Länsi-Eurooppaan tuli viime vuonna noin 626 000 turvapaikanhakijaa

0

DaGnNfZVMAEk8au.jpg

 

6.4.2018

Ruotsin maahanmuuttoviraston julkaiseman tilaston mukaan Länsi-Eurooppaan saapui 2017 noin 626 000 turvapaikanhakija, joista eniten tulijoita lukumääräisesti saapui Saksaan liki 200 000 henkeä.

Suomi oli juoksussa 10. tuloksella 5 159 ja Tanska hävisi mitättömällä 3 479 hengen rikastuttavalla määrällä. Itä-Euroopan maita kuten esimerkiksi Viroa ei ole laskettu tilastoihin, sillä maahan saapui vain joitakin kymmeniä itsematkaajia ja Liettuaan ja Latviaan vain yksittäisiä.

Kun luvut muuttaa turvapaikanhakijoita 100 000 asukasta kohti tilasto näyttää seuraavalta:

 1. Kreikka 525
 2. Itävalta 278
 3. Ruotsi 258
 4. Saksa 241
 5. Italia 217
 6. Sveitsi 213
 7. Ranska 154
 8. Suomi 93
 9. Norja 67
 10. Tanska 60
 11. Espanja 55
 12. Iso-Britannia 51.

Tilanne siis hieman muuttu ja Suomikin nousee pistesijoille. Ruotsi nousee palkintosijoille.

Eurooppaan syntyi vuoden aikana siis suurinpiirtein Helsingin kokoinen kehitysmaakaupunki.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

23 thoughts on “Länsi-Eurooppaan tuli viime vuonna noin 626 000 turvapaikanhakijaa

  1. Sain alhaisemman lukeman (eri tyyppinen bussi), mutta metrin välimatkoilla n.162km:n letka matuja+1 huimapäinen kuljettaja/vehjas. Pari tuntia saisi odotella suojatielle menoa, jos ajaisivat 80km/h ohi. Tarvitaan Puuttini, että pystyy samanlaisen sotilasparaatina järjestämään.

  1. Kotomaan hygieniapassi takaa vapaan liikkuvuuden näille kulinarismin lähettiläille.

 1. 626 000, joista 625 000 ovat aikuisia miehiä jotka valehtelevat ikänsä, nimensä, kotimaansa sekä turvan tarpeensa. Tulivat dokaa ja panee. ”ANTAKAA MEIDÄN RAHAT!!!!!”

 2. ”Turvapaikanhakijoita 100.000 asukasta kohti” ei enää oikein toimi mittapuuna koska yhä useampi niistä 100.000sta on itsekin matu, joskin vain vähän aikaisemmin tullut. Kun katsoo miten pieni plätti tuo Saksakin on ihmetyttää että maa annetaan täyttää räjähdyspisteeseen asti. Onko saksalaisista enää mihinkään?

 3. Monta koneellista palautettavia.Kustannukset pitäisi laittaa sille ensimmäiselle maalle Euroopassa joka päästää nämä maansa läpi.

  1. No yleisesti ottaen, kieltämättä. EU-maiden joukkoon tosin lukeutuu sellaisiakin kuin Unkari, Tšekki, Slovakia ja Puola, joissa tällaisia ongelmia ei ole eikä tule. Mutta näistähän ei saa mallia ottaa…jaa, taisivat ne itävaltalaiset viime vaaleissa tosin tehdä siihen malliin, ja ellen vallan väärin muista, kuului Italian vaalituloksestakin jotain sentapaista…

   Pääasia on, ettemme me suomalaiset ota mallia noista pahoista EU-maista, vaan ensi vuoden keväänä äänestämme taas Kepudemarisekoomusta ja vihervasemmistoa tai jätämme äänestämättä! Niinhän hyvä hallituksemme haluaa meidän tekevän ja niin me teemme!
   Tai jospa sittenkin…tekisimme toisin? Äänestäisimmekin kuten veljeskansamme unkarilaiset?

   Olisiko se todellakin mahdotonta?

 4. Kun katsoo noita lukuja niin epäilen että ne ovat ”maahan jääneitä”. Sillä tuon verran Suomessakin sai ”loppuelämän kestävän ilmaisen ylläpidon”. Eli, nuo luvut eivät ole maahan saapuneista pakoloisista vaan pakolois-statuksen (myönteisen päätöksen) saaneiden määrä. Koska vasta sittenhän kun on saanut myönteisen päätöksen, on virallisesti saapunut maahan pakoloisena. Siihen asti kunnes asia on käsiteltu, on vain hakijana.

  Miten muuten, jos eurooppaan virtaa yli 500 000 loista vuodessa, vain 260 000 olisi tullut? Ja siksi tuo Suomenkin luku vaikuttaa liian kauniilta, sillä tulihan tänne 35 000 vuonna 2016. Miten se olisi voinut noin romahdusmaisesti pudota seuraavana vuonna? Ei ei…svedut joko kaunistelevat tai sitten valehtelevat.

  1. Meille valehdellaan silmät suut täyteen, se on pohjoismaiden yhteinen strategia. Ja käskyt tulevat EU:lta kaunistella asioita ettei ihmiset ala kapinoimaan.

 5. Suomen pitäisi ryhdistäytyä. Nyt näyttää pahasti siltä, että suomen vetovoima ei riitä kilpailussa Saksaa, eikä edes Ruotsia vastaan. Olisi aika ryhtyä parantamaan ja kohdentamaan pakolaisille suunnattuja palveluita, muuten toiset maat vievät parhaat päältä. Missä on suomen kilpailuhenki?

 6. TURVAPAIKANHAKIJAA ei ole olemassakaan Euroopassa, vielä vähemmän Pohjolassa sanoo:

  Käsite ”turvapaikanhakija” pitäisi jo viimeinkin poistaa, sehän on täysin harhaanjohtava. Turvapaikka olisi löytynyt omasta tai naapurimaasta jos turvaa olisi haettu eikä loisimista parhaiten maksavan, kaukana sijaitsevan hyvinvointiyhteiskunnan siivellä.

 7. kaikki mutakuononeekerisomalimustalaispaskaafgasniirakkisyyrialaissyöpäläiset energiaksiiiii sanoo:

  Paljonkohan nuista syöpäläisidtä irtoaa energiaa poltettaessa tuhkaksi? Voisiko joku ystävällisesti valistaa. Korvaisiko ilmastouskovaisääliöiden tuulienergiavajeen, korvaisiko.

  1. Kun ottaa huomioon että noi on 100% paskaa, niin ne voi levittää pelloille sellaisenaan.

 8. Ylen Ykkösaamussa 2018-04-07 oli Ylen toimittajan haastateltavana Ylen toimitusjohtaja Lauri Kivinen. Alainen siis haastatteli esimiestään.

  https://areena.yle.fi/1-4256967

  Kohdassa 30:20 toimittaja esitti Kivisille yleisöltä tulleen kysymyksen, jonka mukaan Yle ei pysty kertomaan totuutta pakolaiskriisistä. Kivinen sanoi, että tämä asia ei liity pelkästään Yleen vaan mediaan tarkoittaen oletettavasti medialla valtamediaa.

  Kivinen sanoi, että ”takana on valtava inhimillinen hätä. Ne ihmiset, jotka tulevat Eurooppaan tulevat todella vaikeista olosuhteista. Kyse on ihmillisestä kärsimyksestä ja kyllä meidän täytyy eurooppalaisina pystyä ottamaan pakolaisia vastaan tänne Eurooppaan, missä asiat ovat paremmin”.

  Sekä Kivinen, että toimittaja käyttivät sanaa ”pakolainen”. Se on harhaanjohtava. Sana ”pakolaiskriisi” antaa mielikuvan, joka ei vastaa todellisuutta. Kyse on invaasiosta.

  Erikoista oli, että Kiviselle ei ole tullut mieleenkään, että Eurooppaan pyrkivien oloja
  heidän lähtömaissaan voitaisiin parantaa. Hän tiesi, että Saksaan on tullut satojatuhansia
  ”pakolaisia”. Nyt elämme vuotta 2018. Vuonna 2015 tunkeutui Saksaan ainakin 900.000 ja luulisi, että sen jälkein ”pakolaiskertymässä” miljoonan raja on ylittety.

  Kivinen vaikuttaa kiltiltä ihmiseltä. Ehkä 25.000 euron kuukausipalkka on vaikuttanut hänen maailmankuvaansa.

  Mutta nykyinen väestöinvaasio ei ole ratkaistavissa antamalla kenen tahansa muuttaa Eurooppaan.
  Edes ongelman ratkaisu lähtömaissa ei kuulu eurooppalaisille. Saa tietysti sinne mennä auttamaan ja jopa lähettää rahaa omasta kukkarosta. Mutta omakustanteiseen auttamiseen eivät nämä auttajat halua.

  Jos Eurooppa haluaa säilyttää eurooppalaisuutensa, invaasio on pysäytettävä ja jo Eurooppaan päässeet poistettava. Pysäyttämiseen tulee voida käyttää keinoja, jotka tekevät tunkeutujille selväksi, ettei tunkeutuminen onnistu. Tilanteen mittakaava on ennennäkemätön. Tulijoita olisi satoja tai jopa tuhansia miljoonia.

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000235198.html
  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000002874354.html
  https://demokraatti.fi/yllattava-totuus-saksaan-tulleiden-pakolaisten-maarasta-selvisi/

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.