Uusruotsalainen epäiltynä useista lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista

0

23031171_10159517570465634_7549648464925429112_n.jpg

6.5.2018

Lyckselen käräjäoikeudessa alkaa lähipäivinä oikeudenkäynti muuatta 1981 syntynyttä Nyheim Larsson Daniel Dinesh Nyheim Larsson vastaan. Nimi kuulostaa aavistuksen ruotsalaiselta, mutta sen ei pidä antaa hämätä.

Nyheim Larssonia epäillään: 1) Lapseen kohdistuneesta raiskauksesta, 2) Seksuaalisesta ahdistelusta, 3) Lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä lapsen poseeratessa seksikuvissa, 4) Seksuaalisesta ahdistelusta, 5) Salakuvaamisesta, 6) Salakuvaamisesta, 7) Seksuaalisesta häirinnästä, 8) Seksuaalisesta häirinnästä, 9) Seksuaalisesta häirinnästä, 10) Lapseen kohdistuneesta raiskauksesta, 10) Seksuaalisesta häirinnästä ja 11) Seksuaalisesta häirinnästä.

Tapaukset ajoittuvat viime vuoden puolelle alkaen talvesta viimeisen ollen loppusyksystä. Jokaisessa tapauksessa uhri on ollut alle 15-vuotias tyttö. Raiskaus on tapahtunut miehen asunnossa kuten myös salakuvaamiset. Niissä mies on salaa kuvannut tyttöjen mm. takamuksia. Seksikuvaamista on tapahtunut ainakin yhden raiskauksen aikana. Seksuaalinen häirintä on ollut monenlaista ehdottelua.

Lycksele TR B52-18 Aktbil 26

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

17 thoughts on “Uusruotsalainen epäiltynä useista lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista

 1. Nämä maahanmuuttajat näyttävät olevan järjestäen raiskaajia autonpolttajia ja muutenvaan rikollista ainesta niin miksi tälle ei tehdä loppua se on hyvin helppoa jos asiat halutaan ratkaista tuomiot niin kovaksi että pistää miettimään mitä tekee ja automaattinen palautus rikoksen tekijälle ilman valitusoikeutta muuttakaa lakejanne vai haluatteko että lapsenne ja vaimonne raiskataan.

 2. Mikä ihmeen ällöttävän vastenmielinen nilviäinen. Kas kun ei nimi ole Nussin Larsson Nussin Karlsson Nussin Mitavaan.

  1. Pari nappia joo. Ja nyt en tarkoita Asperiinia.

 3. Muistan kuinka 80-luvulla meitä finnjäveleitä sweduissa molattiin puukkojunkkareiksi ja pahiksiksi. Nyt näyttää että ruatsissa ”ruatsalaiset ”tekevät paljon kaikkea pahaa. Hahhahhaaa….

 4. Nyheim Larsson on siis pelkkä sukunimi ja nyt tekstissä kahteen kertaan. Käsittämätöntä miten pitkään tuokin partaneekeri sai jatkaa perseilyään.

 5. Pikkuisen hirvittää, että tässä on yhdeltä osin menty miituu-ansaan eli tuo seksin ehdottamisen kriminalisointi. Kannattaa oikeasti pohtia, että haluammeko maailman, jossa seksin ehdottaminen on rikos. Sillä ei kannata puolustella, että nyt kyseessä oli alaikäinen ehdotuksen kohde, sillä metoo-porukka haluaa määrittää seksin ehdottamisen aina rikokseks, ainakin jos mies ehdottaa naiselle. Ylipäätään on hyvin arveluttavaa, että missään asiassa ehdottaminen olisi jo rikos, jos ehdotus jää pelkäksi ehdotukseksi.

 6. Paskaturpahan on oikein ihannevävykandi. Jokaisen suvakin pitäisi suorastaan tyrkyttää, jos ei itseään niin 10 v tytärtään moniosaajalle. Itsestäni tulee ensi kesänä tuplapappa, nyt vuorossa pojanpojan lisäksi tyttö.
  En sittenkään myy pois vähäistä käyttöä vailla ollutta Wincshesterin defenderiä. Pumppuhaulikko vailla vertaa.

 7. Ja miettikääpä kuinka monta muslimipedofiiliä ei ole ilmiannettu. Itse veikkaan että Ruotsissa ja Suomessa näitä kiiman vallassa olevia muslimiapinoita on kymmeniä tuhansia.

 8. Tusina epäillyistä rikoksista ei tullut ihan täyteen. Poliisillakin on rajalliset resurssit.

 9. Maahanmuuttovastaisia syytetään vihapuheesta. Kuitenkin ne, jotka ovat päästäneet nämä pelottavan näköiset miehet maahamme, syyllistyvät itse vihapuheen lietsomiseen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.