Suldaan Said Ahmed lietsoo taas vihaa suomalaisia kohtaan

0

 

9.4.2018

Suldaan Said Ahmed lietsoo taas Facebookissa vihaa suomalaisia vastaan. Ahmedin rinnalle on liittynyt muitakin ulkomaalaistaustaisia rienaajia, kuten Rasmus-ryhmästä tunnettu Suomi-vihaaja Christian Thibault.

Molemmat ovat aloittaneet vihakamppanjan Ravintola Kaisaniemeä vastaan, jossa pidettiin eilen Awakening-tapahtuma. On mielenkiintoista, että molemmat henkilöt asuvat vapaaehtoisesti Suomessa ja nauttivat suomalaisuuden eduista, mutta samalla ovat yllyttämässä boikottiin ja tuomitsevat suomalaisen yrityksen ja suomalaisuutta.

Suldaan Said Ahmed on somalialainen mies, joka toimii jonkinlaisena poliittisena mannekiinina Helsingissä. Hän larppaa olevansa suomalainen. Ahmedin suurin poliittinen agenda on saada mahdollisimman paljon maanmiehiään suomeen, toisaalta ne, jotka ovat tästä eri mieltä, Ahmed tapaa leimata rasistiksi. Myös Thibault esittää usein hyvin vihamielisiä lausuntoja Suomesta ja suomalaisuudesta.

Ahmedin päivitys:

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

16 thoughts on “Suldaan Said Ahmed lietsoo taas vihaa suomalaisia kohtaan

 1. Tuostahan voi kuka tahansa tehdä poliisi-ilmoituksen koskien stalkkaamista, häiriköintiä, kunnianloukkausta, uhkausta, kiihottamista jne.

 2. Ei täällä tarvitse olla jos siltä tuntuu. En tajua. Silti nautitaan eduista mitä meikäläinen ei saa (=työttömän aktiivi malli rassaa todella! ).

 3. Sulttaanin kannatais pitää turpaansa soukemmalla. Suomessa alkaa olla melko vittuuntuneita ihmisiä tähän nykymenoon.

 4. Röyhkeät somalit ottaa kupoliin. Eikö tämä miekkonen ole vassariliiton puoluevaltuuston varapuheenjohtaja?

 5. Ravintola Kaisaniemessä taidetaan pitää myös seksuaalivähemmistöjen tapahtumia?
  Ilmeisesti Sulttaani Ahmed ja Tippa-Christian löytäneet omaa seksuaalisuuttaan niistä yli 30:stä vaihtoehdosta?

  1. Satiainen, juo sinun vertasi ja elää sillä. Satiainen on sen verran fiksumpi, että elää muuten siivosti, eikä hauku elättäjäänsä, eikä muutenkaan lausu typeryyksiä kuten tämä esikuvansa !!

 6. Pedofiilikulttilainen syö paskaa ja kuolee pois. Heille mahtuu, mutta sukulaistensa lisäksi jätkä ei majoita yhtään pakolaista, eli sekin homma jää vääränväristen tehtäväksi.

 7. Tämähän onkin loistava tapa pitää kaiken maailman neekerit loitolla. Hommaa itsesi neekerien ”mustalle listalle” ja kaikki voittavat. Win-winiä parhaimmillaan.

 8. Jätesäkkiin ja paluulennolle……ei tääkään somppu muuta pyydä noilla jutuillaan……ja tää rasmuksen tähti……..elinikäseen pakkohoitoon……sen verran opiskeluaikojen sienikeitot purreet että aivan toivoton tapaus….tosin halvemmaks tulis jos vaikka sille annettais jenkkityyliin jonkun näkönen ruiske suoneen….

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.