Expressen ”unohti” kertoa Lundin raiskauksen tekijöiden taustaa – lukijapalaute muutti artikkelin sisällön

0
Kuvakaappaus 2018-04-05 12-58-06
5.4.2018

Mielenkiintoinen detaljee Lundin lapseen kohdistuneesta raiskausyrityksestä löytyy Expressenistä. Lehti yritti aluksi peitellä asiaa, että kyseessä olisi ulkomaalaistaustaisia miehiä, vaikka poliisi kertoi omassa tiedotteessaan asiasta.

Muuan lukija otti yhteyttä Expresseniin artikkelin kirjoittajaan Jessica Rådneen ja antoi suusanallista tiukkaa palautetta. Lukija oli antanut Rådnelle palautetta, että tällaisissa tapauksissa on kirjoitettava tuntomerkit sellaisenaan kuin ne ovat eikä hymistellä.

Luultavasti lukijapalaute muutti Rådnen mielen ja nyt myös Expressen kirjoittaa, että Lundissa yritettiin joukkoraiskata 13-vuotias tyttö 5-8 ulkomaalaistaustaisen pitkän miehen toimesta. Iältään miehet ovat 18-20 vuotiaita.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Expressen ”unohti” kertoa Lundin raiskauksen tekijöiden taustaa – lukijapalaute muutti artikkelin sisällön

 1. Tuntomerkit ovat erittäin tärkeä tieto yleisölle. On osattava varoa, ettei itse joutuisi uhriksi. Hyvä, että artikkeli korjattiin.

  Tuntomerkit muuttuvat sitten aikanaan tutkinnan ja oikeudenkäyntien jälkeen nimiksi ja alkuperämaiksi. Nämä tiedot tulee tilastoida ja jos totuus on se, että tämän alan rikolliset ovat pääasiassa ulkomaalaisia, on tietenkin kansalaisilla oltava tieto tästä. Kansalaisilla on oikeus äänestää sopivaksi katsomiaan päättäjiä. Jos ihmiset eivät siedä raiskaajia keskuudessaan, heidän on voitava äänestää sellaisia päättäjiä, jotka huolehtivat kansalaisten turvallisuudesta hankkiutumalla raiskaavasta aineksesta eroon.

  Tämä voi tapahtua joko tuomioita reippaasti korottamalla taikka sitten antamalla monoa ulkomaalaisille, jotka tällaiseen syyllistyvät. Mieluiten sekä että.

  Päättäjien on luotettava kansan kykyyn käsitellä informaatio oikein. Ei voi olla niin, että ajatellaan tietojen luovan vihamielisyyttä kaikkia ulkomaalaisia kohtaan, jotka ovat alkuperältään raiskaajien kanssa samalta alueelta ja sen vuoksi näiden ULKOMAALAISTEN suojelemiseksi tiedot yritetään salata. Valtion ensisijainen tehtävä on suojella sitä omaa kansaa.

 2. Juuri näin.Se otti silmiini ja otin sinne yhteyttä.Sanoin Jessicalle(reportteri),että on tärkeätä Sinulle NAISENA vaikuttaa asiaan.Sillä jos tämä olisi käynnyt tyttärellesi tai tutulle olisit siitä pitänyt huolen,että tuntomerkit tulee mukaan.Älä ole itsekäs ja SÄÄLI noita kusipäitä vaab nyt toimintaa.Tehosi.Samaa tänne Suomeenkin haluisin-

  1. Luulisin että 90% kansasta tietää jo kuka se on joka Ruotsissa raiskaa, ryöstää, ampuu ja puukottaa. Ei kukaan enää kuvittele että asialla ovat Kalle, Niklas, Jonas, Göran ja Peter.

 3. Sosdem-mokuttaja AFTONBLADETkin jopa kertoo tuntomerkit ja näyttää naamat nykyään (ABn ”Brottscentralen”) sanoo:

  Turha tästä on lehtiä syyttää, kyllä lehti useimmiten kertoo jos vain saa tiedot ja saa ne julkaista. Se on POLIISI joka ei paljasta tuntomerkkejä ”tutkimusteknisistä syistä” jne. Poliisi pyytää vihjeitä mutta ei kerro minkänäköisistä tyypeistä on kysymys.

  Muutama vuosi sitten tunisialainen roisto aiheutti miehen putoamisen junaraiteille (käytyään kaivelemassa miehen taskuja kun mies istui penkillä) jossa hänet ryösti ennenkuin jätti raiteille makaamaan (ja juna ajoi miehen päälle) ei poliisitutkimus edennyt mihinkään ennenkuin valvontakameroiden kuvat tunisialaisen naamasta julkistettiin mediassa. Melko välittömästi naamannäytön jälkeen kaksi naista tunnisti hänet kauppansa asiakkaaksi. Mies oli laittomasti maassa ja elätti itsensä rikoksilla ja nimenomaan humalaisten ryöstämisellä.

  https://m.youtube.com/watch?v=6ud8Mrklm8g

  1. Petra Nyqvistille nämä 8 kuollutta ei merkkaa mitään kun ei tulla tuomitsemaan murhina tai tappoina.

 4. Kulla kulla, muta pita muista ettei olla razzismi!

  Muista sina eta kulla Stubidotkin raiska ja kula orvotkin raiska ja kula pipilatkin raiska.
  Kaiki raiskavat koko aika koska se olla kultturel? Se olla värinät?

  Suomi tule kunto, kulla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.