Mauri Peltokangas haastattelee Petteri Orpoa Kalajoella

0

8.4.2018

Mauri Peltokangas haastatteli Petteri Orpoa Kalajoella viikko sitten.

Orpo kertoo mm. millainen on turvapaikkatilanne tällä hetkellä, onko palautuksia odotettavissa ja kertaa lyhyesti vuoden 2015 tapahtumia. Niin ikään Orpon mukaan Irakissa tilanne on parantunut ja tilanne mm. Bagdadissa turvallisempi kuin ennen, koska isisi on lyöty.

Filmin kesto 7.39.

Tilaa samalla Pt-median uusi Youtube kanava.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

5 thoughts on “Mauri Peltokangas haastattelee Petteri Orpoa Kalajoella

 1. Mitä mieltä olette Kuningas Teidän kuninkaallisesta korkeudestanne? sanoo:

  Eikö ministeriä saa sinutella? Onko pakko sanoa ”Ministeri” koko ajan? Kuullostaa ihan samalta kuin Ruotsissa kun kuningasta puhutellaan ja sanotaan joko ”Kungen” tai ”Ers kungliga höghet”.

   1. Parempi jos haastattelija ehdottaa sinunkauppoja 🙂 Ministerihän on renki ja kansalainen työnantaja.

  1. Kyse on vain muodollisesta kohteliaisuudesta, samoin kuin meidän oli aikoinaan pakko puhutella finninaamaista teininulikkaa (toki itsekin samanlaisina!) ”herra alikersantiksi/kersantiksi/kokelaaksi”, vaikka emme puhuteltuja kokeneetkaan herroiksemme. Heidät oli tuolloin kuitenkin siihen asemaan asetettu, kuten Petteri on nyt tuossakin haastattelussa, ja sen mukaan on näin niinkuin yleisten käyttäytymissääntöjen mukaan suotavaa menetellä.

   Ei niitä tietenkään mikään pakko ole noudattaa, mutta niiden rikkominen katsotaan yleisesti anarkismiksi, enkä ainakaan minä oikein jaksa kannattaa kyseistä käyttäytymismallia, saati sen takana mellastavaa maailmankatsomusta.

   Olkaamme toki kohteliaita toisillemme?

   1. Olet tietenkin oikeassa mutta kohteliaisuus ja ”ministeröinti” ovat valitettavasti vain vieraskoreaa teatteria minkä jälkeen Orpoa ja Sipilää kutsutaan vaikka millä haukkumanimillä takanapäin. Olisi reilumpaa sinutella ystävällisesti?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.