Awakening saatiin vietyä läpi hyvässä tunnelmassa

0

Kuvakaappaus 2018-04-08 22-26-28

8.4.2018

Awakening-tapahtuma saatiin hetki sitten päätökseen Helsingissä. Paikalla oli toista sataa kuuntelijaa ja tilaisuus saatiin vietyä läpi hyvässä ja rauhallisessa tunnelmassa.

Tiina Wiik hoiti juontohomman aivan erinomaisella ammattitaidolla ja Monokulttuurin liveä seurasi koko kuusituntisen maratoonin koko ajan yli 1 000 katselijaa. Ulkomaalaisilla vierailla oli mukanaan oma kuvausryhmä, mutta suomalaisia kuvausryhmiä ei päästetty paikalle. Joidenkin valtamedioiden edustajia yritti päästä tapahtumaan.

Itse tapahtuman sisällöstä tullaan tekemään tiivistelmää viimeistään keskiviikon Monokulttuurissa ja puheista pätkitään parhaat palat.

Merkittävää on se, että kun ”äärioikeisto” kokoontuu niin osallistujat pukeutuvat siististi ja käyttäytyvät hillitysti.

Suomi näytti hienosti esimerkkiä miten järjestetään asiallisesti normaali demokraattinen puhetapahtuma. Jos vastaava tilaisuus olisi ollut missä muussa Länsi-Eurooppalaisessa maassa tahansa olisi ulkona ollut huutamassa satapäinen äärivasemmistolaisten ryhmä ja viskomassa kivillä ihmisiä ja rikkomassa paikkoja.

Äärivasemmisto ei Suomessa ole vielä sillä tasolla kuin se on vaikkapa Ruotsissa. Se on hyvä merkki ja tarkoittaa vain sitä, että vasemmisto ei näe tärkeänä sellaista epädemokraattista toimintaa kuten Ruotsissa vasemmisto tapaa harrastaa. Paikalla oli yksi äärivasemmistolainen pelle ”astrologian laitokselta” kyltteineen. Hän herätti hilpeyttä fasisti-kyltillään.

Kuvakaappaus 2018-04-08 22-39-36

Kuvakaappaus 2018-04-08 22-40-44

Advertisements

8 thoughts on “Awakening saatiin vietyä läpi hyvässä tunnelmassa

 1. Viharyhmä rasmus masinoi arvostelua ja boikottia kyseistä ravintolaa kohtaan. Tämä ei tietenkään yllätä ketään mutta luulen asiakasmäärien mieluummin nousevan.

  Tuskin maltan odottaa kun pääsen lukemaan rasmuslaisten kommentteja Unkarin vapaista ja rehellistä vaaleista 🙂

 2. Todella, todella hieno operaatio! Nyt oli
  tekemisen meininkiä. Näitä saa tulla lisää!

  Jos konferenssin puheista ei leikellä tiivistelmää,
  pitää vielä katsella ne oikein toiseen kertaan
  videolta.

  Enemmän olisi ehkä jäänyt kaipaamaan vielä
  konkreettista strategiaa kansallismieliselle
  toiminnalle. On monia jopa ilmaisia asioita joita
  itse kukin voi alkaa harrastamaan sanan levittämiseksi
  ja peppukivun lisäämiseksi.

  Toivottavasti tilaisuus poiki paljon kansainvälisiä
  kontakteja varsinkin että saadaan myös Suomalaista
  suvakkihulluutta esille globaalisti. Olisi tärkeää että
  kansallismielisillä on selkeä tilannekuva länsimaisesta
  kulttuurimarxilaisuudesta ja että ymmärretään että
  voimaa on käytettävä joka maassa.

  Tiina oli erittäin ihastuttavan näköinen kauniissa
  mekossaan…

 3. Tuosta ”astrotaiteilijasta” voisi sanoa, että pienikin vika pahassa paikassa, tekee ihmisen varsin vajaaksi.

 4. Mietin tässä että kun valemedia julisti tilaisuutta ”äärioikeiston” tilaisuudeksi niin ei kai sielä ollut Vastarinnan edustajia? Niitä kun aikaisemmin on sanottu äärioikeistoksi. Onko nyt niin että termiä ”äärioikeisto” voidaan käyttää kaikkiin niihin jotka eivät ole kulttuuri-marxilaisten kanssa samaa mieltä? Eli ryhmä kerrallaan on äärioikeistoa eikä se siis tarkoita mitään.

  Ja minä kun luulin että vanhoolliset (kristillinen kirkko ja suurmaaomistajat) ovat sitä äärioikeistoa. Ainakin kansainvälisesti ne ovat.

 5. Se on tosiaan hurmaannuttavaa miten suomalaisen valtamedian agenda loistaa läpi: kun on käynyt mahdottomaksi – perusteet puuttuvat – leimata kaikki ei-globalistit rasisteiksi, natseiksi ja fasisteiksi, niin nyt päällä olevassa vaiheessa leimataan kaikki nykymaailman menoon (EU:n ylivalta, avoimet rajat, poliittinen poliisi, islamilaisen maahantunkeutumisen jatkuva valtiollinen avustaminen vastoin maan omien kansalaisten etua.) kriittisesti suhtautuvat halveksittavaksi ääri-oikeistoksi (!).
  Läpiinsä mätä ja valheellinen agenda, joka esimerkiksi Tanskasta paljastuu jo sillä, että ns. maahanmuuttokriittinen ja ”populistinen” DF (Dansk Folkeparti) ja suurin ”työläispuolue” (Sos.dem.) ovat monissa linjauksissaan (esim. haittamaahanmuuton rajoittamisessa) – toisin kuin Suomessa – löytäneet toisensa yhteisten lakiesitysten ohella jopa mahdollisina hallituspuolueina syksyn vaalien jälkeen.
  Brexit, Italian vaalit, Unkarin vaalit.., ei ihme, että naiiveja liberaali-globalisteja ottaa päähän. Demokratioissa – sen monista puutteista huolimatta – kun on aina mahdollisuus muuttaa asioita parempaan ja siinä toimivat tämänkaltaiset Awakening-tilaisuudet oivallisina vipuvoimina.
  Kiitos tästä!

 6. Tykkään, tuo on sitä perinteistä eurooppalaisuutta jolla länsimaista hyvinvointia on rakennettu. Pidetään huolta omista.

 7. Ton tähtitieteilijän (((nenä))) on melkoinen. Hankittu vai peritty ominaisuus??

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.