”Lopettakaa vihaaminen niin voitte paremmin”

0
tphakijatsaunassa_hg__503_uu1
3.4.2018

Ruotsalainen sosiaalidemokraatti Birgitta Danielsson kertoo Aftonbladetin mielipideosastolla, että kun ihminen lopettaa islamin vihaamisen elämä muuttuu paremmaksi. Birgitta puhuu kokemuksen syvällä rintaäänellä.

Birgitta kertoo työskennelleensä vuosina 1973-2013 useissa Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan maissa kuten Marokossa, Jemenissä, Egyptissä, Libanonissa, Jordaniassa ja Syyriassa.

– Kokemukseni näistä maista tekevät sen, että en voi millään muotoa ymmärtää teitä, jotka vihaatte. Olen näissä maissa kohdannut mitä suurinta arvostusta ja ystävällisyyttä. Minulle on aina osoitettu vierasvaraisuutta, Birgitta kirjoittaa.

Rouva kertoo, kuinka on nauranut, toisinaan itkenyt, syönyt valtavat määrät hyvää ruokaaa, saanut upeita lahjoja ja ennenkaikkea apua silloin kun sitä on tarvittu.

– Olen tehnyt kävelylenkkejä Rabatissa, Ammanissa, Damaskoksessa, Kairossa ja Alexandriassa, usein yksin ja kaikkina vuorokauden aikoina. Näinä aikoina minua ei ole koskaan ryöstetty, pahoinpidelty, raiskattu tai muutenkaan seksuaalisesti ahdisteltu. Enemmän ahdistelua koin 70-luvulla kreikkalaisen pomoni toimesta, Birgitta todistaa.

Sen jälkeen Birgitta kirjoittaa kaunein sanakääntein kuinka häntä on autettu ja kuinka on tavannut arabimaailmassa paljon miehiä, joiden elämäntehtävänä on saada arabimaailmaan paremmat oikeudet naisille. Jotkut asiat ovat Birgitallekin selvinneet:

– Naisten suurin tehtävä on olla puoliso ja äiti, miesten tehtävä on hallita yhteiskuntaa. Jumala loi meidät erilaisiksi, jokaisella on oma tehtävänsä. Jos naiset yrittävät muuttaa luonnonlakeja tulemme vain onnettomiksi, Birgitta avaa asiaa.

Puhuttiinhan samasta asiasta Ruotsissakin 50-luvulla.

Birgitan mielestä on tärkeää ymmärtää, että muslimit ovat erilaisia. Muslimeissa on samanlaisia fanaatikkoja kuten meissäkin, mutta Birgitan mielestä on tärkeää ymmärtää, että fanaatikkoja on vain hyvin vähän. Muslimeja on 1,6 miljardia eli 23 % maailman väestöstä. Heistä vain vain pienen pieni joukko on fanaatikkoja.

– Mutta koska vihaamme muslimeja yleisesti sitä pahemmaksi kuilu välillämme muodostuu.

Birgitta lopettaa silmiä avartavan kirjoituksensa sanoihin:

– Teille kaikille, jotka vihaatte; jos ette voi viettää pidempää aikaa jossain islamilaisessa maassa, ja oppia tuntemaan kuinka ystävällisiä ihmiset siellä ovat, kai voitte edes hakeutua lähimpään moskeijaan tai islamilaiseen kulttuuriyhdistykseen? Niitä on kaikkialla ja he ottanevat teidät mielellään vastaan. Puhukaa, kyselkää, kuunnelkaa, juokaa kahvia. (Toim.huom. ja opetelkaa uimaan)

– Avatkaa mielenne jos ette halua avata sydäntänne. Teidän ei tarvitse rakastaa islamia. Mutta elämänne on selvästi parempaa kun lopetatte vihaamisen.


 

Olisiko tässä nyt tosiaankin peiliinkatsomisen paikka? Ehkäpä meidän vihaajien mieli on sumpputtunut sinne pimeään komeroon, josta kokemattomuus, ennakkoluulot ja rakastamisen vaikeus tekevät meistä tällaisia vihaajia? Jospa emme vain osaa nähdä maailman kauneutta, jonka osana myös muslimit ovat.

Lukija, avaa siis sydämesi ja opettele uimaan.

 

fgjsfgsfg

Advertisements

20 thoughts on “”Lopettakaa vihaaminen niin voitte paremmin”

 1. ” Naisten suurin tehtävä on olla puoliso ja äiti, miesten tehtävä on hallita yhteiskuntaa. Jumala loi meidät erilaisiksi, jokaisella on oma tehtävänsä. Jos naiset yrittävät muuttaa luonnonlakeja tulemme vain onnettomiksi, Birgitta avaa asiaa.”

  Vaaaarallista tekstiä ruotsalaisen sossuhoratsun suusta. Missä feminismi?! Ai niin, mutta tämä olikin sitä parempaa sovinismia.

 2. Mitä sillä on väliä millaisia auttavaisia ja kohteliaita miehiä Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan maissa on jos MEIDÄN maamme täällä Pohjolassa on täytetty valehtelevilla, yhteiskuntaa hyväksikäyttävillä, aggressiivisillä, kriminelleillä raiskaajamiehillä?

  1. Jette kivaa, kun tummat muslimimiehet palvovat pyteettömästi ruotsalaista typerää blondia ilman taka-ajatuksia.

 3. Väittäisin että kun islamistit lopettaisivat vihaamisen yhdessä juutalaisten kanssa, niin kaikkien maapallon ihmisten elämä muuttuisi paremmaksi. Nämä kaksi ryhmää terrorisoivat ja alistavat muita sekä aiheuttavat sotia enemmän kuin muut yhteensä.

 4. Islam tulee tuhoamaan euroopan teidänlaostenne takia s…tnan sokeat lampaat.

 5. ”Olen näissä maissa kohdannut mitä suurinta arvostusta ja ystävällisyyttä.” jepjep, ja nämä ovatkin täysin tuntemattomia käsitteitä muualla maapallolla. Jonkinlainen islamifetissi eukolla tuntuu olevan.

 6. Mitä ihmettä, eikö islamilaiset vihaakaan kristittyjä ja juutalaisia. Vaan kristityt ja juutalaiset ainoastaan vihaavat islamilaisia. Taas sitä oppi
  uutta.

 7. Islamin paratiisivaltioissa vääräuskoista siedetään jos hänellä on jotain annettavaa mitä ei muuten saisi. Naisoletettu saa tietty vielä erityiskohtelun. Pyyteetöntä kestitystä ei siellä vääräuskoiselle ole olemassakaan vaan kohtelu perustuu johonkin päämäärään tai tavoitteeseen pääsemiseksi. Muslimi on mielinkielin jos tehdään kauppoja tai lipevyydellä voi odottaa tippejä palvelusta. Muslimi nöyristelee jos siitä on etua esim. avustusjärjestön palvelujen saannissa. Muslimiäijä on maailman mukavin tyyppi jos sillä pääsee pesälle. Ei ole mitään taikamuslimeita jotka olisivat erilaisia kuin ihminen muuallakaan. Itsekkäät pyyteet on universaali ilmiö. Vihan tilalle inho ja torjuvuus. Sen muslimit osaavat itsekin kunhan heitä on riittävästi omissa porukoissaan täällä elätteinämme. Kiitollisuus vääräuskoisille mistään on tuntematonta koska kaikki tulee allahilta.

  1. Hieno teksti! Länkkäreillä on suuria vaikeuksia käsittää, että jos he kävelevät dollarikääröjen kanssa ja saavat hymyjä osakseen, se ei tarkoita, että asiat ovat hyvin eikä Fatima itsekään halua päättää mitään omista asioista. Ei tällaiset birgitat opi kuin vaihtamalla heidät kameleihin.

 8. https://www.hs.fi/nyt/art-2000005627136.html

  ”En ajatellut olevan mitenkään oleellista, että auttaja oli turvapaikanhakija. Olin innoissani, koska olin saanut vinkin henkilöstä, joka oli itse nähnyt tapahtumat. Jutun kirjoittamisen jälkeen mietin, että ’Kai tästä joku voi suuttua’”, Härkönen kertoo.

  Eikä Härköselle ollenkaan tullut mieleen sellainen, että ’nyt täytyy löytää maahanmuuttaja äkkiä auttamistoimien mannekiiniksi, jotta voidaan ilmaista, että eivät ne kaikki turvapaikanhakijat/maahanmuuttajat ole pahoja’? Suomalaisia on juuri tapettu ja yksi alkaa valkopesemään heti maahanmuuttajien julkisivua. Se on minusta törkeää. Ymmärrän kyllä, jos jolta kulta palaa hihat täysin.

  No. Minä en vihaa Härköstä ja pidän kaikkia henkeen ja terveyteen käyviä uhkailuja erittäin huonona asiana. En vihaa myöskään ketään yksittäistä muslimia.

  En vain voi hyväksyä sitä, että vieraat tavat, jotka ovat selvästi jotain muuta kuin toivottavia tulokkaita, pesiytyvät maahamme vielä kun näyttää siltä, että maihinnousulle ei ole näkyvissä loppua.

  Siis ei islamilaisia tarvitse erityisesti vihata, jotta voisi olla sitä mieltä, että islamilaisia ei tänne kaivata. Pikemminkin sitä rakastaa ensisijaisesti omaa maataan ja sen kulttuuria. Meidän kulttuurimme ei kaipaa mitään islamilaisesta kulttuurista. Ei kerta kaikkiaan yhtään mitään.

 9. Yhteistoimintahuora.Puheilla ei ole mitään arvoa.Kuten ei ole koko huoralla itselläänkään.

 10. Onkohan Birgitta käynyt katsomassa aviorikoksen johdosta kuolemantuomion saaneiden naisten kivityksiä? Tai raiskausten uhrien (!) kivityksiä? Tai menisi katsomaan edes kotimaansa raiskaustilastoja. Nämä typerät akat eivät tajua, että länsimaissakin on täysin tavallista, että naiset eivät saa kävellä ulkona ilman miespuoleista lähisukulaista. Pankoot kotimaissaan ihanan ymmärtävästi naiset vaikka ketjuilla kiinni seinään, mutta en vain halua samaa ahdasmielistä paskaa tänne. Ja aivan viimeiseksi haluan maksaa siitä!

  Perkele että täytyy vielä keski-iän puskiessa päälle alkaa feministiksikin!

 11. Tekstitetty ranskalaismieskin asui eri Lähi-idän maissa vuosikymmenten ajan. Erona tähän sosiaalidemokraattin, hän ei puhunut omista kokemuksistaan vaan mitä näki tapahtuvan ympäröivässä yhteiskunnassa. Danielssonilla paistaa läpi tunteellisuus ja itsekeskeisyys, minä minä minä. Minä sain lahjoja ja tein kävelylenkkejä ja kaikki oli yhtä kumbayaa. En tiedä missä työpaikassa oli, mutta luultavasti joku lähetystö, avustusjärjestö tai vastaava. Siitä saa ihan vääristyneen käsityksen millaista tavallisen naisten elämä on jossain Egyptissä tai Jemenissä.

  ”Minua ei ole koskaan ryöstetty, pahoinpidelty, raiskattu tai muutenkaan seksuaalisesti ahdisteltu.” No niin kai jos et liiku yksin rupualueilla länsimaisissa kesäkuteissa. Kumma juttu että sitten kun näistä maista on muutettu Eurooppaan niin nämä rikokset ovat ampaisseet pilviin.

 12. Jospa se on pirkolla jäänyt huomaamatta, että miksi siellä, Trumpin sanaa lainatakseni” persreikämaissa ole raiskattu johtuu vain siitä, että seiltä ne kaikki raiskaajat ovat Ruotsissa, Saksassa, Suomessa jne.

 13. Hyväksyn muslimin, joka tuomitsee islamin (edes ne hulluimmat jutut), muttei voi jättää sitä terveydellisistä syistä. Myös sellaisen tapamuslimin, joka ei tiedä mitään islamista. Siihen se taitaa jäädäkin.

  Sitä joka pitää lapsenraiskaamista pyhänä toimituksena vihaan.

  Ai, puhe oli juurikin islamista. Vihaan lähes kaikkea mitä olen siitä kuullut, koska se on pitkälti pahuuden sanomaa. Birgittan mielestä Isis on hyvä juttu, koska se on islamia. Birgitta itse kuitenkin kertoo islamin sijaan muslimeista. Ei ne muakaan raiskanneet ole, joten senkö takia ne ovat meitä jotenkin parempia? Lähtökohtaisesti muslimia pidettävä raiskaajana? Ei se mielestäni mikään hyvä lähtökohta ole.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.