Skip to content
Mainokset

60-vuotias nainen joukkoraiskattiin Kopparbergissä ja 20-vuotias yritettiin raiskata

Kuvakaappaus 2018-04-04 17-51-18.png

4.4.2018

Raiskauksia tulvii nyt kaikkilta. 60-vuotias nainen raiskattiin kahden miehen toimesta Kopparbergissä tiistai-iltana. Samalla kylällä kävi aiemmin puukkomies toisen naisen kimppuun yrittäen raiskausta.

Teko tapahtui klo 22.00 aikaan ulkoilualueen metsälämpäreessä Kopparbergin taajaman välittömässä läheisyydessä. 60-vuotias nainen oli ulkoilemassa kun kaksi entuudesta tuntematonta miestä kävi uhrin kimppuun ja raiskasivat tämän.

Poliisi ei kerro tapahtumasta yksityiskohtia eikä anna tuntomerkkejä. Teko on kuitenkin kirjattu törkeänä raiskauksena, ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Aiemmin päivällä suurinpiirtein samoilla nurkilla 20-vuotias nainen joutui puukkohyökkäyksen uhriksi. Tuntematon mies uhitteli naisella puukolla yrittäen saada tämän riisumaan vaatteet. Teko kuitenkin keskeytyi jostain syystä ja nainen pääsi tilanteesta irti vahingoittumattomana.

Poliisin mukaan kyseessä ei ole samoja tekijöitä. Tuntomerkkejä tässäkään tapauksessa ei anneta julkisuuteen.

Mainokset

15 Comments »

 1. ”Tuntomerkkejä tässäkään tapauksessa ei anneta julkisuuteen.” Se nyt on aivan sama. Lycka tilliä vaan mustatukkaisten, parrakkaitten, outoa kieltä puhuneiden miesten etsintöihin. Niitä kun on Ruotsissa MUUTAMA. Ainut tapa saada joukkoraiskaajia kiinni on tarjota ilmianto-rahaa, muslimi vasikoi kaverinsa alta aikayksikön.

  Tykkää

 2. Ollaanko Rasmuksessa yhä yleisesti sitä mieltä että uhrit tyrkyttävät itseään? Niin missä uhrien tuntomerkit niin kuin Suomessa saatetaan antaa?

  Tykkää

 3. Ruotsi on oikea raiskaajien mekka. Kannattaisikohan nyt jo viimein koventaa tuomioita oikein reilusti ja pistää matut rakentamaan vankiloita itselleen.

  Tykkää

 4. Hei tässähän mennään jo Ruotsinennätysvauhtia! Viimevuotiset ja viimekeväiset-kesäiset raiskausennätykset tullaan lyömään niin että morkonit soi!

  Tykkää

  • Ehka ruotsi anarkistit tai kommunistit ovat suittaneet matu viagra?

   Tykkää

 5. Suosittelen liukuvoidetuubia tai vaseliinia jokaisen yksinliikkuvan ruotsittaren varusteisiin. Ullatusseksi kestää vain hetken eikä tunnu missään jos voitelu on kunnossa. Mutta älkää hyvät ihmiset vain sortuko rasisteerauksen veriruskeaan syntihin. Sen muisto kestää läpi kunniavieraan koko ilmaisen loppuelämän ja voi johtaa radikalisoitumiseen.

  Tykkää

 6. Matula seiso gyrpa ja svensoneilla jarki.

  Kaiki toivo menetetu. Ruotsissa ei loydu ena uhta oikea mies? Kaiki on behmyt homostelusta? Pojat vain pokki poika? Eika valita miten matu teke ruotsin nainen? Kuka suojele ruotsi nainen ja lapsi? Ei kukan?

  Tykkää

 7. Tuoreessa Hesarissa ihmetellään, miksi Ruotsissa alkaa olla huutava pula poliiseista ja opettajista, monet vaihtavat alaa ja koulutettavaksikaan ei meinaa löytyä halukkaita. Minua ei ihmetytä yhtään. Päivänselvää syytä ei saa kuitenkaan julkisesti sanoa.

  Sama juttu lienee kotimaassa huumeiden käytön katastrofaalisesta noususta 2015-2016. Tuttu kaveri oli asevelvollisena kantamassa tuolloin Tornion kautta tulevien turvapaikanhakijoiden laukkuja. Hän kertoi, että tulijoilla oli paljon rahaa; satasista koostuvia kääröjä kaiveltiin taskuista. Oli tultu seitsemänkin turvallisen maan läpi ja vielä riitti pätäkkää, kaikki tietysti rehellisellä tavalla ansaittuja. Tänne päästyä on sitten laitettu bisnekset kunnolla pyörimään. Eräs porukka istuu parhaillaan Tampereen käräjäoikeudessa syytteessä maan laajinmasta huumeiden salakuljetuksesta.

  Tykkää

 8. Rasmuslaiset ja muut vigillarolikat pitäisi vetää kenttingillä oikeudenkäynnin etupenkkiin arvioimaan omaa hyvyyttään.

  Tykkää

 9. Poliisilta liikaa vaadittu, että kertoisivat kaikkien tekijöiden näyttäneen pakolaisilta. Helikopterin ikkunasta vahtaa kilometrin korkeudesta, onko kukaan raiskaajan oloinen. Hyvin hoidettu vuoro, ei mennyt ylitöiksi.

  Tykkää

 10. Ruotsissa 2016 100% joukkoraiskauksista oli maahanmuuttajien tai näiden jälkeläisten tekemiä. Joten siitä voi päätellä ketä tekijät taas ovat olleet. Molottajia.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: