Kista Galleriassa kummallista rasisteerausta

0

Kuvakaappaus 2018-04-05 14-52-50.png

5.4.2018

Tukholman Kistassa on meneillään kummallinen rasisteeraustapahtuma. Tuntemattomat henkilöt tiputtelevat Kista Gallerian (vrt. esim Itäkeskus, Sello tms kauppakeskus) lappusia, joissa lukee ”Vitun neekeri”.

Muuan rodullistettu mies kertoo, että huomasi miten uniformupukuinen mies tiputteli tällaisia lappuja Gallerian käytävälle. Mies kertoo paikallislehti Mitti:lle:

– Koen oloni todella uhatuksi. Haluan, että joku ottaa asiat vakavasti.

Mies kertoo, että joutuu kuulemaan päivittäin rasistien huutelua:

– Lähes joka päivä joku huutaa perääni ”neekeri”. Joskus he heittelevät banaaneja perääni ja kehoittavat matkustamaan takaisin kotiin. Tätä tapahtuu niin usein, että en välitä enää siitä niin paljon.

Galleriassa on myös muita tällaisia lapun tiputtelijoita. Mies kertoo, että kerran häntä seurasi joukko 20-25 vuotiaita nuorukaisia, jotka sitten kylvivät vihalappuja Gallerian käytäville.

Kista Gallerian omistajan Cityconin aluejohtaja Magnus Åkesson pitää tapausta merkillisenä, mutta vakavana:

– Näemme Gallerian monikulttuurisena kohtaamispaikkana, joten tällainen on todella kummallista ja epähyväksyttävää.

Onko jutussa sitten jotain perää?

Voi olla, mutta asia ei varmasti ole ihan kuin kerrotaan. Ensinnäkin Kista Galleriassa ei notku ruotsalaisia valkoisia nuorukaisia. Galleria on hengaamispaikka Järvan alueen uusruotsalaisille arabeille ja afrikaanoille Rinkebystä, Tenstasta ja Husbystä. Sinne eivät eksy ruotsalaiset nuorukaiset. Ruotsalaiset nuorukaiset eivät yksinkertaisesti uskaltaisi mennä Galleriaan rasisteeraamaan. Yksin Kistan alueen maahanmuuttaprosentti on liki sadan prossan pintaan, joten pitää todella vihata elämäänsä jos menee jakelemaan sinne neekeri-lappuja.

Tilanne on aivan sama kuin jossain Bruce Willisin filmissä, jossa ”Simon” pakottaa Williksen mustien lähiöön seisomaan kyltin kanssa ”Vihaan neekereitä”.

Mistä sitten on kyse? Luultavasti kyseessä on kaksi vaihtoehtoa. Joko juttu on keksitty huomionhakuisuudesta. Tai, koska arabit ovat hyvin rasistisia niin tässä on jätetty sanomatta se kuka sitä rasismia harrastaa. Ja annetaan ymmärtää, että sitä harrastaa ruotsalaiset nuorukaiset.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

11 thoughts on “Kista Galleriassa kummallista rasisteerausta

    1. Kista saatanan mutiaisineen muuttuu pölykasaksi yhdellä ainoalla 150 kton latauksella. Tehkää hyvin!

  1. Säälittävää huomionhakuisuutta. Tähän lankaan ei mene enää kuin suvakit. Sinänsä hienoja lappuja.

  2. Nekru kokee olonsa uhatuksi -> Nekru on siis antanut pelolle valtaa ja sehän on fasismia,rasismia sekä natsismia kuten mädättäjät aina muslimien tekemien joukkomurhien jälkeen muistuttavat.Varmaankin kannattaa siis laittaa kyseinen natsinekru uimaan takaisin paskastaniinsa koska uuninluukut kolisevat jo kolkosti 30-luvun malliin.

  3. Ei ole kivaa jos banaaneilla heitellään, varsinkin jos ne ovat vanhoja myrkkybanaaneja. Tuoreet EKO- banaanit sensijaan kannattaa ottaa talteen mikäli niitä ei ole preparoitu. Kivointa olisi kumminkin jos heittelisivät 200 kr seteleitä, silloin ei kukaan valittaisi.

  4. Tässä on kyse aivan samasta asiasta kuin euroopassa nousevasta juutalaisvastaisuudessa ja media koittaa vierittää syyn äärioikeiton suuntaan.

  5. Taitaa olla tummalta sedältä jäänyt tajuamatta, että kauppakeskuksissa on nauhoittava kameravalvonta vessoja lukuun ottamatta kaikkialla. Eihän kaikkiin uniformuihin ihan hirveästi vaadita, mutta joidenkin helvetin lappujen heittely kiinnijäämistakuulla on liikaa.

  6. Muuten menisi läpi, mutta kantaruotsalainen kirjoittaisi ”NEGERJÄVEL”. Sisäpiirin uhriutumiskeikka taas.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.