Tukholman terrori-iskun muistopäivää vietetään Tukholmassa

0

 

Kuvakaappaus 2018-04-07 16-04-55.png

7.4.2018

Tänään vietetään Tukholman islamilaisen rekkaiskun vuosipäivää. Viiden ihmisen hengen ja usean loukkaantuneen aiheuttaneen teon muistopäivää vietettiin mm. Tukholma Kungsträgårdenissa, jossa oli paikalla kuninkaalliset ja maan johtoa.

Pääministeri Stefan Löfven kertoili mm, että vuosi sitten maailmalle näytetty yhteisöllisyys ja rakkaus osoitti terroristeille, että he eivät ikinä voi levittää pelkoa ja epätoivoa ympärilleen kun vastassa on rakastava ja yhtenäisyys.

Myös muissa juhlapuheissa kerrottiin, että terroristit ja vihapuhujat eivät ikinä voi voittaa rakastavia ihmisiä. Lisäksi on painotettu, että suvaitsevaisuus ja toisten ihmisten huomioiminen ja rasismin ehkäiseminen ennaltaehkäisevät terrorismia parhaiten.

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

9 thoughts on “Tukholman terrori-iskun muistopäivää vietetään Tukholmassa

 1. Ai että mua vituttaa noi tekopyhät jeesustelijat. Itse ovat olleet aiheuttamassa pelkoa, sekasortoa ja kuolemaa Ruotsiin ja sitten kehtaavat lässyttää jostain vitun rakkaudesta ja välittämisestä. Huhheijaa ja huomenna lisää.

 2. Eli monikulttuurin vuosipäivää vietetään. Valtakunnanvalehtelijat pitävät puheita, lammashodareita myydään. Ohjelmassa on joukkopanoesityksiä, homojen katoltaheittoa sekä raiskattujen naisten kivitystä. Ohjelmaa koko perheelle! Loppuhuipennuksena nähdään uskomaton Scania-show jossa Ruotsalaiset juoksevat pakoon rekkaa ahtailla kujilla. Vähän niinkuin Espanjassa on se härkäjuoksu, mutta paljon kiinnostavammin! Liput eivät maksa muslimeille mitään, Ruotsalaisille se on 5.000 Kruunua ja ylöspäin. TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

  1. Monikulttuurista surmanajoa! ”Tynnyri” tai semmoinen pallo onkin jo ummehtunut tärviölle.

  2. Muslimit kun ovat simppeliä sakkia eivät saa päähänsä sitä että jokainen Ruotsalainen veronmaksaja jonka muslimi tappaa, tarkoittaa sitä että muslimien sossuraha pienenee. Nyt pitäisi Ruotsin hallituksen perustaa joku työryhmä joka voisi selvittää joku kiintiö, kuinka monta Ruotsalaista veronmaksajaa voidaan murhata per vuosi, niin että muslimisossukorvaukset eivät merkittävästi vähene. Semmoinen islamkultur-index laskelma.

 3. Juutalaisten olisi pitänyt Auschwitzissä rakastaa ja suvaita enemmän.Heidän olisi myös pitänyt huomioida Saksalaisten tarpeet paremmin ja ehkäistä rasismia.

 4. Syksyn 2015 arabi-invaasion jälkeen hyvä pääministerimme Sipilä tuplasi omansa sekä muun valtioneuvoston henkilösuojelun. Hän siis antoi pelolle vallan. Mutta mistähän syystä? Kumpaa hän alkoi pelätä aiempaa enemmän: maahantunkeutumaan päästämiään islamistiterroristeja – vai kantasuomalaisia, jotka hän oli tahallaan asettanut terroristien maalitauluiksi ja raiskaajien väkivaltaleluiksi?

  Mitenkähän mahtanevat Löfvenin henkilösuojeluasiat olla? Ehkä aavistuksen verran paremmalla tolalla kuin medelsvenssonien, joita hän käskee rakastamaan terrorisoijiaan ja pitämään turpansa kiinni…

 5. Ruotsalaiset sota uhrit sitten suomen jatkosodan jossa kaatui 79 vapaaehtoista. Jatkosodassa sentää heillä oli aseet joilla antoivat ryssille tulta munille.Nyt islamistit suorastaan teurastavat Ruotsalaisia kuin lampaita ja viranomaiset eivät tee mitään muuta kuin ottavat lisää tappajia maahan. On ajat muuttuneet.

  1. Niinpä. Tässä alkaa melkein pohtia, olisiko II maailmansodan Ruotsin ja Suomen kannalta paras lopputulos ollut, että Neuvostoliitto olisi vallannut Suomen Talvisodassa ja Saksa sen seurauksena Ruotsin. Liittoutuneet olisivat julistaneet sodan sekä Saksalle että N-liitolle, ja näiden välinen itärintama olisi sitten kulkenut Jäämereltä Pohjois-Ruotsin kautta Mustalle merelle mutkitellen vuosikausien ajan, kunnes molemmat olisivat olleet totaalisen puhki. Liittoutuneet olisivat tehneet joskus 1946 maihinnousun jyräten vuosikymmenen loppuun mennessä sekä hitlerismin etä stalinismin.

   Rauhanneuvottelujen voittajien pöytään olisivat tulleet sekä Ruotsi että Suomi, molemmat oppimiskokemuksen saaneina. Vasemmistolaisuus olisi kitketty Euroopasta juuriaan myöten, ja itsenäisten kansallisvaltioiden muodostamassa Eurooppalaisessa Talousjärjestössä keskityttäisiin yhteisymmärryksessä luomaan maksimaalista eurooppalaista hyvinvointia ja vaurautta. Sitä ei todellakaan edes kuviteltaisi alettavan kylvää holtittomasti Euroopan valtioiden afrikkalaisiin ja aasialaisiin siirtomaihin, saati että sikäläisiä, tiukassa kurissa pidettäviä primitiiivi-ihmisiä otettaisiin Eurooppaan pienissäkään määärin…!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.