Arlandan raiskaajat olivat olleet maassa vasta pari päivää

0
4.4.2018

Arlandan raiskaustapauksen taustat ovat hyvin mielenkiintoiset. Arlandan Radisson-hotelliin sijoitetaan juuri-maahan-tulleita. Eli henkilö, joka on tullut Ruotsiin lentämällä joko turvapaikanhakijana tai kiintiöpakolaisena.

Kun henkilö laskeutuu Ruotsin maaperälle niin hän pääsee viettämään ensimmäiset päivät luksushotellissa. Vierailu hotellissa voi kestää päivästä maksimissaan muutamaan päivään, kunnes tulijalle saadaan jokin säädyllisempi majapaikka. Yleensä Märstassa sijaitseva vastaanottokeskus, josta miehet ripotellaan ympäri maata.

Nyt vangitut afgaanit Jotyar Ahmed ja Kajin Mohammed Talat olivat olleet Ruotsissa vasta päivän tai kaksi, kun he pakkoesittelivät kikkeleitään. Miehet raiskasivat kaksi nuorta naista tunkeutumalla näiden huoneisiin kielloista huolimatta. Poliisi ei ole toistaiseksi avannut sen enempää tekotapaa.

Rikos selvisi nopeasti, koska poliisi pystyi selvittämään tekijät hotellin in-check-järjestelmän avulla.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

9 thoughts on “Arlandan raiskaajat olivat olleet maassa vasta pari päivää

  1. Kai ne kuvittelivat, että ”pillu-piikki” kuuluu huoneen hintaan, jota eivät tietenkään itse maksa.

  2. Kaverit kertoneet Ruotsin meiningistä hyvin realistisesti. Raiskaa kenet haluat kun panettaa, vaadi mitä haluat kun tarvitse jotain, mistään ei seuraa mitään, ei varsinkaan karkoitusta.

    Ei liene arvoitus noidenkan ihmissaastojen maahantunkeutuminen. Hyvin alkoi integraatio ainakin saatana. Toivottavasti raiskatut olivat samaa poolia.

  3. Oliskohan se mittään, että hävitetään kaikki suvakkimaisesti ikinä edes hetkellisesti ajatelleet ihmiset planeetalta. Sen jälkeen, jäljellä olevat, metsästämään muslimit poies planeetan ilmastoa pilaamasta sekä muutoinkin kuleksimasta. Hirmuinen tapporahapalkkio päällensä sille ”ketä” tuo musliminnäköisen nahkan laitokselle.

  4. Johan on ollut kavereilla ”pusseissa” painetta?! Ilmeisesti he ovat viidakkorummun perusteella kuulleet että Ruotsissa saa raiskata tuosta vain ja rangaistuksena ei ole kurkunkatkominen tai muu yhtä ”humaani” rangaistus kuin kotimaassa, vaan päänsilittäminen. MeToo!

  5. Kunniaviraat malttoivat odottaa sentään hotellille ja jopa päivän tai pari. Terminaalin vessat meni tietty tulokiireessä ohi. Seksuaaline ahtinko olisi voitu purkaa jo sielä mutta päättivät olla kohteliaita vastaanottajamaan kansalaisille ja hoitaa hygenan korrektisti intiimimmässä paikassa. Erityismaininta ja kultakellot molemmille ja Ole taskuun kera kämpänavaimien. Kai siellä kantakaupungin 30-vuoden jonossa on sentään arvovieraille ohituskaista auki ?

  6. Raiskausturismipakolaiset ovat kohta matkalla Suomen palatsiolosuhteisiin? Pikkupoikiahan nuo vasta ovat, joten tunti nukketeatteria käypä rangaistus ja huima pakomatka jatkuu. Montakohan kymmentä naista ja lasta nuo ovat jo ehtineet raiskata?

    Joku tilastoihme voisi laskea todennäköisyyden sille, että molemmat kunniasotaveteraaniorvot ovat muslimeja. 95%? Sekin varmuuden vuoksi alakanttiin, ettei tule syytettä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.