Unkarin vaaleissa äänestetty suurella joukolla

0

orban.png

8.4.2018

Unkarin vaaleista kerrotaan, että puoleen päivään mennessä äänestämässä oli käynyt huomattava määrä ihmisiä. AP:n mukaan tähän asti äänestäneitä on mitattu suurin äänestäjämäärä sitten vuoden 1998 vaalien.

Arvailujen mukaan istuva pääministeri Viktor Orbánin odotetaan saavan suuren äänivyöryn. Länsimediat ovat kirjoittaneet ”Unkarin diktaruurista”, mutta ainakaan toistaiseksi mitään vaalivilppiä ei ole tullut millään tavalla esiin, joka vauhdittaisi Viktor Orbánin voittoon. Orbán on ollut pääministerinä vuodesta 2010 sekä kaukden 1998-2002.

Länsimedian ja vasemmiston suurin agenda on ollut mustamaalata Orbánia ja mm. Ruotsissa mustamaalauksen takana on puhtaasti sellainen asia, että koska Unkari ei ota Ruotsista vastaan ns. dublin-tapauksia, ja koska Unkarissa ajatellaan turvapaikkamaahanmuutosta toisin kuin Ruotsissa, tämä aiheuttaa sen, että yksikään valtamedia ei voi kirjoittaa Unkarin tilanteesta neutraalisti. Niin ikään Orbániin yritetään liittää jonkinlainen totalitäärinen putinismi, vaikka Orbánilla on iso rooli Unkarin muuttumisessa monipuoluejärjestelmäksi.

Yhtä kaikki monet odottavat Orbánin saavan äänivyöryn. Seurataan tuloslaskentaa klo 20.00 alkaen.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

17 thoughts on “Unkarin vaaleissa äänestetty suurella joukolla

 1. Jokaikisestä valtamedian tuutista tulee Unkarin vaaleista vain asenteellista ja suorastaan valheellista propagandaa – siksikö vain, että mies on onnistunut siinä missä Euroopan ”suuret liberaaliset” johtajat epäonnistuneet eli oman maan kansalaisten turvallisuuden takaamisessa?

  1. Orbania haukutaan samanlaiseksi korruptoituneeksi roistoksi kuin Ceaucescu Romaniassa. Yksi tavallinen duunari kadulla sanoi kuitenkin: ”En välitä siitä mitä hän laittaa omiin taskuihinsa kunhan meillekin riittää rahaa, maa pidetään turvallisena ja saamme elää rauhassa”.

   1. Suvakkimedialla näyttää olevan 4 leimaa joita
    yritetään lyödä ikäviin poliitikkoihin joiden suosio
    näyttää huolestuttavan heitä: korruptio, jonkinlainen
    seksiskandaali (mieluiten alaikäisten kanssa), rasismi
    ja uusimpana putinismi.

    Siinä vaiheessa kun kaikki asialliset poliittiset argumentit
    ovat tehottomia ja turhia, otetaan käyttöön yllämainittuja.
    Siitä tietää että media on heikoilla.

    Korruptio
    Seksi
    Rasismi
    Venäjämielisyys

    -Median hätähuudot

    1. Mielummin pikkukorruptio tai isokin kuin iso massamaahanmuuttomunaus. Ei niin suurta korruptiota että se vahingollisuudessaan ylittäisi mmmm’n.

 2. Hauska sana tuo putinismi. Suomessa vastaavasti sipilismi, orponismi (orpous?), soi-nismi, niin-nismi ja Ruotsissa lööperiys (kuullostaa melkein samalta kuin typeryys).

 3. Toivotan Orbanille menestystä vaaleissa, hän sentään pitää maansa puolia tätä nykyajan multikultikoohotusta vastaan. Idästä nousee aurinko ja näyttää että myös järjenvalo, koska Länsi-Euroopan maat heräävät kunnolla tähän ongelmaan?

 4. Onnea, sitä tarvisette myös EU:n kanssa. Painostus tulee olemaan helvetellistä.Toivottavasti ei myöskään löydy lähipiiristä oman pikku eliitin konnauksia ja rahan kähmintää.
  Sitähän on tosin Suomessakin, mutta se onkin laillista.

  1. Liittovaltiokiimaiset voivat aloittaa unkarilaisia kohtaan käyttelykiellon, jollaisella yritettiin hiillostaa itävaltalaisia vuosituhannen alussa. Ja tietysti kaikkea muutakin kiusantekoa on luvassa.

   ”Itävallan edustajia EU-kokouksissa ei saanut kätellä. Heidän kanssaan ei saanut puhua ja esiintyminen yhteisvalokuvissa oli kiellettyä. Suomen puolesta tämän diplomaattisen koukeron vahvisti muuta ulkopoliittista johtoa kuulematta pääministeri Paavo Lipponen (sd.), joka sai menettelystään myöhemmin ylimmän lainvalvojan moitteet.”
   http://w3.verkkouutiset.fi/arkisto/paakirjoitus/27899.html

   Mielestäni tietyt Euroopan maat voisivat yhdessä ryhtyä aktiivisesti muuttamaan EU:ta itsenäisten valtioiden liitoksi. Tällainen voisi saada jopa saksalaiset heräämään ja haluamaan oman maansa säilymistä saksalaisena.

 5. On rakenteellista rasismia,natsismia ja putinismia että vain Unkarilaiset saavat äänestää Unkarin vaaleissa.On jokaisen neekerin ja arabin ihmisoikeus saada päättää Unkarin asioista.

 6. Meneekö piikkilangat rullalle jos Orbanin sakki ei saa yhtä paljon edustajia mitä edelliseen parlamenttiin?

  1. Edellämainittujen skenaarioiden toteutuminen on sinänsä mahdollinen, vaan ei järin todennäköinen. Unkarin kansalla kun on se oppimiskokemus, mikä meiltä suomalaisilta puuttuu.

 7. Luin että Ruotsin mokutusmiljööpuolueen pää-ääni-torvi lähti Unkariin vaalitarkastelijaksi. Mielenkiintoista nähdä mitä kaikkea negatiivista sanottavaa hänellä on vaalituloksesta.

 8. Eipä Orbán tarvinne onnea, sillä hänellä on kansansa kannatus. Se on ansaittu lupaamalla kansalle ajaa sen ja valtakunnan parasta – ja pitämällä se lupaus!
  Sillä kannatuksella hän voi asettua yksin vaikka koko EU-eliittiä vastaan, mutta ei hänen tarvitse:
  hänellä on liittolaisinaan lähimmät Visegrád-kumppaninsa Tšekki, Slovakia ja Puola. Näitä vastaan EU ei voi saada läpi mitään demokraattisiksi naamioituja vastatoimia, eikä muunlaisiin ole rahkeita; onhan mm. Itävallasta ja Italiasta saatu vastaavanlaisia äänestystuloksia.

  Voisimmeko siis ottaa mallia Orbánista vaikka täällä Suomessa ensi vuoden eduskuntavaaleissa? Kukaan kun ei enää voi väittää, ettei äänestäminen kannata. Jos se kannattaa Unkarissa, miksei sitten meillä’?
  Olemmeko muka niin paljon huonompia kuin veljeskansamme? Emme kai sentään?

  1. Ei kyse ole siitä että olisimme mitenkään huonompia vaan lähinnä siitä että Unkarissa ei ole Suomen kaltaista mädättäjämediaa ohjaamassa vaalikarjaa propagandallaan.

 9. Omat lehmät ojassa suomen mädättäjillä. Nussimalla pyörii vokmiljoonabisnes, lakimiesrouvilla matuturvapaikkavalitusbisnes jne. Kaiken kohtuuden nimissä heidän matumokutus pitäisi olla uppoamatta meihin tavallisen tyhmiinkin tallaajiin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.