Uppsalassa autopaloja – kevään korvalla mellakat roikkuvat taas ilmassa useilla paikkakunnilla

0

Kuvakaappaus 2018-04-08 09-32-48.png

8.4.2018

Uppsalan maahanmuuttajavoittoisissa lähiössä Stenhagenissa ja Gottsundassa oli viime yönä taas rauhatonta. Useita autoja ja mönkijä poltettiin.

Poliisi sai klo 22.20 hälytyksen Stenhagenin urheilukentän parkkipaikalle, jossa tuleen oli sytytetty 2-3 autoa ja urheilukentän huoltokäytössä oleva nelipyöräinen mönkijä. Palokunta sai palot nopeasti letkutettua ja tapahtumat siirtyivät poliisille tutkittavaksi. Tosin ainakaan aamuun mennessä ketään ei oltu otettu kiinni epäiltynä teooista.

Myös Gottsundan ongelmalähiössä poltettiin kaksi autoa. Tavana mukaan palot sytytettiin Bantolsvägenillä, jossa klo 23.30 aikaan oli sytytetty kaksi autoa tuleen.

Kevättä kohti autopalot yleensä roihahtavat täyteen liekkiin. Tänä keväänä tuhoalueiksi nousenevat ainakin Uppsalan ongelmalähiöt, joissa on ollut hyvin rauhatonta jo pitkään. Erilaista ilkivaltaa, autojen rikkomista ja roskisten potkimista on ollut joka ilta ja uusruotsalaiset hakevat vain tilannetta, jolla iso mellakka saataisiin pystyyn. Mellakka roikkuu ilmassa, kuten sanotaan.

Lisäksi perus ongelmalähiöissä tapahtuu aina kevään tullen. Uusina räjähdysherkkinä paikkoina ovat pienemmät kylät kuten Vaxjö ja Ronneby, jossa tulee varmasti tapahtumaan kunhan lumet sulavat kokonaa. Ronnebyssä on vietetty katastrofitalvi ja varsinkin yksintulleet afgaanit ovat aiheuttaneet suuria häiriöitä ja poliisioperaatioita kylän torilla. Niin ikään Borlängen Tjärna Ängan tulee roihahtamaan tuleen.

 

 

Advertisements
, ,

4 thoughts on “Uppsalassa autopaloja – kevään korvalla mellakat roikkuvat taas ilmassa useilla paikkakunnilla

  1. Taitaa olla niitä ”vainovalkeita”. Eli vainotut sytyttelevät valkeita lämmitelläkseen ja polttaakseen todisteita.

  2. Se on varma kevään merkki kun autokokot syttyvät vaikka matu onkin tunnetusti taitava ja allround ja osaa sytytellä autokokkoja ympäri vuoden. Siinä se sitten olikin, se osaaminen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.