Värmlandin käräjäoikeus tuomitsi syyrialaiset vanhemat ehdolliseen pakkoavioliiton järjestämisestä tyttärensä ja serkkunsa välille

0
aktenskap1
4.4.2018

Värmlandin käräjäoikeus tuomitsi tänään nuoren tytön vanhemat ehdolliseen vankeuteen yrityksestä pakkoavioliittoon. Kyseessä on syyrialainen perhe, joka yritti myydä tekohetkellä 13-vuotiaan tyttärensä 24-vuotiaalle serkulleen.

Tapahtumat alkoivat joulukuussa 2015. Perhe oli juuri saapunut Ruotsiin ja he tekivät tytön serkun kanssa avioliittosopimuksen Mellerudissa eräissä lähi-itäläisissä juhlissa. Paperille laaditussa sopimuksessa 13- ja 24-vuotiaan välille muodostettiin avioliitto sharia-lain mukaan. Avioliiton siunasi sheikki.

Tyttö ei suostunut kuitenkaan avioliittoon ja karkasi kotoa. Hän hakeutui poliisin luokse ja kertoi, että vanhemmat ovat järjestämässä hänelle avioliittoa. Isä, äiti ja serkku otettiin kiinni ja olivat hetken vangittuna asian tiimoilta.

Käräjäoikeus katsoi, että paperille laadittu sopimus oli luotettava näyttö siitä, että tyttö yritettiin myydä serkulleen. Näin ollen vanhemmat tuomittiin ehdolliseen vankeuteen. Serkku, eli sulhanen vapautettiin kuitenkin syytteestä.

Värmlandin käräjäoikeus

Lapsiavioliitoista on puhutta paljon Ruotsissa viime aikoina. Sverigesradion haastattelussa eräs kauan maassa asunut syyrialainen kertoo, että Ruotsi antaa tällä hetkellä arabeille sellaista signaalia, että lapsiavioliitot ovat ikäänkuin hyväksyttyjä jonkinlaisella pöydänalussopimuksella. Eli vaikka lapsiavioliitto on laissa kielletty, se hyväksytään hiljaisesti.

 

 

Advertisements

4 thoughts on “Värmlandin käräjäoikeus tuomitsi syyrialaiset vanhemat ehdolliseen pakkoavioliiton järjestämisestä tyttärensä ja serkkunsa välille

 1. Mikä helvetin vimma noilla on naida sukulaisia. Liittyykö se jotenkin koraaniin. Siinä satukirjassahan on ainakin viitteitä pedofiliaan, tai on ainakin myötämielinen joka todistaa sen sairaan puolen. Tuhoutvako muslimit jossain maailma vaiheessa sukurutsan tuomien sairauksien takia, hitaasti mutta varmasti. Muslimien aivojen taantumaa voisi selittää tällä koska tuon uskonnon tultua maailmaan, ovat islamin alueiden ihmiset vieläkin kuin jossain keski-ajalla tapoineen ja uskomuksineen. Noiden hereilläoloaika käytetään lähes kokonaan uskonnon palvontaan ja perseilyyn ja loppu aika sotimiseen ja tappamiseen. Siinä ei jää aikaa innovatiiviseen ajatteluun ja keksintöjen tekemiseen. Länsimaiden tuottamat tavarat kyllä kelpaavat.

  1. Tuhoutvako muslimit jossain maailma vaiheessa sukurutsan tuomien sairauksien takia, hitaasti mutta varmasti.

   Tuhoutuisivat silläkin tavalla.
   Mutta, sitä ennen kaikki suvakkifemakkovihervassarikommarirasistinatsiilmastouskovaiset saastat on hävitetty planeetalta. Ja sit muslimit, kakki, hävitetään silmänräpäyksessä käyttäen keinolla millä hyvänsä 150 kton ydinlatauksia siellä sun täällä. Jos menee ihmisiäkin sori siitä. Niin oli vain tapahduttava ja homma saatava hanskattuuu.

 2. Tytön vanhemmat ja koko heidän yhteisönsä kokevat tuomion vääryyden osoituksena ja todennäköisesti myös rasismina. Koska tuomio oli ehdollinen eli ”ei mitään”, vanhemmat pitävät ruotsalaisia heikkoina ja siksi halveksivat heitä entistä enemmän. Viha vääräuskoisia kohtaan kasvaa. Joku jo käynnistää Scaniaa.

  1. Toi viimeinen lause kruunaa kaiken, kiitokset päivän huutonauruista :-)! Tiedä häntä sitten mihin reikään se Abdullah koittaa tunkea sitä Scanian käynnistysavainta?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.