Dan Koivulaakso vainoaa ravintolayrittäjää ja työntekijöitä

0

koivulaaksooetu190415HA_503_eb

10.4.2018

Vasemmistoliiton Helsingin kaupunginvaltuutettu Dan Koivulaakso on yhtynyt ravintola Kaisaniemen vihalietsojien joukkoon somali Suldan Said Ahmedin rinnalle.

Koivulaaksolla on täysi vaino päällä sosiaalisessa mediassa.

Kuvakaappaus 2018-04-10 11-49-50
Kuvaa klikkaamalla pääset Koivulaakson Facebook-sivulle.

 

Kannattaa huomata keitä tykkääjien joukossa on. Myös äärivasemmistolainen Veronika Honkasalo, joka on useaan otteeseen kehittänyt omasta päästään erilaisia rasistisia tapauksia, tulee Koivulaakson vainoa.

 

 

Jos tällaisia viestejä lähettäisi yksittäinen vasemmistolainen, tilanne ei olisi niin vakava kuin nyt, kun viestejä pommittaa yötäpäivää sosiaaliseen mediaan tunnettu politiikko. Samalla kun Koivulaakso hyökkää yrittäjää kohtaan, hän hyökkää myös mahdollisten ilkivalta- yms tapausten johdosta yrittäjän palveluksessa olevia työntekijöitä kohtaan. Näin vasemmistoliitto on työläisen asialla. Ravintola-ala ei liene niitä helpoimpia aloja työntekijänä, mutta vasemmistoliiton johtajistoon kuuluva henkilö vaikeuttaa entisestään yrityksen ja työntekijöiden toimintaa.

Dan Koivulaakson ja muiden äärivasemmistolaisten päähän on nyt jäänyt jyskyttämään kaksi sanaa: valkoinen ylivalta. On vaikea ymmärtää mitä Koivulaakso tarkoittaa tällä.

Yhtä kaikki ravintola Kaisaniemen yrittäjä Mika Hult vastaa seuraavasti Koivulaaksolle:

Kuvakaappaus 2018-04-10 12-04-38

Kun ravintolan yrittäjä vastaa asiallisesti ja kertoo, että ei tietenkään ole rasisti, niin tämä ei riitä Koivulaaksolle vaan hän jatkaa vihanlietsomista keksimällä omasta päästään valkoisen ylivallan juttuja.

Tosiasiassa Koivulaakso tarkoittaa kuitenkin vain ja ainoastaan sitä, että henkilö, joka on hänen kanssaan eri mieltä, kärsikööt. Kautta historian äärivasemmistolaiset ovat vainonneet tavallisia ihmisiä ja Koivulaakson tapaus on vain jatkumoa vainolle.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

26 thoughts on “Dan Koivulaakso vainoaa ravintolayrittäjää ja työntekijöitä

 1. Nyt vasta tajusin, että myös Suldaan on kaupunginvaltuutettu Koivulaakson ja Honkasalon tapaan! Eihän Helsingin kaupunginvaltuutettu voi mitenkään organisoida boikotteja helsinkiläisiä yrityksiä kohtaan! Jos sinne kaupunginvaltuustoon mennään, niin sitten voi yrittää vaikuttaa poliittisesti asioihin, mutta laillista yritystoimintaa kohtaan ei voi mitenkään järkätä boikotteja, vaikka miten harmittaisi. Nyt ei selvästi hahmoteta omaa asemaa kaupunginvaltuutettuna ja sen tuomia velvollisuuksia.

  1. Monesti miettinyt, että ihan oikeastikko Danin siittiö oli joukon nopein?

   Kuinka rumia ne hitaammat olisivat olleet?

 2. Nyt pitäisi ihmisten alkaa avoimesti suosimaan ja mainostamaan selkeän kansallismielisiä yrityksiä.

 3. ”Edistykselliset toimijat” – uuh.Uusia koodisanoja.Taantumusta vastaankin vielä.Mikäs porukka se jo silloin 70-luvulla olikaan sitä taantumusta vastaan ja Neuvostoliiton puolesta rauhan asein?

 4. Kovaa textiä koivulaaksolta.
  Liiketoiminnan haittaaminen.
  Kunnianloukkaus…
  Kyllä se isopyörä pyörähtää miesoletetultakin kevään korvalla.

 5. Minä kannatan valkoisten ylivaltaa Suomessa. Suomalaiset ovat valkoisia, enkä toivo, että ne muuttuisivat mustiksi tai että ne menettäisivät valtansa. Mikä tässä ajatuksessa on niin kauheaa. Olettaisin, että Dan Koivusalokin kannattaa mustien ylivaltaa Afrikassa.

  1. Minäki kannatan mustien valtaa afriikassa,mutta nimenomaan afriikassa en Suomessa.Vasemmistoanarkisti koivulaaksot kannattavat mustien valtaa myös Suomeen.
   Mitään niinsanottua ”ylivaltaa” en kannata kenellekkään missään.Mutta tässä maassa valta kuuluu suomalaisille,ihan siitä piittaamatta mitä mieltä joku koivulaaksot aatetovereineen on asiasta.

 6. Se on hyvä että däniböi jaksaa aina muistuttaa olevansa fasisteja vastaan koska muuten aika helposti saattaisi pitää häntä itseään sellaisena toimien perusteella.Mites tuo muuten eroaa vaikka siitä että 30-luvun Saksassa kehoitettiin boikotoimaan liikkeitä jotka palvelivat juutalaisia??Ai niin – no siten että däniböi on ninq fasismia vastaan ja ninq hyvä ihminen.Jepjep.

 7. Vastenmielisen oloinen punakommunisti. Nuo maanpetturit olisi laitettu seinää vasten 39-44 ja ongelma olisi sillä selvä.

 8. Virhe tapahtuu aina siinä, kun tuollaisille ruvetaan selittämään yhtään mitään. Ne pitää joko vain ignoroida, tai ainoastaan vastata: ”Haistapa vittu!” Nille _ei koskaan_ pidä ruveta selittämään yhtään mitään.

 9. Eiköhän Suomen työläiset hiljalleen ala ymmärtää, ettei tämä ykkösluokan mädättäjä Dan Koivulaakso aja heidän asiaansa. Eikö vituta Suomen työläistä lähteä aamusta varhain painamaan duunia vain tietääkseen, että nämä ostoskeskuksissa hengailevat vetelät aavikkomatut syövät heidän työpanoksensa tuoton. Eikö vituta Suomen työläistä maksaa ylisuuria veroja vain tietääkseen, että nekin rahat menevät tämän Koivulaakson kaltaisten mädättäjäpierujen taskuihin. Eikö vituta Suomen työläistä unelmoida tulevista kohtuullisista eläkkeistä vain tietääkseen, että nämä Koivulaakson tervetulleeksi toivottamat maahantunkeutujat ja heidän hyysääjänsä syövät nekin eläkkeet olemattomiin. Muualla Euroopaassa työläiset ovat jo huomanneet näiden vasemmistoradikaalien kaksinaamaisuuden ja valtaan nousevat kansalliset voimat.

  1. Toivottavasti yrittäjän toimia seurataan tulevaisuudessakin jotta tietää missä lompakkoaan kannattaa keventää.

 10. ”Äärioikeiston” olemassaoloa hankaloitetaan, ettei heitä olisi jatkossa olemassa. ”Äärikommareita” tietenkin pitää hyysätä raskaalla kädellä, ettei kukaan jatkossa ajattelisi, vaan heille kerrottaisiin sallitut mielipiteet. Tuo on jonkinlaista valtavirtaa, koska… En uskalla kääntää tuota päinvastoin, sillä vähintään sakkorangaistus tulisi poliittisesta vainosta, vaikken edes ole politiikassa mukana?

 11. Ei pitäisi päästää penikoita someen riekkumaan. Eikö pikku-Danin nukkumaanmenoaika ole jo mennyt?

 12. Tuohan on koivulaaksolta suorastaan rikollista toimintaa tuollaiselle suvakki akalle niinkuin tuo koivulaskso näkyy olevan pitäisi lätkäistä lopputili käteen eihän tuollaisessa asemassa oleva voi noin käyttäytyä.

 13. Valkoinen mies valittaa valkoisesta ylivallasta ?!? Koivuhalko tekisi Suomesta ja maailmasta vähemmän valkoisen jos vetäisi itsensä narunjatkoksi. Valkoinen ylivalta murenee kun valkoiset tapetaan. Aloitetaan vaikka vassareista.

 14. Minäkin olen mammattiosastossa ja liitossa millä oikeudella tuo vätys puhuu muka meidän suullamme suurinosa duunikavereista käytännössä kaikki on tätä mokutusta vastaan. Kuulisipa Koivulaakso mitä rukaloissa suureenkin ääneen puhutaan ei siellä vihapuhetta tunneta vaan kaikki puhe on normaalia.

 15. Äärioikeiston leima annetaan sekin aivan liian herkästi. Awakening-tapahtuman päävetovastuussa olijat ja puhujat tuskin määrittelevät itseään äärioikeistoon kuuluviksi saati sitten rasisteiksi. Isänmaallisuus on tervettä, ja pitää olla hyvät perustelut, jos rupeaa isänmaallista tapahtumaa leimaamaan jotenkin äärioikeistolaiseksi, koska termillä monikin tarkoittaa nimenomaan fasistia ja rasistia – täydellistä Hitlerin aatteen seuraajaa, mistä vuoren varmasti ei ollut ko. tapahtumassa kyse.

  Vasemmistolaiset ovat termistöineen ja boikotointiehdotuksineen täysin hukassa. He jakelevat leimojaan ihan summittaisesti, ja todellakin siihen tyyliin, että jos vaikka löytyy överiksi mennyt kommentti PT-median kommenttipalstalla, katsotaan se kaikkien isänmaallisten järjestöjen yhteiseksi ajatukseksi. Samaa taktiikkaa tosin on harjoittanut valtamediakin: esimerkkinä se, että jokaisessa puolueessa on aina joku, jonka lausunnoista saataisiin kunnon kohu aikaiseksi yleistämällä ne koko puolueen näkemyksiksi, mutta tämän tyylistä ajojahtia on viime vuosina harjoitettu vain Perussuomalaisia kohtaan, kaikkien muiden puolueiden kohdalla jokainen poliitikko vastaa vain omista sanomisistaan. Muilla puolueilla puolueiden linjaukset katsotaan puolueen virallisesta ohjelmasta.

  1. Jos oikein ymmärsin, niin Awakening-tapahtumassa ei edes ollut kyse mistään puolueesta vaan se oli avoin kaikille isänmaataan rakastaville ihmisille puolueeseen katsomatta. Isänmaanrakkaus on normaalimpaa kuin se, että vihaa synnyinmaataan tai maata, johon on varta vasten muuttanut. Yleensä jokainen normaali maahanmuuttaja arvostaa uuden kotimaansa kansallisia perinteitä ja isänmaallisia tapahtumia eikä rupea vastustamaan niitä. Mielestäni myöskään normaalijärkinen kantakansalainen ymmärtää tämän.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.