Upplandissa rikottu kuukauden aikana satakunta autoa

0
skurnabilar-jpg.jpeg
6.4.2018

Upplandin suunnalla Tukholman pohjoispuolella Uppsalan eteläosissa on menossa mielenkiintoinen ilmiö, autojen renkaiden puhkominen. Kuukauden aikana ainakin satakunnasta autosta on puhkottu renkaat.

Knivstassa (Puukkokylä!) puhkottiin noin 50 auton renkaat viime kuun 9. päivän yönä. Puhkomiset tapahtuivat Apoteksvägenin, Häradsvägenin ja Forsbyvägenin varrella. Renkaiden lisäksi autoista rikottiin ikkunoita, peilejä revittiin ja katot hypittiin lommoille.

Nyt keskiviikon ja torstain välisenä yönä rikottiin 22 autoa. Useimmista rikottiin rengas tai kaksi ja muuta ilkivaltaa suoritettiin. Ikkunoita, peilejä ja myös kattojen päällä hypittiin. Viimeisin tapahtuma on Ekebystä Uppsalasta.

Lisäksi useina öinä on rikottu pienempi määrä 10-15 autoa Knivstan ja Uppsalan eteläosien välillä.

Poliisi on kirjannut ilmoitukset, mutta ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teoista. Tekoalueilla on useita yksintulleiden sotalasten asumisyksiköitä.

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

9 thoughts on “Upplandissa rikottu kuukauden aikana satakunta autoa

 1. Minkäs teet kun IQ on melkein pakkasen puolella ja mitään muuta tekemistä ei osaa eikä keksi.

 2. Tuokin toiminta kannattaisi optimoida. 1. pakolaisryhmä puhkoo renkaita omalla alueellaan, 2. ryhmä mäiskii pienimmän (kalleimman?) ruudun pskaksi sektorillaan, 3. särkee yhden peilin (sähköiset kuulemma hinnoissaan), 4. juoksee katolta toiselle, 5. tuikkaa joka kolmannen biilin tuleen jne. Sitten keräännytään pakolaismellakkaan kääntämään poliisiautot nurin ja kivittämään palomiehiä. Sitten vetäydytään vokkiin aamupalalle ja päivälevolle.

  Kuitenkin tarkoitus tehdä harmia mahdollisimman monelle, niin ei kannata täystuhoa järjestää. Sen verran vaan, että omavastuun jälkeen vakuutusyhtiölle jää vain vähän maksettavaa (ei koske poltettuja vehkeitä). Vaikka paalaisit jonkun auton ja kusisit päälle, et pääse paikallislehteen edes. Keskitytään ydinosaamiseen ja laajennetaan, sillai kait pysytään uutisissa.

  Ruotsi on jo polvillaan. Milloin pakolaiset huomaavat sen ja ottavat maan haltuun? ÄO ei merkitse mitään, kun on kollektiivinen älykkyys. Joku poikkeuksellisen älykäs imaami voi johtaa kaikki pakolaiset lopulliseen voittoon, ei haittaa toisten älyttömyys yhtään, kunhan pitävät yhtä ja saumattomasti. Sama juttu vaikka pesällisellä muurahaisia ja kärmeksellä. Käärme on vahva, viekas ja omaa ylittämätöntä teknologiaa, ei semmoista voi voittaa? Muurahaisella taida olla aivoja ollenkaan, kunhan touhuaa. Vaan onpa feromoni, tai muu sellainen, jolla noita hyönteismaailman ötököitä ohjataan saavuttamaan sama päämäärä. Kaikki hyökkivät yhtenä massana kyyn kimppuun, syövät silmät ja siitä vaan eteenpäin. Samaan tyyliin nousee kalifaatti Ruattinmaalle.

  Talvisota ”voitettiin” nyt ollaan kusessa, koska kaikki haluavat olla yksilöitä ja puurtavat ainoastaan oman hyvänsä eteen. Pakolainen ei koskaan ole yksin, vaikka olisi yksin tullut. Presidentin kansliaan kirjoittelin päissäni viestin, jossa lupasin yksinäni pysäyttää Tornioon pyrkivät. Eivät ole vieläkään lähettäneet pyytämääni kalustoa, on varmaan kovasti kiire siellä. Olisipa riittävästi porukkaa, niin raja sulkeutuisi ilman 155K83:n läsnäoloakin. Kun ei ole, niin ei ole!

 3. Mikähän helvetin vimma noilla valopäillä on käydä autojen kimppuun. Mitä ne ovat tehneet uusruotsalaisille, vai onko noiden logikkana se että kun autoja murjoo, tilalle tulevat kamelit kulkuvälineiksi. Olisi kotoisampi olo.

  1. Tuolla tavalla vallataan uusia asuinalueita. Joka päivä jotain jäynää pottunokille niin muuttohalut kasvavat ja prosessi nopeutuu.

 4. Mikähän siinä on, että flegmaattiset hengailijat saavat supermiehen tarmon, kun jotain tai kaikki täytyy panna paskaksi?

  1. ”Toimintaterapia karkottaa apatian”.
   Näinhän valistuneet psykologit meille opettavat.
   Ja nämä kaverit ottavat ns ”opikseen”.
   Valitettavasti mission impossible saada aikaan muutos.

 5. Ruotsin onnistunut kotouttamispolitiikka : riehukaa kuin kotimaassanne ja ruotsalaishemmåt maksavat ilmaisen elämänne

 6. Ruotsikin kypsyy, mutta hitaasti. Vuosikymmeniä jatkunut aivopesu nykyisen kaltaisen kuolettavan muslimikulttuurin puolesta on pudottanut kantaruotsalaisten arvostelukyvyn teuraalle menevän lammaslauman tasolle. Tarvitaan viellä lujasti lisää lapsiraiskauksia, joukkoraiskauksia, murhia, autonpolttoja, huumekauppaa, ryöstöjä sekä taloudellista hyväksikäyttöä tämän jääräpäisen perusruotsalaisen sossudemarin käännyttämiseksi. Mutta voi olla niinkin, että Ruotsia ei voi enää pelastaa islamisaatiolta mikään. Lähi-itä on lähempänä kuin luulemmekaan.

 7. Pyöriihän se talous noinkin kunhan ruotsalaiset siivoavat paikat ja maksavat veronsa.

  Kyse on tahtotilasta.

  Jos otat asian puheeksi jonkun random svedupellen kanssa vastaus on melkein aina ”kyllä ruotsiin saa aina töihin tulla” ja keskustelu oli siinä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.