pohtiminen olisi pikkuisen sama, kuin tilata putkimies ropaamaan allaskaappiin ja sitten hämmästellä toisen bersvaon paistetta. Raiskaajat on tilattu, niille maksetaan hommasta ja lisää tulee kaiken aikaa kutsuttuna.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.