30-vuotias mies etsintäkuulutettu 2-vuotiaan lapsen raiskauksesta päiväkodissa

0

Kuvakaappaus 2018-04-09 16-38-18

9.4.2018

30-vuotiaan miehen epäillään raiskanneen 2-vuotiaan lapsen päiväkodissa Västmanlandin läänissä sijaitsevassa kunnassa. Tapauksen tiimoilta ollaan erittäin vaiteliaita, mutta huhujen mukaan kyse olisi Arbogassa sijaitseva päiväkoti.

Tietojen mukaan teko on tapahtunut viime torstaina päiväkodissa ja kyseinen laitos on toistaiseksi suljettu poliisin teknistä tutkintaa varten. Syyttäjä Eva Uggla on asian tiimoilta hyvin vaitelias ja kertoo esimerkiksi SVT:lle vain sen, että tapaus on siinä määrin herkkä, että asiasta ei kerrota enempää.

Teosta on pidätetty poissaolevana 30-vuotias mies, jonka suuntaan epäilyt kallistuivat sunnuntaina.

Huom!! Koska tekijästä ei ole vielä varmuutta niin ei kannata suoraan huutaa sotapakolaista syylliseksi, koska värinätutka ei tässä tapauksessa ole värähtänyt.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

11 thoughts on “30-vuotias mies etsintäkuulutettu 2-vuotiaan lapsen raiskauksesta päiväkodissa

  1. Vaikka herkkä tapaus onkin, niin kaverin naaman kuva voisi olla avuksi, sen verran räikeä tapaus. Ihan sama mikä tyyppi, tekovälineet valtiolle.

  2. Tapaus on selvästikin herkkä koska mädättäjähuorat ovat noita ihmispaskoja päiväkoteihin kuljetelleet.Tekevät sitä Suomessakin.Olisiko aika ryhtyä toimiin noita mädättäjiä vastaan?Ensi kerralla se voi olla sinun lapsesi.

  3. Ei kyl enää löydä sanoja mitä tästä pitäisi ajatella. Ja jos löydänkin, ne ovat vähintäänkin painokelvottomia.

  4. Tässä raiskataan myös sana ”herkkä”, johon tyypillisesti liittyy positiivinen vire. Mitä kivapuhe siis käytännössä tarkoittaa. Kaunisteltuja korulauseita lastenraiskauksista tai massamurhista. ”Herkkää.” Keksikää nyt jokin vielä runollisempi ja kauniimpi kivakiva-puheilmaisu, ettei vaan kenelläkään jää vahingossakaan käsitystä, että olisi kyse jostakin vakavastakin asiasta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.