Sharia-lait ongelmina Englannissa

0
SK_MOL_1309_final_200_w-1440x810
3.4.2018

Kuluvan vuoden alussa Iso-Britanniassa tehtiin lakiesitys, jolla pyrittiin jos ei nyt täysin kriminalisoimaan niin ainakin rajoittamaan mahdollisuutta käyttää sharia-lakeja. Eli lienee korkea aika hyväksyä se tosiasia, että muslimimaista tapahtuvan maahanmuuton seuralaisena tulevat myös islamislaisen uskonnon tavat ja lait pinnalle myös länsimaissa.

Yksi konkreettinen esimerkki ovat moni- ja lapsiavioliitot,  jotka ovat jo pitkään olleet Englannissa näkyvä ongelma etenkin pakistanailaisten maahanmuuttajien keskuudessa, jossa niin alaikäiset kuin moninaiset vaimot ovat suuressa suosiossa.

Maaliskuisessa TV-keskustelussa kävi ilmi, että Englannissa jopa 80% muslimiavioliitoista solmitaan sharia-lakien mukaan ilman virallista maan lakien suojaa aviovaimoille ja ilman rekisteröintiä maan virallisiin kirjoihin.

Asianajaja ja islamilaisten perheasioiden asiantuntija Aina Khan puolustaa avoimesti sharia-lakien käyttöä ikäänkuin englantilaisen lainsäädännön jatkona:

– Omien tutkimuksieni mukaan jopa 80% alle 30-vuotiaiden avioliitoista Englannin muslimiperheissä tapahtuu vain sharia-lakien mukaan – ja suunta on kasvava. Sen vuoksi meidän on hyväksyttävä sharia-lakien käytännöt, jotta näille naisille saataisin jonkinlainen turva ja suoja myös näissä tapauksissa.

TV-keskustelussa ei ajatukselle juuri sympatiaa herunut – koko Islamin sharia-laki tuomittiin yksimielisesti naisia diskriminoivaksi ja sen olemassaololle eivät muut keskustelijat halunneet antaa mitään asemaa virallisin englantilaisen lainsäädännön rinnalla.

Seliityksenä näille karmiville luvuille annettiin viranomaisten – kaikilla tasoilla – pelko leimautua rasistisiksi mikäli muslimimaahanmuuttajien asioihin puututtaisiin. Sama ilmiöhän tuli todistetuksi myös äslettäin paljastuneessa jättimäisessä pedofilivyyhdissä, jossa liberaalisesti ajatteleva sosiaalitoimi on vuosikausien ajan ummistanut silmänsä lasten hyväksikäytölle.

Järisyttäviä ilmiöitä – mutta taitaa tuntua tutulta Suomessakin?

Pieni sivukommentti: Lontoon muslimitaustainen pormestari Sadiq Khan on lyhyellä virkakaudellaan onnistunut räjäyttämään miltei kaikki rikostilastot taivaisiin. Poliisien määrä Lontoossa ei ole pahemmin pienentynyt (3%), mutta 900 (!) poliisia siirrettiin nettiin jahtaamaan vihapuhetta.

Tuntuuko tutulta, toisenkin kerran?

– Kari Ilmarinen–

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

7 thoughts on “Sharia-lait ongelmina Englannissa

 1. Liian myöhään tekivät Brexitin- vahinko on jo tapahtunut- eikä yhteiskuntaa saada koskaan enää ennalleen.

  1. Mutta yhä selvemmin ja selkeämmin alkaa ymmärtää, että eivät ne englantilaiset sittenkään tainneet äänestää ”väärin”..

 2. Ja ihmiset ovat onnessaan saadessaan monikulttuurista buustia eläämäänsä. Mitä nyt muutamasta murhasta kunhan muslimikulttuuri kukoistaa ja ollaan Euroopan silmissä edelläkävijöitä oman kulttuurin hävittämisessä. Edes ero unionista ei pelasta Englantia enää koska maa on tupaten täynnä islamia

 3. ”– Omien tutkimuksieni mukaan jopa 80% alle 30-vuotiaiden avioliitoista Englannin muslimiperheissä tapahtuu vain sharia-lakien mukaan – ja suunta on kasvava. Sen vuoksi meidän on hyväksyttävä sharia-lakien käytännöt, jotta näille naisille saataisin jonkinlainen turva ja suoja myös näissä tapauksissa.”.

  Eiköhän samalla tehdä lailliseksi kaikki muutkin vielä lainvastaiset teot, kun kerran vedotaan tekojen esiintymismäärään.

 4. Onkohan sharian mukaista tumpata akka vesiviemäriin kivitystä varten? Tiheään asutulla alueella aiheuttaa ongelmia kunnon kaivuumaaston puute, kun murhakiima on ylimmillään ja kiire kova.

  Kuinka tarkkaan imaamin tulee sharian mukaan tuntea Koraani? Voisiko pikakouluttaa pikaimaameja siunaamaan pika-avioliittoja, ettei tarvitsisi äityä raiskaamaan?

  Entäpä, jos varkaalta on vesurilla hakattu oikea käsi irti, voiko mennä islamistiseen mellakkaan mukaan, vaikkei luonnollisesti voi heilutella oikeaa etusormeaan? Saako sharian mukaan persekäden laittaa suuhun, kun se toinen puuttuu?

  Brittien saarella suuren suosion saanut lapsenraiskausbuumi. Meneekö sharian mukaisesti, ainakaan maallinen laki ei kiellä, kunhan muslimi on antavana osapuolena, eli parruttajana.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.