Afgaani uhkasi tappaa jos ei saa omaa asuntoa – ja sai sen

0
Kuvakaappaus 2018-04-03 11-00-58
3.4.2018

Muuan sotaa, vainoa ja kidutusta paennut afgaaninuorukainen menetti hermonsa kun ei saanut omaa asuntoa. Siitä seurasi, että mies uhkasi tappaa. Siitä taas seurasi Umeån käräjäoikeudessa pieni nuhtelutuomio. Ja siitä taas oma asunto.

Tapahtumat alkoivat rullaamaan omalla painollaa joulukuun 11. päivä viime vuonna kun Afganistanin kansalainen, vuonna 2000 syntynyt Abdolali Mohammadilla oli tapaaminen sosiaalitoimen kanssa. Abdolali oli pikkuhiljaa tullut miehen ikään eli täysi-ikäiseksi ja hänelle suunniteltiin uutta majapaikkaa. Iso mies ei voinut enää asua lasten orpokodissa.

Sosiaali ehdotti Abdolalille toista majapaikkaa Umeåssa. Paikka oli 18-21 vuotiaille yksintulleille ns. Paloma-koti. Paikka on kaikilla mukavuuksilla varustettu asumisyksikkö, jossa yksintulleet asuvat kahden hengen huoneissa. Tämä ei sopinut Abdolalille. Afgaani nimittäin halusi oman asunnon.

Kun Abdolali sai tietää, että hän joutuisi muuttamaan Palomaan, sanoi hän sosiaalivirkailijoille, että hänellä oli parempi idea eikä tarvitsisi enää sosiaalin apua. Abdolali ilmoitti, että hän aikoo nyt tappaa jonkun, jotta saa oman huoneen – vankilasta. Hän menee kadulle ja tappaa umpimähkään jonkun. Sen jälkeen kidutusta paennut nousi ylös ja otti kassistaan ison leipäveitsen.  Yksi virkailijoista kysyi Abdolalilta, että onko tämä tosissaan. Mies ilmoitti olevansa.

Sosiaalivirkailijat tekivät päällekarkaushälytyksen ja sitä myöten tilanne eteni nopeasti, että Abdolali sai seuraavaksi yöksi huoneen betonikopista.

Umeån käräjäoikeus tuomitsi miehen viime kuussa pieneen 30 tunnin nuorisohoitoon.

Nyt tapahtuman jälkeen Abdolali on päässyt muuttamaan toisen yksintulleen kanssa 45 neliön rivitaloon. Uhkaus kannatti.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

11 thoughts on “Afgaani uhkasi tappaa jos ei saa omaa asuntoa – ja sai sen

 1. En halua osallistua näiden tyyppien syöttämiseen, juottamiseen, asuttamiseen enkä mihinkään muuhunkaan sanoo:

  Idioottimaisten päätösten tekijöille pitää antaa potku perseeseen ja korvausvaatimukset yhteiskunnan yleisen hyvinvoinnin vahingoittamisesta.

  1. Ehkä ne päätöksentekijät kaikki kuitenkaan ei ole ihan idiootteja,mutta kukapa ei pelkäis miestä joka uhkailee leipäveitsellä ?
   Asunnon minäki olisin luultavasti antanu ja kaupungin parhaalta paikalta.

 2. Nuori afgaanikin tietää, toisin kuin pullamössöpottunokat, miten maailma pyörii: väkivallalla tai sen uhalla. Kuten vanha sanonta menee: Mihin 200 kiloinen gorilla istuu? – minne sitä huvittaa. Tietyissä asioissa joko käytät väkivaltaa, tai olet sen kohteena.

 3. Taitaa ruotsistanissakin olla asunnottomia kantiksia.Heidän kannattaa ottaa oppia parempien ja rikkaampien kulttuurien toimintatavoista niin ei tarvitse pakkasessa värjötellä.

 4. Mutta täysin privaatti panokoija jäi kuitenkin saamatta kun joutuu jakamaan rivarin toisen tyypin kanssa. Eihän tämä käy laatuun kuin väliaikaisena ratkaisuna. Kyllä kunniavieraan pitää saada täydellinen yksityisyys koska takana varmasti ahdistavia kokemuksia tms. umpipaskaa satujuttuja. Ruotsilla on edelleen runsaasti parennettavaa ylhäisten vieraidensa kohtelussa. Kai sosiaaliviranomaiset antoivat runsaat jizyabonukset lepyttelyksi ettei puukkovierailu toistu jo ensikuussa ?

 5. Eiköhän svenssonit ala jo oppimaan ,että Afgaani on nykään Ruåtsin ylähäistöä ,jota kuuluu kohdella kuin kuninkaallisia..

 6. Ei pitäisi sääliä sosiaalivirkailijaa, mutta säälin kuitenkin. Ei kiva työpaikka ei.

 7. Kuten mylläri sanoo swedun uuntisissaan, niin näille tulokkaille ei sanota ”ei”, tai alkaa tapahtumaan. He siis alistavat kanta-asukkaat alamaisikseen jopa väkivalloin.
  Myllärin uuntisista afgaanin miehenraiskaus 8:30 videon kohta
  https://www.youtube.com/watch?v=pMvwrg8aXmE

  Näin valta kaapataan maahanmuutolla. Myllärin swedun uuntisten Videon kohta 8:26-12:50

 8. Muhamadi paska sun paika on sikojien kansa ,kvvii,kvvii,ruk,ruk,ruk,+bekoni joka päivä .

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.