Perussuomalaisten Lapin piiri: Laiton siirtolaisuus uhkaa Lapin matkailua

0

lataus

9.4.2018

Perussuomalaisten Lapin piiri näkee yksiselitteisenä, että turvallisuus on matkailun kannalta olennaista.

Valitettavasti turvallisuustaso on alentunut Suomessa valtakunnallisesti massiivisten turvapaikanhakijoiden ottamisella vastaan. Lapin pelastuslaitos on varautunut laskettelukeskuksiin kohdistuviin terrori-iskuihin ja suojelupoliisi on todennut terroriuhan kohonneen. Tämä uhkaa Suomen ja Lapin asemaa turvallisena ja houkuttelevana matkailukohteena.

– Tiukka maahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikka takaavat Lapin maineen turvallisena matkailukohteena. Jo yksi terroriteko voi surmata lukuisia viattomia ihmisiä ja saisi aikaan dramaattista tuhoa Lapin maakunnan taloudelle. Kunnat ja matkailukeskukset on pidettävä turvallisina, jotta turismin positiivista kasvua olisi jatkossakin ja asukkaat voivat liikkua rauhallisin mielin, toteaa piirin puheenjohtaja Mika Mikkonen.

Suomi ei osaa tällä hetkellä varautua seuraavan turvapaikanhakijoiden aallon saapumiseen, koska lainsäädäntö ja laaja poliittinen tahto on näiltä osin kelvoton. Edes nyt laittomia maahanmuuttajia ei saada tehokkaasti ulos maasta. Tämä tekee Suomeen kohdistuvasta siirtolaisuudesta hallitsematonta.

– Kun turvapaikanhakijat ovat päässeet Suomeen liikkumaan vapaasti, on paljon vaikeampaa ratkaista heistä mahdollisesti aiheutuvia ongelmia, oli ne taloudellisia, sosiaalisia tai yhteiskunnallisia. Turvapaikkajärjestelmää käytetään siirtolaisuuden kanavana, joka mahdollistaa laittoman maassaolon erittäin helposti, kertoo piirisihteeri Matti Haapala.

Perussuomalaisten Lapin piiri vaatii epäterveiden houkutustekijöiden karsimista turvapaikanhakijoiden ja laittoman siirtolaisuuden määrän hillitsemiseksi Lapin ja valtakunnan tasolla. Vain Perussuomalaiset on ehdottanut, että turvapaikanhakijat otettaisiin säilöön.

Lisätietoja:

Mika Mikkonen / puheenjohtaja

Advertisements

5 thoughts on “Perussuomalaisten Lapin piiri: Laiton siirtolaisuus uhkaa Lapin matkailua

  1. Kun seuraa täällä pohjoisessa paikallisia lehtiä ,eihän se ole kuin pelkkää mokutusta ja ylistystä ,kuinka hienoa on ,että kehitysmaalaisia saadaan tänne Lappiin asti..No olenkin ajat sitten itse lopettanut lehtien tilaamisen ,mutta on sama juttu noissa ilmaisjakelulehdissäkin. että vi…aa lukea niitäkin.

  2. Kyllä vartiaisen hyytelönaamalla on ratkaisu tähänkin ongelmaan. EK ja Suomen työnantajat ottavat heidät kiljuen töihin, kunhan lainsäädäntöä hieman säädetään EK:n suuren suunnitelman suuntaan. Näin kovasti koulutettua porukkaa ei saa päästää maasta.

  3. Jokaiseen lomakeitaaseen pitää saada kirkuvia sotaorpoja ainakin 30. Äkkiä lakiesitystä puuhaamaan. Kiinalaiset eivät saa jäädä paitsi kulttuurista.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.