Viisi miestä yritti puskaraiskata pikkutytön Lundissa

0
680.jpg
4.4.2018

Ruotsissa näyttää olevan taas meneillään oikea raiskausbuumi. Uusia raiskausilmoituksia tippuu päivittäin poliisille.

Lundissa yritettiin raiskata alaikäinen tyttö eilen keskellä kirkasta iltapäivää klo 19.30 aikaan. Viisi tytölle entuudestaan tuntematonta miestä kävi tytön kimppuun kaupungin keskustan puistossa. Tyttö oli jalan liikkeellä kun tuntomerkkien mukaan ulkomaalaiset ja pitkät miehet piirittivät tytön ja yrittivät riisua tämän vaatteita.

Teko jatkui 5-10 minuuttia tytön tapellessa vastaan. Teko keskeytyi kun paikalla saapui sivullinen kulkija vanhempi nainen, joka puuttui tapahtumaan. Nainen auttoi tytön edelleen sairaalaan. Miehet poistuivat paikalta.

Poliisi aloitti teknisen tutkinnan ja Lundin puiston maastoa ja lähialuetta haravotiin helikopterilla. Ketään ei kuitenkaan ole otettu kiinni epäiltynä rikoksesta. Rikos kirjattiin törkeänä raiskauksen yrityksenä.

Tukholmassa on raiskattu tai tehty sen yrityksiä reilu viikon aikana kuusi. Kaikissa tapauksissa, joissa on tapahtunut kiinniottoja, ovat epäillyt olleet kolmansista maista tulleita tulijoita.

Advertisements

12 thoughts on “Viisi miestä yritti puskaraiskata pikkutytön Lundissa

 1. Ruotsi alkaa muistuttaa intiaa ja pakistania. Hullut joukkoraiskaajat iskevät, sillä erotuksella että ovat afgaaneja, arabeja. Ruotsi on kusessa ja poliisi on ”voimaton”koska rasimin pelko on voimakaampi kuin järki. Ihmettelen ettei näihin reakoida voimakkaammin. Se täytyy sanoa että etelä-suomessa on samaa ”hytinää” Helsingin Poliisi suojelee raiskaajia jostain syystä ja se on nähtävissä ettei etnistä profilointia tehdä. Tosin joskus heitetään joku taulukko raiskausten ulkomaalaisten osuudesta, mutta se hukkuu taustakohinaan. Ei näytä hyvältä jos pitäisi luottaa poliisiin 100%. Luotettavuus viranomaisia kohtaan laskee kuin lehmän häntä. Lisääntynyt viranomaisten korruption ja suoranainen rikollisuus, ei hyvältä näytä tulevaisuus.

  1. Jallalalabaad, Ruotsi tulla todella kultturelli, monikulttuurelli.

   Tähän sopia Aleksander Stubidon sanat itakeskus… Ruotsi muistutaa lahi iita, se on hieno paika. Ja tietu rikkaus. Ei mulla muta.

 2. Ruotsalaista monikulttuuria v..tut idiootti hurreista s…tnan suvakit säälittää vain nuo naiset ja lapset ja yleensäkin syyttöömät ihmiset jotka joutuvat kärsimään tuosta suvakkien ihanoimasta monikulttuurista ruotsalaiset eivät pääse ikinä eroon noista islameista kun ovat ottaneet niitä niin paljon niin kannattaisikohan sen sijaan ottaa kuolemantuomio käytäntöön.

 3. Olisi kiva joskus lukea joukkoraiskauksista jotka ovat vaaleatukkaisten kantaruotsalaisten tekemiä. Hävettävän aliedustettuina Börjet ja Gunnarit! Jätkät vaan homoilee. Tunteekohan historia yhtäkään tapausta?

 4. Soldiers of Odin Ruotsiin?

  No ei tietenkään! Pikkutyttöjen ylenpalttinen suojeleminen on rasismia.

 5. Eikö nyt jumalauta Ruotsin batikhäxat tajua mennä antamaan vanhaa vittuaan tervetuliaisiksi ja jakamaan haarareikää säännöllisesti vokkeihin. Tämä palvelun puute kaatuu sitten täysin osattomien ja jopa lapsien niskoille kun seksuaaline ahtinko käypi kunniavieraille ylivoimaiseksi. Hävetkää Ruotsalaiset ! Meillä SPR osaa nämä hommat tilastojenkin mukaan suvereenisti paremmin eikä ruumiinaukkoja säästellä. Jopa vapaa-aikoinaan tädit uhrautuvat tähän palveluun ja naiskansalaisemme saavat olla paljon paremmassa rauhassa.

  1. Taponen on häpeäksi poliisille ja sille maineelle mitä on vielä jäljellä. Nythän se vinkuu ”maalittamisesta” kun oikeasti pitäisi miettiä mitä laukoo julkisuuteen. Siis jos suoltaa tuutin täydeltä paskaa sitä hajua on vaikea olla huomaamatta.

 6. Kartasta katselin, että Lundin yliopistosairaala olisi noin 200-500 metrin päässä tapahtumapaikalta.

 7. ”keskellä kirkasta iltapäivää klo 19.30 aikaan”

  Olen kyllä ollut siinä luulossa, että tuohon kellonaikaan on ilta.

 8. Nyt on Expessen tänään korjannut asian.Kirjoitin heidän reportterille:Naisena ja reportterina:Mixi et kirjoita tuntomerkejä.Jotta syyliset kiini.Nyt lukee:ULKOMAALAISTAUSTAIA ja pitkiä sekä nuoria.Siellä on pakolaiskeskus………..

 9. Naiselle joka keskeytti kultuurisen teon pitäisi langettaa kovin mahdollinen rangaistus!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.