Miljööpuolueella monissa kunnissa muslimienemmistö, kuten esimerkiksi Umeåssa

0
MP-Västerbotten
6.4.2018

Allaolevalla nimilistalla on lueteltu Umeån kaupungin Miljööpuolueen (vrt. Vihreät) jäsenet. Kuten voimme huomata yli puolet jäsenistä tulee kolmansista maista. Ruotsalaiselta vaikuttavat nimet ovat punaisella.

Merkittävää on, että Umeå ei ole edes mitenkään erityisen suurin maahanmuuttajakaupunki vaan huitelee siellä 20-30 % pinnassa kuten ”normaali” ruotsalainen peruskaupunki. Silti Miljööpuolueen muslimien osuus on enemmistönä.

 

Mia Winroth 
Emma Frennesson
Felicia Landgren Westerlund
Madeleine Hijazi
Pär Bylund 
Mohamad Karim 
Faisal Mosleh 
Amed Mostafa 
Tasneem Naqvi 
Narmin Mostafa 
Feridon Mohebali 
Dan Grönlund 
Fadi Ardity 
Mona Mujahidi 
Omar Salih
Diaa Asshalaby 
Hassan Mohamadamin –
Shareef Sawas 
Hemn Abdulla
Handrerin Mujahidi 
Assad Haidray 
Basim Abositta 
Hassan Manosur 
Ahmed Ajjan 
Mardin Maroof 
Michael Teklemariam 
Safin Mohamadamin 
Iran Asgarian 
Abeer Elwakil 
Omar Mahggoub 
Gabriel Farrysson
Hussein Shenino 
Randa Salman 
Arvin Mohamadamin 
Niven Mosleh 
Fahimeh Soltanipanah 
Havres Mohamadamin 
Fifi Fadel 
Basem Ibrahim 
Atef Hijazi

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Miljööpuolueella monissa kunnissa muslimienemmistö, kuten esimerkiksi Umeåssa

 1. Soluttautujat ojuttautuvat kaikissa muissa kuin ympäristötarkoituksissa sanoo:

  Onneksi Miljöpuolueen kokonaiskannatus Ruotsissa on vain 3,8%. Luonnollisesti mus-matut tunkevat puolueeseen kiemurrellakseen maan hallintoon. Ei heitä minkäänlainen luonnonsuojelu kiinnosta palaneen puupennin vertaa.

 2. Ei Madeleine Hijazi ja Michael Teklemariam äkkiseltään myöskään kuulosta ihan kantaruotsalaisilta.

   1. Karviaisen :-D ”Karviaismarja on karvanen marja mutt eipä ole heilini karvanen juu” sanoo:

    Karviaisen 😀

 3. LÄHI-ITÄ JA AFRIKKA OVAT TUNNETTUJA FANTASTISESTA LUONNONSUOJELUSTAAN. Not. sanoo:

  Aijai, ei saa olla ilkeä. He ovat nimenomaan ozoonireiän takia ruskettuneet ja siksi nyt mukana miljööpuolueessa taistelemassa NIMENOMAAN luontoasioiden puolesta eikä MISSÄÄN NIMESSÄ minkään poliittisen ja uskonnollisen salaisen agendan ajamina.

 4. Islamilainen puolue Jasin tähtää vuoden 2018 Ruotsin parlamenttivaaleihin. Mitähän hankkeelle kuuluu ? Löytävätkö uusruotsalaiset Jasinista uuden poliittisen kodin ? Ympäristötuhopuolue on huolinut riveihinsä uusruotsalaisia ja siinä imussa heitä näyttää kertyneen Umeån paikallisyhdistykseenkin runsaasti. Paljonko heitä on Umeån luottamustehtävissä ? Jasin puolueesta tarinaa: https://hommaforum.org/index.php?topic=122948.0 Tässä Jasin puolueen asialla hääräävä FB-ryhmä. Jäsenia yli 1300. https://www.facebook.com/groups/794576043985176/members/

 5. No löytyipä islamilaisen JaSin puolueen kotisivut ja ohjelmajulistus sääntöineen. Jumaliste että sai nauraa. Miksi puolue kieltää pellavan ? Ei voimakkaita haju- ja partavesiä. Jasin hyväksyy myös extremistisen ääriajattelun ( lue torrorismin ) Kovin suosittu tämä sivusto ei ole. Taisi hanke jäädä tussahdukseksi ? Hyvät parodian ainekset. https://jasingroup.page.tl/F.oe.rsta-sidan.htm

 6. Tuohan noiden mädättäjien ideologia on Suomessakin.Afrikassa ja Lähi-idässä kun on pari miljardia voimavaraa joiden ihmisoikeus on tulla Suomeenkin äänestämään vihreitä ja muita kommareita.

 7. Viher-aate näemmä kiinnostaa hiekka-aavikon asukkeja. Ja kasvoihan joskus Saharassakin metsä.

  1. Hyvin suunniteltu matuinvaasio on vaiheessa 2.0. Satuin vilkaisemaan eilen yleteemalta Astrid Lindgrenistä kertovan 3-osaisen ohjelman viimeistä osaa. Tämä tätihän oli jo 1991 melkoinen maailmahalaaja ja matuttaja.En siis ihmettele yhtään miksi Ruotsi on siinä jamassa kuin on matujen suhteen. Suomessa ei siihen maailman aikaan edes pääkaupunkiseudulla ollut matuja, mitä nyt muutama neekeri saattoi katuvilinässä vilahtaa. Silloin neekerin näkeminen katukuvassa oli suorastaan ihmetyksen aihe, saatika sitten pääkaupunkiseudun ulkopuolella.Muistan tapauksen kun menin Tampereelle pikavuorolla joskus 90-luvulla ja bussiin nousi muistaakseni orivedellä pikimusta neekeri. Koulupojat tai jotain opiskelijoita takapenkiltä isoon ääneen, kattokaa nokikeppi tuli autoon.
   https://areena.yle.fi/1-2586859?autoplay=true

 8. No nehän ovat vallanneet tuon pikku alueen – Uumajan vihreän paikallisyhdistyksen. Lienee vaikeata tavallisen ruotsalaisen enää liittyä joukkoon.
  Ei toisaalta ole aihettakaan, MP on putoamassa parlamentista. Hyvä niin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.