Tukholmassa useita puskaraiskauksia pääsiäisen aikana – kaikki julkisilla paikoilla

0
Kuvakaappaus 2018-04-01 23-03-06.png
2.4.2018

Tukholman alueella on tapahtunut muutaman päivän aikana useita raiskauksia tai sen yrityksiä. Pitkäperjantaina yritettiin raiskata nainen Brommassa keskellä kirkasta päivää vilkkaalla ostoskeskusalueella parkkipaikalla.

Eilen sunnuntaina pääsiäispäivänä raiskattiin iltapäivällä klo 14.40 aikaan nuori nainen lenkkeilyalueella Norra Djurgårdenissa. Sivullinen löysi naisen maasta ja hälytti paikalle poliisin ja ambulanssin. Tekopaikka on yliopistollisen puutarhan välittömässä läheisyydessa Frescatissa ja ympäristössä on ollut paljon ulkoilijoita tekoaikaan.

Nainen toimitettiin sairaalaan ja poliisi eristi alueen teknistä tutkintaa varten, mutta iltaan mennessä ketään ei oltu otettu kiinni. Poliisi ei kuitenkaan kertonut tiedotteessaan yksityiskohtia. Tekoa tutkitaan törkeänä raiskauksena.

Niin ikään sunnuntai-iltana raiskattiin toinenkin nainen Tele2-areenalla jalkapallo-ottelun aikana. Nainen otti yhteyttä pelin aikana poliisiin ja kertoi, että hänet raiskattiin pelin aikana naisten vessassa. Uhri toimitettiin sairaalaan ja poliisi tutki tapausta paikanpäällä sen mitä pystyi.

Tapahtuma-aikaan Tele2-areenalla pelattiin Allsvenskanin ottelua Hammarby vs. Sirius ja paikalla oli tuhansia ihmisiä. Tekoa tutkitaan törkeänä raiskauksena, mutta ketään ei ole toistaiseksi otettu kiinni epäiltynä teosta.

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

24 thoughts on “Tukholmassa useita puskaraiskauksia pääsiäisen aikana – kaikki julkisilla paikoilla

 1. Näin se islam valtaa tilaa. Ei ole enää mitään tarvetta tekeytyä vääräuskoisten svennehorien ystäväksi päästäkseen raiskaamaan. Seuraava askel on jo otettu. Tästä se lähtee. Tämä on meillä Suomessakin kohta.

  1. Perkeleen globalistit ja viherstallarikommarit, ovat tieten tahtoen tuhonneet rauhalliset, turvalliset ja onnelliset hyvinvointiyhteiskunnat.

   Nyt on jäljellä enää tuhnuinen kalifaatin alkukyhäelmä, josta jonain päivänä ulostautuu aito Bascastan.

   Tätä moni lähti pakoon ja nyt se tuotu tänne.

   1. Nimenomaan ”tuhnuinen” on oikea sana kuvailemaan nykytilaa. Musta tukkaa, viiksiä, partaa ja äbäläwäbälää joka puolella melko yhtenäisesti pukeutuneina kuin jokin siviiliarmeija. Sitä on tullut vieraaksi omassa asuinmaassaan. Entinen talven valkeus ja kevään raikkaus on vaihtunut tuhnuun joka leijailee kaiken yllä, mikään ei ole niinkuin ennen eikä enää hauskaa, kaikessa on jokin ”aber”: joutuuko sinne kävelemään, onko silloin jo pimeää, onko pakko mennä keskustan kautta jne.

  2. Negroidit, arabit, aasialaiset. Pelkästään islamista kailottaminen antaa suppean kuvan ongelmista.

  3. Ja niin kauan kuin opettajat ja muut valistajat kertovat lapsille, että ihmiset ovat kaikkialla samanlaisia, entinen meno jatkuu ja lievien rangaistuksien takia jopa kiihtyy. Kukaan ei takuulla ota vastuuta yhdestäkään raiskauksesta, varsinkin jos aivopesty tyttö on lähtenyt vapaaehtoisesti mukavalta tuntuneen suklaasilmän mukaan.

 2. Tunnen joka päivä surua siitä millaiseksi yhteiskunta on muuttunut. Ilo on poissa. Koko ajan saa miettiä ja olla varuillaan, silmät niskassa. Metrossa ja bussissa istut selkä seinää vasten ettei kukaan pääse yllättämään. Tytöt eivät ole vielä oppineet ettei yksin kannata kulkea, sikälimikäli ei ole aseistettu.

 3. Muslimit kunnioittavat alempiarvoisia tarjoilemalla pääsiäismunaa, suklaalla tai ilman. Virpomispalkkiotakaan eivät aina tohdi nostaa. Munakulttuuri on rikkaus.

 4. No kukin kansakunta valitse tiensä ja tämä on Ruotsin tie. Älkää valittako jos olette sallineet että maanne miehittää raiskaajat. Teidän pitää vain alistua ja mennä kohtalonne viitoittamaa tietä maaliin asti. Naisten asema tulee vielä monikerroin hakalammaksi, tämä raiskausaalto on vain jäävuoren huippu siitä mitä on odotettavaissa. Moniko nykyaikainen kansakunta on tehnyt näin nopean itsemurhan ja oman identiteettinsä tuhoamisessa, ei tule heti mieleen. Varmaan suurempi äläkkä nousisi jos muslimit yrittäisivät kieltää vaikkapa hapansilakan kuin että naisten itsemääräämisoikeutta yritettäisiin rajoittaa.

 5. Aiemmin on uutisoitu, että kyselytutkimuksen mukaan (muistaakseni) selkeä enemmistö ruotsalaisnaisista ei liiku pimeällä ulkona. Nyt täytyy kivikovana ruotsalaisvastauksena ilmeisesti lopettaa ulkona liikkuminen kokonaan.

  Jalkapallo-ottelussa tapahtunut raiskaus voi olla kantiksen tekosia, muut eivät. Mutta isossa kuvassa etnohelvettien leviäminen jatkuu kovaa vauhtia kohti Tukholman keskustaa – kuvituskuvan kartassa on ydinkeskusta jo kivasti haarukoitu. Ja nyt ollaan vasta menossa rospuuttokauteen – eipä tarvitse olla Nostradamus tajutakseen, että edessä on aivan helvetillinen kesä. Varmana lopun merkkinä suomalainen ylikomisario kertonee, että Tukholman keskusta, aiemman Rinkebyn sijaan, on ihan turvallinen – hän on kuitenkin itse kävellyt siellä, eikä tullut ”katulapset” puukolla hakkaamaan, eikä kukaan ajanut rekalla yli, joten tilanne on hyvä.

  Maria Petterssonia alkaa muuten olemaan jo ikävä: Mitenhän multikultipalvonnalle ja ongelmankieltämykselle kuuluu tänä päivänä? Kuinka moninkertaisiksi raiskaus- ja muut rikostilastot voivat tärähtää uskon horjumatta? Juttusarja eri kaupungeissa poliisien vetämistä lenkkiryhmistä olisi raikas lisä urhelilusivuille!

  1. Vaikka siis suurin osa naisista pelkää liikkua yksin pimeällä, silti Ruotsidemokraattien kannatus naisilla on vain 15,2%, kun miehillä 28,9%. Eikö naiset tajua mistä turvattomuus johtuu vai onko ne niin feminismin aivopesemiä että kuvittelevat kaikkia miehiä yhtä potentiaaliseksi raiskaajiksi? Batiikkinoidilla tietysti omat motiivit. Naiset pilasi Ruotsin. Paitsi Mona Walter, siltä löytyy muna(sarja)a.

  2. Kyllä poliisi olis ilmoittanu, jos jalkapalloottelun raiskaaja olis ollut valkoinen hetero :Jos valkoisen raiskaajan ilmoittaa ilmoittaa tiedoitusvälineissä,sehän ei ole rasismia.

   Ei se raiskaus mustaltakaan mieheltä niin nopeasti käy ,vaikka sitä on harjotellukki,että eikö raiskattu kerkeä ihonvärin nähä.

  3. Pari kesää sitten Ruotsin läpi kulkeneella reissulla halusin nähdä omin silmin Malmön Rosengårdin. Vain muutama ihminen oli liikkeellä ja kaikkialla rauhallista. Sitten tajusin: oli vasta aamupäivä, ramadanin aika ja kaikki tietysti nukkumassa ja toipumassa yöllisistä mässäilyistään. Maria Pettersonilla lienee ollut samanlainen vierailu kyseisessä paikassa.

   Olisi kiva tietää hiukan Rosengårdin historiasta; maahanmuuttajat ja turvapaikanhakijat asutetaan ruusutarhaan…

 6. Raiskaava valkoinen tai hiekkaähly pitäisi aina tuomita kuolemaan teon varmistuttua dna:sta.

  Tuomi olisi hirtto kuolemaan asti omista munistaan.

  Tuloksena räjähdysmäinen lasku raiskausrikoksissa.

  Mutta eihän tälläinen käy meille lännen velliperseille.

 7. Ameriikan malliin mennään, kannattaa se tussari oikeasti hankkia.Pippurikaasukin on tehokas ja voisi joku aloitteen tehdä sen laillistamiseksi, kuten on muissakin eu-maissa laillista. Onkohan Ruotsissa?

  1. No ei pepparspray tietenkään ole laillista Ruotsissa. Ei täällä saa puolustaa itseään, pitää kääntää toinenkin poski. Tai persposki. Pääasia ettei hyökkääjä loukkaannu tai saa henkisiä traumoja.

  2. Ensimmäisen se pippurikaasu nuilla maahntunkeutuneilla olis,jos se laillistettais.
   Mutta jotaki taskuun sopivaa puolustautumiskeinoa on alettava vakavasti harkitseen hankittavaksi.

  3. Naiset huom! Pieni hiuslakkapurkki ajaa saman asian, kirvelee aivan älyttömästi ja vähään aikaan ei näe yhtään mitään.

 8. Pitääkö nyt tunkea korkki perseeseen ruotsinristeilylle lähtiessä?

 9. Saariston lapset, Kalle Blomqvist, Pippi Långstrump, ah niitä leppoisia kesäpäivien tunnelmia. Aika entinen ei koskaan enää palaa, tilalle on tullut aika etninen.
  Vadelmavenepakolaista koko hela sverige.
  Ehkä tytöt oppivat, kun kaikki kaverit ympäriltä on läpikäyty, ja oma vuoro olisi seuraavana.
  EIhän mulle mitään tapahdu, lopeta jo mutsi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.