Tukholmassa tehty viisi raiskausta tai sen yritystä viikon aikana

0
2.4.2018

Tukholman raiskausvyöryrykseen voidaan lisätä vähemmän uutisoitu tapahtuma viime maanantailta, jolloin Arlandan lentokentän kupeessa sijaitsevassa hotellissa raiskattiin kaksi nuorta naista.

Naiset tekivät ilmoituksen ja hotellin check-in-listan avulla poliisi pystyi jäljittämään kaksi miestä, jotka otettin kiinni viime keskiviikkona. Molemmat miehet, 19 ja 23 vuotiaat, vangittiin perjantaina epäiltynä raiskauksesta. SVT:n uutisten mukaan miehet kiistävät rikoksen. Muuten poliisi ei kerro tapahtumasta enempää. Tietojen mukaan Maahanmuuttovirasto vuokraa sotapakolaisille muutamia huoneita kyseisestä hotellista.

Tukholman alueella on tapahtunut viikon aikana viisi raiskausta, joista yksi jäi raiskauksen yritykseksi.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

3 thoughts on “Tukholmassa tehty viisi raiskausta tai sen yritystä viikon aikana

  1. Ne naiset ne naiset varieteen.. no miksiköhän naikkoset menevät tiettyihin hotelleihin.. jotain ehkä etsimään elämäänsä. Ja sitä myös saamaan.
    Kyllä on yksinkertaisen läpinäkyvää, mutta kun on lusikalla jaettu, niin ei voi kauhalla vaatia. Järkeä siis.

  2. Kun raiskaushotellin maine kunnolla leviää, tulee joka huone täyteen sotaorpoja aikuisia lapsipakolaisia. Käyttöaste 100% ja tulos nousee. Innovaatio! Firma, joka mainostaa pakolaisystävällisiä hotelleja. Soppariin kohta, ettei hotelli voi nostaa syytettä, ellei muslimeja tulekaan esim susien ja karhujen pelossa. Toinen innovaatio! Pakolaisista koulutetaan myynninedistäjiä, jotka kertovat rauhallisessa lähtömaassaan jännittävistä safareista, joilla vietellään lapsia ja naisia. Muslimeja pitää houkutella lisää, muuten tulee konkurssiaalto suunnaton.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.