Mitä monikulttuurisuus on antanut lännelle?

0
comic-characters-2029609_960_720.png
5.4.2018

Mitä ns. monikulttuurisuus oikeastaan tarkoittaa? Yleensä sillä tarkoitetaan jotain sellaista, että tulijamaista tulevat henkilöt rikastuttavat tulomaata omalla kulttuurituomisellaan.

Monikulttuurisuudella kuitenkin tarkoitetaan lähinnä vain kolmansista maista (Lähi-idästä ja Afrikasta) tulleiden turvapaikanhakijoiden mukana tuomaa kulttuurivaihtoa.  Mitä jotain sellaista annettavaa afganistanilaisella, irakilaisella tai somalialaisella kulttuurilla on eurooppalaisille kulttuurille, että sen voidaan sanoa rikastavan eurooppalaista kulttuuria?

Jos unohdetaan sellaiset perusrasmuslaiset perustelut kuten ylivoimaisen parempi riisi ja kansantanssi niin mitä muuta meille jää käteen? ”On hyvä, että ihmiset tulevat tänne, opimme toisiltamme eri asioita.

Mitä asioita pohjoismaalaiset voisivat oppia lähi-itäläisiltä ja afrikkalaisilta?

Avioitumista alaikäisen serkkutytön kanssa? Lasten sukuelinten silpomista? Ihmisten kivittämistä tai hirttämistä kylänraitilla? Kunniakulttuuria, jossa toisen ihmisen päälle käydään pienimmästäkin ”rispektin” puutteesta? Kunniakulttuuria, jossa miehet vahtivat suvun naisten pilluja kuin pahimmat perverssit? Veriset eläinten lahtaukset? Säkissä kulkevia naisia? Yhteiskuntajärjestystä, jossa kuka tahansa voi joutua hengenvaaraan pienimmästäkin asiasta?

Kun katsoo islamilaisen maailman karttaa niin huomaa, että useimmat islamilaiset maat, muutamaa yksittäistä maata lukuunottamatta, ovat hyvin takapajuisia ja alkeellisia yhteiskuntia, joissa ei tiedetä mitään sellaisista asioista kuten demokratia tai tasa-arvo. Seksuaalivähemmistöt ovat hengenvaarassa, ilman suuren suvun tai klaanin taustaa olet arvoton hylkiö jne. Niin ikään yhteiskuntarauha on mitä on, ihmiset eivät luota toisiinsa eivätkä viranomaisiin.

Harvassa islamilaisessa maassa on jotain sellaista luovuutta taiteen ja tieteen saralla kuin mitä ei-islamilaisissa maissa on. Eikä Nobelin palkintoja ei kovin paljon jaella islamilaiseen maailmaan. Lähinnä islamilaisesta maailmasta kuulee itkua ja hammastenkiristystä.

Toki monikulttuurisuus on tuonut jotain länteenkin. Jättimäisissä maahanmuuttajaghetoissa niin Rinkebyssä kuin muualla Euroopassa eriytyneisyys ja ulkopuolisuus ympäröivästä yhteiskunnasta kukoistaa. Alhainen sosioekonominen status, asuinalueiden rauhattomuus, suuri rikollisuus, luku- ja kirjoitustaidottomuus sekä todella surkea yleistitieto. Tietotaidot tekniikasta, fysiikasta ja muista luonnontieteistä ovat hyvin vaatimattomia. Mutta jos joku osaa mainita jotain hyvää mitä Rinkeby on tuonut Ruotsille, kuulen vastauksen suurella mielenkiinnolla.

Näin ollen ainoa oikea vaihtoehto, jos haluaa kokea ”monikulttuurisuutta” ja makuelämyksiä kera kansantanssin, on matkustaa itse niihin maihin joiden kulttuuria haluaa kokea.

Advertisements

22 thoughts on “Mitä monikulttuurisuus on antanut lännelle?

  1. Juu, tuon innovoinnissa valkonaamalla olisi ollut haasteita. Omasta takaa vain jammuja, jotka operoivat yksin ja ovat päästään sekaisin, hulluja.

   1. Siinä onkin miettimisen paikka, miten järjissään olevat aikuiset miehet voivat lähteä joukkoraiskaamaan lapsen. Liekö joku heittänyt idean ilmoille ja siihen sitten muut ovat innolla tarttuneet, että tuopa kuulostaakin saatanan hyvälle? Jos ei moraali estä, niin sitten se ei estä. Ja mistäs se moraali olisi persestanialaiselle kehittynyt, jos kotomaassa on koko tunnetun historian ajan ainoastaan sodittu ja lisäännytty.

    1. Vastaus liittyy siihen että kaikki muslimit ovat sisäsiittoisia ja homouteen hyvinkin taipuvaisia, naisethan ovat käveleviä säkkejä. Joukkoraiskauksessa kiehtoo muitten kyrpien näkeminen ja bonuksena ihana naisenhakkaaminen. Muslimit ovat myöskin tunnetusti miestenraiskaajiakin. Monipuolista porukkaa! MONIOSAAJIA!

 1. Heleeeeeeeevetisti veroja kiertäviä irakilaisia pizzerioita! Pizzahan on irakilaisten kansallisruoka.. Hmm mitäköhän muuta.. joo no ne pakolliset raiskaukset, naistenhakkaamiset,sossutukihuijaukset,rasistiksi haukkumiset,turvattomuuden,taskuvarkaudet jne jne lista on loputon. Entä positiiviset puolet..? Hmmm.. haluaisin uskoa että aito pakolaislapsi, pienenä tänne roudattu sodan keskeltä, on saanut onnellisen ja vapaan elämän täällä, ja vie sitä tunnetta eteenpäin lapsilleen ilman että yrittää islamisoida ympäristöään. Muuta positiivista ei ole. Maat ja kansallisuudet menettävät ainutlaatuisen identiteettinsä kun muslimit ennenpitkää saastuttavat kaiken. Kaikki maat paitsi muslimimaat, siellä säilytetään ANKARASTI omat tavat ja oma kansa, aika absurdia eikö? Monikulttuurisuus on SYÖPÄÄ, ja sen omaksuminen/edesauttaminen on sairasta, antautumista. Mielen heikkoutta. Maailmassa on paljon enemmän intialaisia ja kiinalaisia joilla ovat asiat tuhat kertaa huonommin kuin muslimeilla, miksi he eivät ole lännessä sossujonoissa vaatimassa asioita ja heiluttamassa rasistikorttia? Siksi että heillä on järkeä päässä.

  1. On se erikoinen ajatusrakennelma, että 600-lukua elävät ihmiset voisivat opettaa jotakin 2000-lukua elävälle länsimaalle. Takapajula on takapajula ja siitä on suomalainen Impivaarakin valovuosien päässä. Samalla voisi kysyä, kuinka romanikulttuuri on rikastuttanut Suomea?

 2. Siinäpä teksti paikallaan. ’Monikulttuurisuus on rikkautta’ on sikälikin raivostuttava hokema, ettei siinä ole alunperinkään ollut mitään järkeä – se väittää, että toiseus on itsessään hyvä juttu riippumatta siitä, miten se ilmenee. Kuitenkin uskaltaisin väittää, että vaikka albiinoihmisistä tehtyjä amuletteja tai pienten lapsien pitämistä seksileluina ei suoranaisena rikkautena pidetä Euroopassa.

  Ja Itäkeskuksen kuuluu näyttää Suomelta eikä Somalialta. Somalian kuuluu näyttää Somalialta – ei ole mikään vahinko, että maailma on jakautunut valtioihin, kansoihin, heimoihin etc.: se että mikään valtio tai pienempi yhteisö voi toimia, edellyttää yhteydentunnetta, yhteistä päämäärää. Kuten Husukin on oivallisesti todennut, on he ja on me – ja silloin emme voi olla yhtä.

 3. Mitä monikulttuurisuus on antanut lännelle? Väärin kysytty. Ei nykyisten muuttajien – lähinnä muslimitaustaisten – ole tarkoitus antaa lännelle mitään, eivät he tänne hyväntekijöinä ole tulleet. He ovat tulleet ottamaan, eivät antamaan. Tulijoiden Euroopanvalloitukseen en oikein usko, Ruotsi tosin saattaa olla poikkeus. Jos katsoo tulijoiden laatua määrään verrattuna, niin eipä sen kummoista kapinaa ole odotettavissa. Arabit inhoavat afrikkalaisia ja afrikkalaiset arabeja, ja kaikki inhoavat erityisesti somaleja. Kapina, vallankumous, maan haltuunotto vaatii tiettyjä taitoja. Isänmaallisuutta, yhteistyötä, älykkäitä strategisia siirtoja ja ennen kaikkea vahvaa ja joukkoja kokoavaa johtajaa. Miten ihmeessä tällainen voisi nykytilanteessa toimia kun maahanmuuttajat ovat vain kännykkäänsä läpytteleviä luusereita jotka kertovat kotikylän mohikselle että jengin kingi täällä olen, tulkaa tänne niin mahla ja hunaja virtaa teillekin. Sitten nämä luottavaiset ääliöt tulevat ja paha mielihän siitä tulee kun se jengin kingi paljastuukin ihan samanlaiseksi luuseriksi. Mutta yhdessä päättävät että anteliaasti vastaanottavan yhteiskunnan vikahan se, koska muslimi ei ole koskaan syyllinen mihinkään haram-lain alla.

  Eihän niitä autoja massapoltettaisi ja naisia raiskattaisi, jollei yhteiskunta suhtautuisi näihin rikoksiin niin lepsusti. Pohjoismaissa ehdolliset ovat yks lysti ja vankeustuomiot vitsi koska vankilat ovat erityisessä Euroopan neuvoston tarkkailussa että kaikkilla olisi siellä kivaa. Suomessa vertailtiin aikoinaan vankilaoloja vanhainkoteihin, vankiloiden olot voittivat 5-2. Ainoa oikea pelote on käännytys tai karkoitus. Ja ihan sinne kotikonnuille. Se on sitten voivoi kun afga vetoaa ettei voi lähteä kotimaahansa kun ei ole ikinä siellä asunutkaan vaan koko ikänsä Iranissa. Vaikka migrille kertoi juuri paenneensa Kabulin kauhuja…

  1. Oikein. Kuvitellaanpa tämmöinen utopia jossa länsi on saanut tarpeekseen näistä apinoista jotka luulevat määräävänsä. Kun länsi oikeasti suuttuu, kaikki muslimit ovat kusessa. Ovat vieraan maan kotikentällä ja kotijoukkue pistää noi kertalaakista sileäksi. Luuleeko oikeasti joku sossumuslimireppana että Suomi voidaan rasistikortilla valloittaa? Voi sinua pikku kusimurkku, Suomessa on tarpeeksi suomaata johon teidät KAIKKI voi upottaa ja siihen menee korkeintaan kuukausi. Eli jatka vaan tohon tyyliin. Jatka vaan… Suomella teidän kanssa pinna ollut kireenä jo aika kauan, ette halua olla paikalla kun Suomelle riittää.

   1. Muslimien hävittäminen toteutuu silmänräpäyksessä. 100×150 ktn ja sitä rataa. Sinä menenee jokunen ihminenkin, mutta tärkeintä että saatanan haisevat värivialliset Afrikan neekerisomalit ja muut muslimit muuttuu pölyksi.

    https://youtu.be/B0TmH_PMTIY

 4. Suomessa voi pizzerioiden verotietoja tarkastella verotoimiston verotietokoneella, samoin yksittäisten matu-kellokaiden tietoja.

 5. Ammuttua presidenttiä mukaillen ei meidän ole kysymän mitä monikulttuuri antaa meille vaan mitä me voimme antaa monikulttuurille.

 6. No jaa. Afrikassa on alueita, joilla naiset ovat aina rinnat paljaina. En panisi hanttiin, että olisivat täällä meilläkin. Paitsi meilläpäin toki talvella on hyvä pitää rinnat piilossa, etteivät palellu.

  Oikeastaan mitään muuta ei tule mieleen.

 7. Mikähän euroopan on sekoittanut, että tämä invaasio on ollut mahdollinen?

  Tämä on yhtä epätodellista kuin unen näkeminen.

  ”Hädänalaiset” tulivat siksi, koska heillä oli älypuhelin ja vastassa valetodellisuudessa elävä suvaitsevaisten vastaanottokuoro ja pakolaispykälät . Mutta vaikuttaa aivan siltä, että tämä oli hyvin tiedossa. Kyllä yhteiskunta ym-porukat olisivat olleet tyhmiä, jos ei tätä olisi nähty. Toisaalta kriisitilanteessa maalla olisi mahdollista tehdä nopeitakin päätöksiä.

 8. Jos tänne alkaa valua jengiä tyyliin 10x vuoden 2015 määrä, niin se porukka on pysäytettävä, vaikka väkisin – aseilla jos eivät puhetta usko.

  Oletteko nähneet Spielbergin ja Hanksin The Pacific? Siinä japanilaiset yrittivät joukolla tulla läpi amerikkalaisten linjojen mm Guadalcanalin taisteluissa. Kk:t lauloivat ja niin jäivät japanilaissotilaat raatoina tantereelle.

  Jos on tahtoa estää väkisin tapahtuva ’maahanmuutto’, niin kyllä se onnistuu. Vitun pellet, jotka sanovat, että jos afrikkalaiset haluavat tulla tänne, niin me emme muka voi sitä estää. Kyllä voimme. Tännehän ei marssita noin vain sanoen että ’antakaa meille meidän rahat’.

 9. Monikulttuuriaate näyttää pakkomielteeltä
  sekoittaa ”länteen” maailman surkeimpia ja
  takapajuisimpia elämänmuotoja.

  Milloin muka mokuttajat ovat maininneetkaan
  tarpeesta tuoda maahan vaikka korealaista
  musiikkia, meksikolaista ruokaa tms. Afrikan
  ja muslimimaailman ulkopuolelta?

  Verratkaapa muuten kahden seuraavan sivun
  ylälaidan karttoja. Huomaatteko mitään?

  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ongoing_armed_conflicts

  https://en.wikipedia.org/wiki/Muslim_world

 10. Tämä ns monikulttuurinen kulttuurivaihto voi opettaa länsimaiselle ainoastaan sen, että kaikki kulttuurit eivät ole yhtä arvokkaita tai kunniallisia ja että kaikki ihmiset eivät ole hyviä tai hyvän tahtoisia. Moni länsimaalainen on tämänkin perustotuuden ikävä kyllä aikojen saatossa unohtanut. Ikävä kyllä.

  1. Valitettavasti lapsille opetetaan jo päiväkodeissa ja sen jälkeen koulussa, että ihmiset ovat samanlaisia joka puolella maailmaa. Yhteiskunnat koostuvat ihmisistä, mutta miksi ne ovat niin erilaisia, jätetään kertomatta. Ristiriitaa ei haluta itsepetoksessa ymmärtää.

 11. No yks asia tuli mieleen mikä on sekin enempi seuraus. Kansalaisten arvostus omaa kulttuuriaan kohtaan on noussut kun monikulttuuri on näyttänyt taitonsa ja tapansa. Emme enää niin innokkaasti ja kieli syvällä perseessä palvo toiseutta nyt kun enemmistö on saanut siitä jo pienet maistiaiset ja vihjeet mitä monikulttuurilla on tarjottavana. Paskan haju ja maku on jo levinnyt kansan aisteihin. Suomi on suomalaisten reviiri ja lisääntymisalue. Se on meidän ainut maa missä voimme olla turvassa omiemme joukossa. Vieraslajit eivät sovi tänne kuin pienissä määrin ja heidänkin on otettava meidän tapamme ja arvomme. Koska ne ovat meidän arvomme ja rikkaampia sekä parempia kuin kehitysmaalaisten. Rasmustelijat ovat perkeleestä ja paholaisesta !

 12. Monikultturisuus on paljastanut yhteiskuntamme petturit ja kantaväestön vihaajat. Vähän kuin kommunistit sotiemme jälkeen sillä erotuksella vielä ettei heitä ole tietääkseni supossa kuten edeltäjässään valpossa. Nuo yhteiskunnan hajoittajat ja eripuraa aihuttavat syöpäläiset ovat ryömineet jälleen esiin koloistaan. Kuten silloin, propagandakoneiton ykkösnyrkki YLE miehitettiin punaisilla. Nyt siellä on pilvin pimein mokuttajia, tosin vielä uskon säämiesten ja naisten sanomisiin ilman monikultuurista sontaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.