Saksan Münsterissä rekkaisku – useita kuollut ja 30 loukkaantunut

0

4131161933.jpeg

7.4.2018 klo 18.16

Saksassa on tapahtunut hetki sitten rekkaisku. Saksalaismedioiden mukaan ainakin kolme ihmistä on kuollut, mutta uhreja ei ole vielä pystytty vahvistamaan. Lisäksi ainakin 30 ihmistä on loukkaantunut.

Saksan poliisin medioille antaman lausunnon mukaan kuorma-auto ajoi Münsterin kaupungin vanhassa kaupungissa ihmisjoukkoon, joka istui ravintolan ulkoterassin penkeillä.

Poliisin mukaan tekijä ampui itsensä paikan päällä. Poliisi haravoi aluetta juuri nyt helikopterilla ja pommiryhmä tutkii aluetta onko tekijällä ollut mahdollisesti pommeja autossa. Poliisin mukaan kyseessä on tahallinen teko, mutta allahu akbaria ei ole vielä vahvistettu.

Kuvakaappaus 2018-04-07 18-20-47.png

 

Advertisements
, ,

25 thoughts on “Saksan Münsterissä rekkaisku – useita kuollut ja 30 loukkaantunut

 1. Tahallinen teko. Kolme murhattua ja 30 loukkaantunutta, joista 6 vakavasti. Kuorma-autokuskin taustaa ei tiedä mutta ainahan sitä sopii epäillä, että ei mikään poikkeustapaus.

  1. Ehkäpä aivot tutkitaan mielenterveysongelman selvittämiseksi. MT-ongelmaan on mielekästä vedota, kun mikään kuolinsyytutkimus ei paljasta uskontokuntaa. Teki itsemurhan, oli siis itsetuhoinen, mikä viittaa masennukseen.

 2. Punainen armeijakunta herätti joskus kauhua. Siihen kuului historiansa aikana kaiketi joitakin kymmeniä terroristeja. Se kohdisti iskunsa talous- ja poliittiseen eliittiin. Nyt taas terroristi voi olla kuka tahansa tietystä ihmisryhmästä. Jopa Suomessa on satoja potentiaalisia terroristeja tai heidän symppaajiaan. Uhrina voi niin ikään olla kuka tahansa toisesta ihmisryhmästä. Terroristit on päästämällä päästetty maahan. Aika itsetuhoista menoa.

  1. Osa noistakin taisi olla ainakin organisoitu ja varustettu, jos ei peräti suoritettu Naton Gladio-organisaation toimesta. Ehkä karvaranteet on ihan omatoimisesti asialla, voi siellä kyllä olla takapiruna joku suurus tai soros tässäkin sopassa.

   1. Rote Armee-Fraktionin taustalla oli kylläkin täysin päinvastainen taho kuin NATO.

 3. Tällä kertaa kohteena oli pienempi kaupunki. Kun suurkaupungeissa ote on kiristynyt, terroristit iskee kohteisiin, joissa valvonta on väljempää.

 4. Koottuja selityksiä kuullaan taas kohta: mielenterveysongelma, perheongelmia, tekninen vika, syrjäytynyt, sairaskohtaus, aivan yksin tullut kultamunalapsi jne.

  Tehdään johtopäätös:

  Emme pelkää, liput liehuu, sammutetaan valoja julkisista rakennuksista, olemme shokissa ja odottelemme seuraavaa massamurhaa. Siinä kaikki mihin EU maiden ”johtajat” pystyvät.

 5. Kaikki autoilijat eivät ole muslimeja, eikä kaikki autoilijat tähtää terassikauden avajaisiin.

 6. No niin, tällä kertaa tekijä oli sitten mielenterveysongelmista kärsinyt kantasaksalainen. Onhan tämä aivan onnen ja ilon päivän valtamedialle kautta Euroopan Visegrád-maita lukuunottamatta: ajaahan autolla ihmisten päälle ne kantiksetkin!

 7. Tällä menollahan Euroopsn väkiluku laskee. Kuka tänne haluaa, jos katuturvallisus on tota tasoa?

 8. Se on itse asiassa melko yhdentekevää tekeekö tällaisen teon joku jihadisti-wannabe tai tärähtänyt kantis. Mikä on tärkeämpää on se että ihmiset eivät voi psyykeltään hyvin ja se puolestaan johtuu massamahhanmuutosta ja omien arvojen ja kulttuurin rappiosta. Eihän esim. Drottninggatanin terroristi Akilov edes kelvannut Isikselle vaikka kuinka yritti, IS ei ottanut tekoa nimiinsä.

 9. Saksalaisten viranomaisten on vaikea myöntää että maassa tehdään terrori-iskuja. Jos he sen myöntäisivät, myöntäisivät he samalla merkelin hulluuden ja mielenvikaisuuden kun entinen kommunisti on päästänyt maahan satoja tuhansia potentiaalisia terroristeja. Saksan maaperällä käydään jo pienimuotoista sotaa islamilaisten toimesta ja lisää on luvassa. Näin pitkän talven jäkeen nuo rotat ryömivät piiloistaan terrorisoimaan ja herättävät kauhua jota on näin sivusta huvittavaa katsoa. Siis ihmisten tappaminen ei huvita mutta se viranomaisten toiminta kun heti pontevasti vedetään mielenvikasuus kortti välittömästi esiin vaikka tutkintaa ei ole edes tehty. Ohjeet ovat suoraan merkeliltä. Niin läpinäkyvää kusetusta.

 10. Ylen teksti TV:n mukaan kyseessä oli mielenterveysongelmista kärsivän teko, kuten Yle: llä on tapana aina mainita terroriteoista. Tuskin mielenvikaisella olisi ollut asetta mukana, jolla surmasi itsensä . Yle näyttää olevan aina terroristien puolella uutisoinnillaan.

 11. Suomessakin pääsee nyt tien päällee terassikautta odottamaan kunhan löytyy iRaki-ajokortti, luvassa muslimtax-startuppeja pilvin pimein…
  Mutta asiaan, kun puolalainen kuorma-auto kuskeineen kaapattiin saksalaisten torijuhlintaa rikastamaan ja kuski löytyi kuolleena niin heti vasemmistovihreät riemastuivat että tekevät ne puolalaisetkin rekkaiskuja, eli voihan nytkin olla kyseessä muslimin kaappama ajoneuvo ja syntipukiksi lavastettu eurooppalainen?

  1. Kevät tulee, lumi suli, terroristit heräs puli puli. Eurooppa herää kesään….ja veren hajuun. Kesästä tulee varsin ”kuuma” ja kuumemmaksi tulee. Isis testaa valmiuttaan pika puolin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.